Shoplog | Winterjas en Vrolijke Vriendjes!

by Tamara
winterjas

Nu het steeds kouder wordt, had ik voor Lauren een winterjas nodig. Deze vond ik bij Bol.com en ik kocht er ook meteen een sjaal en een muts bij! Maaaar, toen ik daar wat aan het rondkijken was, zag ik dat ze deze maand 25% korting hebben op al het vrolijke vriendjes speelgoed! Ik heb dus een heleboel gekocht! Zo leuk! Ben je benieuwd naar Laurens jas en naar het speelgoed dat ik voor haar kocht? Lees dan snel verder!

Shoplog | Winterjas en Vrolijke Vriendjes!

Winterjas van Tumble N Dry.

Al een tijdje had ik deze ontzettend leuke jas van Tumble N Dry op het oog. Oke, stiekem vind ik het wel een beetje zonde om 60 euro aan een jas uit te geven die ze maar 1 winter aankan, maar nu ik hem heb ben ik er echt ontzettend blij mee! Hij staat haar namelijk echt heel erg leuk! Ook moet ik zeggen dat ik het dit jaar erg lastig vond om leuke jassen te vinden, zowel voor de jongens als voor Lauren. Dus nouja, als je dan 1 ziet die je leuk vind! Haha! Ik ontving een cadeaubon van Bol.com om iets leuks uit te zoeken en ik besloot deze jas daarvan te bestellen.

Toen ik even verder keek kwam ik ook nog deze ontzettend leuke bijpassende muts en sjaal tegen! Heeeeel erg zacht en ze staan haar geweldig toch?

Je vind de jas, de sjaal en de muts hier!

Vrolijke vriendjes.

Lauren is helemaal weg van de Vrolijke vriendjes en de Zoef Zoef dieren! Bij een heleboel winkels hebben ze momenteel een hele leuke actie waarbij je 25% korting krijgt op alle dingen van Vrolijke Vriendjes! Nu Lauren ermee speelt, willen haar broers ook graag meedoen en omdat ze zo lief met zijn drietjes met het speelgoed spelen, besloot ik wat dingen uit te zoeken. Er stond gister een review online van alle items!

Ik kocht de volgende items:

 

Dit is gewoon echt heel erg leuk speelgoed! Ik had een beetje moeite om speelgoed te vinden dat echt leuk is voor meisjes van Laurens leeftijd, maar hier speelt ze echt uren mee! ( Wat sowieso een wonder is, aangezien ze nooit langer dan 5 minuten stil zit hahah.)

Tot slot heb ik nog een hele leuke albelli kortingscode voor jullie! Misschien heb je je foto’s van de zomervakantie nog niet in een fotoboek zitten of wil je graag een leuk persoonlijk fotoalbum maken, dan is zo’n kortingscode altijd fijn! Haha!

 

Deze blog is geschreven in samenwerking Actiepagina.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.