Shoplog! Superleuke kleding voor de meisjes!

by Tamara

Ik ben dol op kleding kopen ( no shit sherlock) en doe dit dan ook heel erg vaak. Oké, misschien een beetje te vaak! Haha! Nu moet ik ook zeggen dat mijn oudste dochter dit een beetje van me heeft overgenomen. Als je aan haar vraagt wat ze wil doen dat zegt ze standaard: SHOPPEN of ‘een nieuwe jurk kopen.’ dus ja. Nu heb ik bij een hele leuke webshop wat kleertjes voor de meisjes uitgezocht en in deze blog laat ik ze aan jullie zien!

Ik mocht op de site schattigebabykleertjes.nl een heleboel kleertjes voor de meisjes uitzoeken. Ik koop hier wel vaker kleding en ik vond het dan ook heel erg leuk dat ze me benaderden hiervoor! Als je de naam leest, dan denk je dat ze alleen maar babykleding verkopen, maar dat is niet zo. Op schattigebabykleertjes.nl verkopen ze namelijk kleding voor jongens en meisjes tot en met maat 134.

Wat ik uitzocht.

Deze samenwerking had niet op een beter moment kunnen komen dan nu, want vooral Sarah groeit als een tierelier en kon echt wel weer wat nieuws gebruiken. Ik heb voor de meisjes drie favoriete merken. Tumble ‘n Dry, B.Nosy en Quapi. Deze drie merken maken echt zulke ontzettend leuke kleding en bovendien nog van goede kwaliteit ook!

Op de eerste foto! Lauren draagt een Legging van Quapi en een jurkje van Bampidano ! Saar heeft een jurkje van Tumble ‘N dry aan en een maillot van hetzelfde merk.

Ohhhhh dit setje vind ik haar zo ontzettend leuk staan! Ik vind de kleur van de trui echt geweldig! Het hele setje is van Tumble ‘N Dry!

Lauren haar favoriete jurk! Ik vind hem zoooooo geweldig! Ik hou echt van stoere kleuren zoals donkerblauw bij de meisjes en deze jurk van B.Nosy staat Lauren echt ontzettend leuk! Hij is heel erg dik en gemaakt van een soort gebreide stof. Echt een aanrader!

Dan Sarah weer in een heel tof setje van Quapi! Wat staat ze er geweldig bij he op deze foto? Tuttebel!

Lauren in het vestje dat je ook op de foto bovenaan dit artikel zag. Dit vest is zoooooooo tof! Je kunt het op de foto niet zien, maar de mouwen zijn afgezet met gouden stiksels en ook heeft het vestje overal gouden glitters. Ik vind hem zo leuk! Hij is van Bampidano.

En Sarah weer in het jurkje van de eerste foto! Ze is gewoon te schattig haha!

 

Dat was mijn shoplog alweer ! Ik ben zo blij met alle kleertjes en vind het zo leuk om ze bij ze aan te doen! kenden jullie deze webshop al?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Mireille 29 november 2018 - 08:26

Leuke kleertjes! Nog nooit van gehoord, zo maar even spieken… thx voor de tip!

Reply
Jaklien 29 november 2018 - 08:14

Echt prachtige kleertjes! Ik had er nog niet van gehoord. En ga zeker even kijken!!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.