Shoplogje Kwantum

by Tamara

Deze keer eens een shoplogje dat net even iets anders is dan andere keren! Ik ben namelijk vorige week bij de Kwantum geweest. Ik wilde heel graag een staande vloerlamp hebben en wat accessoires voor in huis! Het kostte me een paar meningsverschillen en een hele discussie met vriendlief, maar ik ben heel blij met de gekochte spulletjes! Kijk je mee naar wat ik gekocht heb?

Al een tijdje was ik op zoek naar wat mooie verlichting voor in huis. Nu verschillen Richard en ik verschrikkelijk van smaak ( als hij zwart wil, wil ik wit en andersom) dus het uitzoeken van een lamp is een hele klus voor ons. Nu waren we het er gelukkig wel over eens dat we graag een mooie staande vloerlamp wilden. Alleen voor wat voor eentje ga je dan? Ik wilde eigenlijk graag een tripod lamp en meneer wilde een of ander design geval, dat ik afschuwelijk vond. Dus daar sta je dan in de Kwantum te kibbelen over een lamp! Uiteindelijk gingen we voor een middenweg waar we ons allebei in konden vinden, namelijk deze donkergrijze lamp, waar we (oké ik)  echt superblij mee zijn.

image

Toen zag Richard de bui al hangen, want ik had hem al laten weten dat ik toch wel heel graag wat accessoires voor in huis wilde hebben. Nou als er iets is waar meneer een bloedje hekel aan heeft dan zijn het wel prulletjes, dus tja. Laten we zeggen dat het niet heel erg makkelijk was om samen iets uit te zoeken. Uiteindelijk ging ik voor deze twee glazen windlichten voor op tafel. Ik ben nog even aan het twijfelen wat ik erin moet doen, maar ik ben er wel heel erg blij mee want ik vind ze echt ontzettend leuk!

image

Verder wilde ik nog graag op zoek naar een mand voor speelgoed. We hebben namelijk heeeel veel last van los zwervend speelgoed hier en ik wilde graag een mand waar ik het speelgoed van Lauren in kon doen! Ik koos deze blauw met witte mand uit. Hij was heel goedkoop (7 euro) en er past heel veel in! Ook kocht ik nog wat beddengoed, maar dat is denk ik niet zo heel erg interessant om te laten zien haha!

image

Dit was mijn Kwantum shoplogje. Waar ik nou wel heel erg benieuwd naar ben is hoe het bij jullie gaat als jullie dingen voor je huis kopen. Hebben jullie dezelfde smaak? Of kan het je man gewoon niet zo heel veel schelen wat er in huis staat? 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kwantum.

Misschien vind je dit ook leuk

9 comments

Liset - Beautydagboek 13 maart 2016 - 21:59

Altijd leuk om nieuwe interieurspulletjes te kopen! Kwantum heeft inderdaad een leuk aanbod voor een zacht prijsje. Ik kom er af en toe om eens te snuffelen :). Gelukkig hebben mijn vriend en ik precies dezelfde smaak, lekker makkelijk!

Reply
saskia 13 maart 2016 - 15:46

Haha hier gaat het net zo hoor, Vincent heeft het liefst helemaal geen prulletjes en zo in huis 🙂 Die lamp is gaaf trouwens!

Reply
demallemolenmoeder 13 maart 2016 - 12:14

Die windlichten zijn erg leuk! Kaarsjes zijn erg leuk. Maar je kan er ook iets van een bloembol of iets anders groen indoen. Mijn man en ik hebben dezelfde smaak. Maar de kleine dingen laat hij vaak aan mij over.

Reply
Nicole 13 maart 2016 - 08:34

Haha mijn man en ik hebben precies dezelfde smaak gelukkig. Modern en geen tierelantijnen of landelijke stijl. Das heel handig dus 😉

Reply
Mathiske's mama blog 12 maart 2016 - 21:14

Die lamp is gaaf! Voor in je wind lichten, deco zand en kaarsen? Of een mini tuintje

Reply
Sanne 12 maart 2016 - 18:12

Gewoon manlief thuislaten en kopen. Werkt het beste!

Reply
Simone 12 maart 2016 - 17:49

Oh die lamp is echt tof! Hier kies ik dat meestal uit, het maakt hem meestal niet zo uit. Als ik het maar niet te vol zet met potjes en vaasjes enzovoorts.

Reply
cassandra 12 maart 2016 - 17:47

Ik heb meestal vrij spel als het om het interieur gaat, zolang ik maar niet teveel hartjes in huis haal haha! Vind de lamp echt ontzettend mooi!

Reply
Liess 12 maart 2016 - 15:41

Mies vind hier alles prima zolang het niet te veel roze is.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.