Shoplog meisjeskleding.

by Tamara

Een tijdje geleden werd het ineens heel erg warm weer en toen ik in Lauren haar kast keek zag ik ineens dat ze gewoon helemaal geen tshirts meer had! Ze had er eentje die ze die dag droeg en voor de rest was alles een naveltruitje geworden. Echt ongelofelijk hoe snel zij het laatste jaar gegroeid is! Daarnaast hadden we een babytje dat een enooorme groeispurt had en niet zoveel meer paste. Ik bestelde een aantal items bij de h&m en kocht ook wat dingen bij de c&a. Daarnaast kreeg Lauren schoenen van Bunnies! Kijk je mee?

Shirtjes voor 3 euro?

Ik vond het een beetje lastig om leuke shirts voor Lauren te vinden. Ik ben naar een aantal winkels geweest, maar kon eigenlijk nergens slagen. Tot ik me herinnerde dat ik nog een cadeaubon van de c&a had liggen. Ik kan daar normaal nooit zo slagen, dus het is een winkel die ik meestal oversla, maar deze keer hadden ze verrassend leuke dingen! Bijvoorbeeld een heleboel shirtjes van 3 euro!

Daarnaast had Lauren echt wat korte broekjes nodig. Die vond ik bij de H&M.

En ik zocht nog een capuchonvest voor haar voor de vakantie. Lekker makkelijk voor over een tshirt en net iets minder warm dan een jas!

Dan voor Sarah.

Ik kreeg deze spullen allemaal binnen en hoewel ik ze op de site heel erg leuk vond, vond ik ze in het echt zo ontzettend tegenvallen! Dus ik heb gewoon alles teruggestuurd. Dat heb ik normaal eigenlijk nooit, dat niets leuk is. Maar deze keer was dat wel zo helaas!

 

En dan nog schoenen!

Een tijdje terg kocht ik al een paar sneakers voor Lauren. Maar omdat ze nogal wild is met haar spullen vond ik het wel fijn om er nog een paar bij te hebben. Ik mocht bij Bunnies schoenen voor Lauren uitzoeken en het werden deze!

BunniesJR Perry Pit – Silver

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.