Budget Shoplogje Action en Zeeman.

by Tamara
action shoplog

Gistermiddag ging ik naar de Action en de Zeeman omdat ik een paar dingen nodig had en natuuuurlijk nam ik ook wat extra dingen mee! Het was verschrikkelijk rotweer en eigenlijk had ik beter een andere keer kunnen gaan, maar goed, nu heb ik het maar vast gehad. Ik vind het bij andere blogs altijd heel leuk om shoplogjes te bekijken en shoplogs worden op mijn site altijd heel leuk ontvangen door jullie, dus ik dacht, ik zal eens een shoplogje van mijn aankoopjes van Action en Zeeman maken! Kijken jullie mee?

Shoplogje Action en Zeeman.

Aankopen Action.

image

De reden dat ik dus naar de Action ging is dat ik een nieuwe dweil nodig had. Ik heb heel slim mijn oude in het water laten slaan en die was kennelijk daardoor zo verroest dat hij meteen brak toen ik wilde dweilen. Nu kan ik echt niet zonder dweil met een baby die over de vloer kruipt, dus ik besloot maar zo snel mogelijk een andere te halen. Ook kocht ik meteen 2 extra hoezen. Oja en een afwasborstel, want ik ben hier de vaatwasser! Haha!image

Om de een of andere reden moet ik altijd overal sokken kopen. Nu is dat niet zo heel erg aangezien die sokken van iedereen hier altijd spoorloos zijn. Ik zag deze schattige sokjes voor Lauren liggen en besloot meteen 6 paar mee te nemen. Ook nam ik 3 lepels voor haar mee, niet dat ze eet hoor, maar haar broers pikken haar lepels steeds in en als ik dan eens een voerpoging wil doen dan zijn er geen lepels.image

Zie je? Nog meer sokken! Haha! Dit keer een paar voor mezelf omdat ik zo slim was om tijdens het schoonmaken met mijn sokken in het bleekmiddel te gaan staan en gevlekte sokken zijn natuurlijk geen porum! Haha!

De neusreinigingsstrips kwam ik tegen op de blog van blogvriendinnetje Cassandra. Zij was er heel enthousiast over en voor 1 euro voor 6 wilde ik ze wel eens proberen! Thuis heb ik ze meteen geprobeerd en ze werken heel goed! Verder nam ik nog scheermesjes mee, een riem (die te kort is mwehhh) en vleeskruiden! De mascara komt trouwens van de Etos en is echt mijn favoriete mascara, ik heb echt amper wimpers en met deze cheapass mascara lijkt het nog wat haha!
image

Maxim groeit de laatste tijd heel snel en dus had hij echt wat nieuw ondergoed nodig. Ik kocht bij de Action 4 boxers en 2 hemdjes. Thuis zag ik dat ik 1 hemdje in een verkeerde maat had meegenomen, maar ach, die kan Floris dan mooi aan!

Zeeman.
image

Omdat ze bij Action echt maar heel weinig hemdjes hadden in Maxims maat besloot ik nog snel even de Zeeman binnen te wippen. Hier kocht ik nog 2 hemdjes en 2 onderbroeken. Zo kan hij er voorlopig weer even tegenaan!

Zo dit was mijn shoplogje weer van Action en Zeeman! Ik kocht niet zo heel erg veel interessante dingen, maar ach het is altijd wel leuk om even bij die fijne budgetwinkels te snuffelen! Het is wel grappig dat altijd als ik bij Action kom, ik een heleboel extra dingen mee neem! Is dat herkenbaar en doe jij dat ook?

Misschien vind je dit ook leuk

17 comments

Eline 24 mei 2016 - 16:48

Lekker budgetaankopen, altijd goed!

Reply
Jennifer 24 mei 2016 - 13:23

Slechte huisvrouw calling, die dweil moet ik ook kopen want een ranzige dweildoek om een bezem heen doen is teveel moeite.

Reply
Jessica 24 mei 2016 - 12:06

Sokken bij de action altijd goed! Ik ga ook eens kijken voor die neusstrips!

Reply
Vlijtig Liesje 24 mei 2016 - 11:43

Gezellig, zo’n shoplog! Die boxershorts koop ik ook graag bij de Action.

Reply
jodi - liefthuis 24 mei 2016 - 11:37

Zo verraderlijk de Action. Je komt altijd naar buiten met een lading aan spullen die je ECHT nodig had.

Reply
Hanna @ eenbezigbijtje.nl 24 mei 2016 - 09:40

Die stokjes voor Lauren zijn leuk!

Reply
Angelique 24 mei 2016 - 09:07

Ik zweer bij die neusstrips! Zelfs mn vriend gebruikt ze af en toe (dit heb je niet van mij haha)

Reply
Manouk 24 mei 2016 - 08:31

Heel erg herkenbaar haha! Ik weet niet of je ze kent, maar bij de action heb je roze wegwerpscheermesjes (kosten geen drol) en die zijn zo fijn! Leuk zo’n shoplog!

Reply
Cassandra 24 mei 2016 - 08:28

Jaa ik zweer bij die neusstrips! Ondergoed haal ik ook altijd bij de Zeeman, ideaal en lekker goedkoop haha!

Reply
Marijke 24 mei 2016 - 08:12

Ik ben altijd gek op de budget winkels. Het kinder ondergoed bij de Zeeman is echt zo leuk!

Reply
Nicole 24 mei 2016 - 07:57

Die stripjes voor op je neus maken me wel nieuwsgierig! Ga ik ook eens proberen..

Reply
Bianca 24 mei 2016 - 07:28

In de budget winkels zoals Zeeman en Action shop ik het liefst haha! Die neusreinigingsstrips zijn trouwens echt fijn gebruik ze ook regelmatig, je neus voelt dan weer bijna als nieuw 😉

Reply
Marjon 24 mei 2016 - 07:26

De neusteinigers wil ik ook eens halen. Voor 1 euro kan dat wel.

Reply
Liess 24 mei 2016 - 06:56

Action is echt gevaarlijk voor mij en de bank….

Reply
Mama Lifestyle Blog 24 mei 2016 - 06:45

De Action verlaat ik altijd met volle tassen. Ga ik voor 1 ding, kom ik er met 10 thuis. Bij de Zeeman sla ik altijd ondergoed voor mijn zoontje in.

Reply
Josan 24 mei 2016 - 06:32

Scheer jij? Ik vind jou meer het type die ook aan harsen doet. Die stripjes stonden echt sexy op Snapchat. Tis dat de kleur mij iets te wit is maar anders zou ik meedoen met jullie revolutie.

Reply
Channa 24 mei 2016 - 06:08

Het ondergoed haal ik ook vaak bij de Zeeman en ik zoek ook nog een nieuwe dweil, is dit dan een reden om weer even naar de Action te gaan, haha.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.