Shoplog jongenskleding.

by Tamara

Ken je dat? Ineens is het mooi weer en kon je erachter dat je kinderen helemaal geen zomerkleding hebben. Zo hadden mijn zoons dus helemaal geen korte broeken en passende tshirts meer! Nu was het de afgelopen tijd een beetje te warm om te in dikke truien en spijkerbroeken naar school te sturen, dus er moest geshopt worden. Iets dat ik natuurlijk heeeeeel erg vind! NOT! Ik liet de jongens zelf kiezen wat ze voor kleding wilden en daar kwamen voor mij niet zulke verrassende dingen uit!  Ik bestelde alle onderstaande kleding bij de h&m! Ben je benieuwd wat mijn zoons voor kleding gekozen hebben? Kijk dan mee!

Alles Dinosaurussen!

Mijn oudste zoon Maxim is helemaal weg van dinosaurussen. Zo gek zelfs, dat hij het liefste alleen maar kleding met dino’s zou dragen. Normaal houd ik dat een beetje af, maar nu had ik zoiets van: ‘Weetje? Jij moet er in lopen en als jij dino’s zo geweldig vindt dan mag jij in dinoshirts lopen. Nou echt, het kind was heeeeeelemaal gelukkig! Hieronder laat ik zijn nieuwe kleding zien, incl de nieuwe schoenen die hij van Braqueez kreeg.  Floris daarentegen heeft een grote voorliefde voor de kleur groen. Als ik hem zelf kleding zou laten kiezen dan zou hij alleen maar groene shirts dragen. Maar ik vind nou juist kleurtjes zoals donkerblauw heel erg leuk bij hem staan. Dus we sloten een beetje een compromis!

Ik doe eigenlijk nooit aan twinning met de jongens. Dat wil zeggen, ik laat ze nooit op hetzelfde moment dezelfde kleding dragen. Maar, ik koop als ik echt hele leuke dingen zie wel eens dezelfde kleding voor ze. Neem nou die Orka shirts. Ze vinden ze zelf echt helemaal geweldig en ze zijn van een hele goede kwaliteit! Het zijn een beetje dikke shirts, maar ze blijven wel heel erg koel! Ook na meerdere keren wassen is de print nog helemaal mooi en de kleur is nog heel diep!

De jongens hadden voor de koningsspelen beide een oranje shirt nodig. Nu had ik voor Floris zo eentje gevonden, maar Maxim vind oranje echt een vreselijke kleur en weigert dat aan te trekken. Gelukkig vond hij deze wel heel erg leuk, omdat er een krokodil op stond. Beide shirts waren 3 euro bij de c&a.

Dan nog schoenen.

Ik mocht voor beide jongens schoenen uitzoeken bij Braqueez. Dat kwam heel erg goed uit, want ehh ja, Floris had zijn schoenen compleet gesloopt en Maxim zijn voeten waren weer een hele maat gegroeid. Hij heeft nu maat 34! Nog een paar maten en we hebben even grote voeten haha! Ook hier liet ik ze zelf kiezen.

Floris ging voor de Braqeez Donnay Day

En Maxim koos de Braqeez Sef Sun – Granite

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.