Shoplog spulletjes voor in huis.

by Tamara
spulletjes voor in huis

Wat mijn stijl is in huis? Ik heb werkelijk geen idee! We hebben veel steigerhout, zwart wit en grijs. Met hier en daar een beetje kleur. Ik vind het lastig om mijn huis mooi aan te kleden. Wanneer ik op pinterest rondkijk, kan ik zo aanwijzen wat ik wel en niet leuk vind, maar om dat toe te passen op mijn eigen huis vind ik heel lastig. Zeker omdat je met 3 kinderen met zo ontzettend veel dingen rekening moet houden! Ik kan wel overal tafeltjes met frutsels neerzetten, maar gegarandeerd dat het 5 minuten later over de grond heen ligt! Toch vind ik het wel heel erg leuk om af en toe wat nieuwe dingetjes voor in huis te kopen. Dus hierbij een shoplog met spulletjes voor in huis!

Shoplog spulletjes voor in huis.

Ik mocht bij sweetlivingshop.nl een aantal items uitzoeken. Nu ben ik al een hele tijd op zoek naar een aantal dingen waarmee ik mijn productfoto’s wat mooie kan maken. Ik zag in de webshop deze mooie koperen schaal staan en ik vond hem meteen prachtig! Ik hou echt ontzettend van koperen accessoires voor in huis en ik zou daar het liefst een heleboel van kopen, maar daar is mijn vriendje het niet zo mee eens. Deze schaal vond hij trouwens wel mooi.

img_5412

Bij de kerstaccessoires kwam ik deze koperen bolletjesslinger tegen. Meteen vond ik die heel erg leuk! Hij stond trouwens wel in de kerstshop, maar ik vind hem eigenlijk wel leuk om het hele jaar te laten hangen!

img_5414

Ik heb een tijdje geleden mijn lievelingsvaas laten vallen en dus stonden er al een hele tijd geen bloemen meer op tafel. Ik was al een hele tijd op zoek naar een mooie nieuwe vaas, maar ik kon er steeds niet echt 1 vinden die echt naar mijn smaak was. Tot dat ik deze vaas tegen kwam. Hij is gemaakt van donker glas en heeft een goudgele  ring om de hals. Hij is niet heel groot, maar ik vind hem wel heel erg gaaf!

img_5413 img_5416

Ik weet nog van vroeger dat mijn moeder altijd overal kandelaars had staan. Vooral in de herfst en in de winter haalde ze een heleboel kandelaars en kaarsen tevoorschijn en ik vond dat altijd zo ontzettend gezellig! Ik zag deze twee kleine waxinelichthouders met een hert erop en ik vond ze zo leuk voor deze tijd van het jaar! Ook de witte porseleinen waxinelichthouders vind ik erg mooi, vooral met het leren handvat.

img_5415

Tot slot kocht ik nog deze stoffen waszak. Ik heb altijd stapels was en ik kom altijd wasmanden tekort. Deze waszak is echt ideaal! Hij is ontzettend ruim, er passen namelijk wel 3 volle droogtrommels in. Maar het leuke is, dat wanneer hij leeg is, je hem zo op kunt bergen! We hadden hem trouwens ook mee op vakantie, op de heenreis gewoon plat en na de vakantie met alle vuile was erin! Ideaal!

 

Dit was mijn shoplog met spulletjes voor in huis! Vindt jij het ook zo leuk om spulletjes voor in huis te kopen?

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Sweetlivingshop.nl

 

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Nicole @ Everyday-Life.nl 28 november 2016 - 22:24

Die waszak is leuk zeg!! Ik ben zelf niet zo van de interieurdingen.

Reply
Cassandra 28 november 2016 - 20:46

Handige tip die van de lege wasbak mee op vakantie en vol terug!!

Reply
Jodi - liefthuis 28 november 2016 - 17:54

Ideaal die waszak tijdens zon vakantie en dan ziet hij er ook nog leuk uit

Reply
Kirsten 28 november 2016 - 14:25

Ik vind interieurspullen shoppen heel leuk, maar doe dat maar heel beperkt, want iets kopen betekent meestal iets anders opbergen in de kast en ik heb al niet veel plaats meer 😀 Die koperen schaal vind ik prachtig! & die witte waxinelichthouders ook 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.