Shoplog Zara, Z8, WE, Name it, Zeeman en een miskoop!

by Tamara
zara

En vandaag hebben we weer eens een shoplogje voor jullie! Floris had wat nieuwe tshirts nodig, Maxim een zomerjas ( wat een werk! Pff) en Lauren kon ook wel wat tshirtjes en dingen met korte mouwen gebruiken! Ik shopte onder andere bij de Zara ( waar ik een enorme miskoop deed) de WE en de Zeeman! Kijken jullie mee?

Shoplog!

Zara.image

Ik vind dat ze bij de Zara altijd zulke ontzettend leuke kleertjes voor meisjes hebben! Geen schreeuwerige kleurtjes maar gewoon lekker neutraal en niet te druk! Toen ik de twee shirtjes met de geborduurde bloemetjes zag was ik meteen helemaal verliefd! Dat is toch gewoon te schattig? Ook het shirtje met de vlinder en het gestreepte shirtje vind ik erg leuk! Ik koos er een lichtblauwe jeans legging bij die eigenlijk overal wel leuk bij past!
image

Laat ik dan maar ook meteen mijn miskoop laten zien en dat is deze jas van de Zara. Ik had een beetje rondgevraagd hoe jassen van de Zara vallen en iedereen zei dat ze wel redelijk normaal vallen. Maxim draagt normaal maat 122, dus ik besloot maat 128 te nemen zodat hij tenminste nog een tijdje zou passen. Nou echt, het was niet eens dat de jas hem heel veel te groot was, maar hij zat wel gewoon heel erg wijd. Ook vond ik de kleurtjes hem niet zo mooi staan! Jammer!

Zeeman.

image

ik krijg wel eens de vraag waarom er in shoplogs niet zo heel veel kleertjes voor Floris voorbij komen. Nou Floris krijgt heel vaak nieuwe dingen, maar hij heeft ook een grote broer met de wereld aan kleren en was Floris past krijgt hij gewoon aan. Dat vind hij zelf alleen maar leuk en Maxim zegt ook regelmatig: ‘Als je nou een beetje groeit flosje, dan mag jij straks mijn shirts hebben!’ Nu had Floris wel even een paar nieuwe shirtjes nodig en ik vond deze bij Zeeman voor 3 euro per stuk.

We.

image

Bij de We hadden ze korting in dat weekend en eigenlijk kon Maxim ook nog wel een korte broek gebruiken. Op de foto lijkt hij wel leuk, maar in het echt was hij dat niet zo, dus ik heb hem terug gestuurd. Het shirt met de flamingo’s is voor Floris en die met bloemen voor Maxim.

Z8.

image

Na een heeeeeleboel discussies vonden we dan eindelijk een jas die Maxim zelf mooi vond en die wij ook leuk vinden. Maxim vond zijn jas van de Zara zelf wel heel leuk, dus hij was lichtelijk boos toen ik die terugstuurde. Gelukkig maakte deze hele stoere jas van Z8 een heleboel goed!

Name It.

image

En tot slot dit suuuuuperschattige jurkje van Nameit! Heel leuk voor als het straks weer wat warmer is met een kort broekje of een legging eronder!

 

Dit was mijn shoplogje! Ik denk dat de kindjes nu wel genoeg kleren hebben voor de zomer tenzij ze weer een groeispurtje krijgen! Haha!

Heb jij de hele zomergarderobe al binnen?

Misschien vind je dit ook leuk

27 comments

marjon 23 mei 2016 - 09:25

Leuke kleren. Zomerjassen vind ik ook altijd een “Ramp”.
Jurkje van Name-It is erg schattig!!

Reply
Sonja 21 mei 2016 - 08:26

Wat heb je veel leuks gescoord! Ik ben groot fan van de zara collectie, jammer dat het jasje veel (veel!) Te groot is voor mijn zoontje. Had hem zo van je over gekocht

Reply
Manouk 21 mei 2016 - 00:49

Oh super leuk die kleertjes! Djaïro heeft zijn zomer garderobe al binnen. Bij de baby is het even afwachten in welke maat ze dan zit. Hier ook een super fan van de Zara.

Reply
Mathiske's mama blog 20 mei 2016 - 19:01

Ik ha dinsdag shoppen. Wat een leuke kleren. Dat jurkje van Nameit is erg schattig

Reply
Liess 20 mei 2016 - 16:40

Leuke kleding! Jammer dat die jas niet goed valt want hij ziet er wel super gaaf uit.

Reply
Zara 20 mei 2016 - 16:02

Wat een leuke stijl heb je voor de kids. Die jurkjes super cute. Ik hou zelf ook helemaal niet van die schreeuwerige-carnaval kleuren. Zacht, lief en neutraal vind ik perfect

Reply
Angela - Mama met passie 20 mei 2016 - 15:00

Echt heel erg leuk!!

Reply
Roxanne 20 mei 2016 - 13:32

Leuke kleertjes! 🙂

Ik vind sowieso dat veel merken erg breed vallen en mijn kleine vent is lang en dun… vooral zijn benen zit geen spekkie op. Hij past dus alleen de skinny jeans van Name It en River Island. Meteen lekker prijzig ook dus ik zoek dan ook altijd aanbiedingen op! Qua shirtjes is het vaak wat makkelijker.

Reply
Dewi 20 mei 2016 - 12:50

Ik vind dat je goed geslaagd bent! Zara vind ik ook geweldig, vooral voor de meisjes! Jurkje is inderdaad erg leuk❤️

Reply
Vlijtig Liesje 20 mei 2016 - 12:36

Hier zijn we allemaal helemaal klaar voor de zomer : )

Reply
MetMirjam 20 mei 2016 - 11:38

Wat een leuke kleertjes, dat jurkje voor Lauren is ook heel schattig! Ik ben nog op zoek naar een leuk jurkje met een kort mouwtje voor mijn kleine meid 🙂

Reply
Jodi - liefthuis 20 mei 2016 - 10:31

Die we kleding is heel leuk en die zara kleding voor je meisje ook ? Het is dat het gek is mijn kleine vent nu te kleden als een meisje

Reply
Kelly 20 mei 2016 - 10:29

Wat een stoere shirtjes van de WE!!! Ik hoor altijd wat een geluk dat je een meisje hebt, want er is niets leuks te vinden voor jongens, maar elke keer als ik foto’s van de jongens zie of Snapchat of bij je blogs ziet het er super leuk uit! En dat jurkje voor Lauren is echt te gek?

Reply
Birgit 20 mei 2016 - 10:00

Wat een ontzettend leuke kleren. Wel jammer van het jasje, want zo op de foto ziet die er heel leuk uit.

Reply
Kirsten 20 mei 2016 - 08:56

Je hebt heel leuke items geshopt! De kleertjes van Zara zijn echt leuk.. Ook het jurkje van Name It vind ik heel mooi!

Reply
Wilmaaa 20 mei 2016 - 08:33

Heel leuk! Wat een mooi jurkje van Name it en een lichtblauwe jeans vind ik ook leuk!

Reply
Hanna @ eenbezigbijtje.nl 20 mei 2016 - 08:24

Die shirtjes met bloemetjes van de Zara vind ik leuk!

Reply
Ellen 20 mei 2016 - 08:07

Ik wist niet dat ze zulke leuke kleertjes hadden bij Zara. Echt heel schattig die meisjes kleertjes. Ik hou wel van wat meer neutrale rustige kleertjes. Jammer van je miskoop.

Reply
Joyce 20 mei 2016 - 08:06

Leuke items! Aron heeft de Zara jas wel, maar in andere kleurtjes. Die jij hebt gekocht had hij ook aangehad, maar stond hem niet.

Reply
Priscilla 20 mei 2016 - 07:35

Aaaah die Zara kleding.. zo lief allemaal. Z8 blijft echt een geweldig merk <3 Leuke aankopen hoor!

Reply
Bianca 20 mei 2016 - 07:28

Jammer van de miskoop maar stiekem is die van Z8 echt wel leuker 🙂 En dat jurkje van Name-it hoop ik zaterdag ook te kopen alleen dan een paar maten groter x

Reply
Nicole 20 mei 2016 - 07:15

Hele leuke kleertjes! Vooral die jaar van z8 vind ik echt heel mooi!

Reply
Michelle 20 mei 2016 - 07:13

Oh die spulletjes van de Zara. Ik kan daar ook echt niet voorbij zonder even binnen te lopen.

Reply
Monique 20 mei 2016 - 06:48

Leuke kleren! WE heeft altijd leuke kleren en de jas van Z8 is ook super leuk!

Reply
Charlotte 20 mei 2016 - 06:24

Super leuk! Nou wil ik ook naar de Zara…

Reply
Mama Lifestyle Blog 20 mei 2016 - 06:21

Wat een leuke romantische kleertjes van Zara. Jammer genoeg hebben wij geen Zara hier bij ons in de stad. Mijn zoontje paat alles nog van vorig jaar en voor mijn dochter heb ik pas wat nieuwe zomerkleding ingeslagen.

Reply
Channa 20 mei 2016 - 06:05

Wat ontzettend leuk, ik zou het allemaal zo gekocht hebben! Toevallig hier ook een shoplog online vandaag 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.