Shoplog | De allereerste babykleertjes!

by Tamara
de allereerste babykleertjes

‘Tamara? Hoor je me? Je koop GEEN kleding voor de baby totdat je al die 3 tassen vol met babykleding van Lauren uitgezocht hebt. Hoor je me?’  ‘Ja maar?’ ‘Nee niks, je hebt van Lauren nog kleertjes met de kaartjes er nog aan, je moet het eerst uitzoeken.’ Oké fail, want dit gesprek voerde ik de afgelopen maanden steeds tegen mezelf en ik kocht ook steeds braaf niks, maar vorige week had ik een hele gefrustreerde bui en het was Sale dus ik heb even flink geshopt voor de kleine dame! Bijna alles was 50 % korting en volgens mij is er nog genoeg, dus wie weet zit er wat voor je tussen! Kijken jullie mee naar de allereerste babykleertjes?

Shoplog | De allereerste babykleertjes!

Het is trouwens niet zo dat ik geen zin had om kleertjes voor de kleine meid te kopen hoor. Maar zolang de babykamer nog niet klaar is komt alles in een doos en dat vind ik een beetje zonde. Bij Lauren ben ik helemaal los gegaan met kleertjes kopen en ik heb dus tot maat 68 3 grote shoppers vol met babykleding. Daar zit gewoon nog een heleboel tussen wat nog prima is, dus dan vind ik het een beetje zonde om alles opnieuw te kopen.

Allereerst, rompers van Name-it. Ze waren 6 euro voor 3 en ik vond ze zo schattig dat ik ze besloot te bestellen. Het lijken me hele fijne rompers! Ze zijn rekbaar en een beetje dik. Ik gebruik normaal altijd rompers van Wibra en hema, dus ik ben benieuwd of deze bevallen.

Shirtje van Name it. Was nu ongeveer 7 euro.

Bij Lauren had ik ook bijna dit pakje van Noppies als geboortepakje. Ik wil het blauwe shirtje er nog even bij kopen, want ik vind hem zo ontzettend schattig! Ik weet nog niet zeker of ik deze als eerste pakje doe, maar die kans is wel groot!

Shirtje van Noppies.

Hoe leuk is dit jurkje van Z8? Ik had hem een tijdje geleden al eens gezien en nam me voor hem te kopen zodra ik wist wat we kregen. Daarna ben ik hem vergeten, maar ik kwam hem in de sale tegen voor 11 euro! Kon ik niet laten liggen toch?

Mochten we nou een grotere baby krijgen dat wordt dit het eerste pakje. Die van Noppies is maat 50, maar dit is maat 56. Hoe schattig is dit pakje van Tumble & Dry? Volgens mij waren het broekje en het shirtje samen 17 euro!

Dit was mijn shoplog met de allereerste babykleertjes! Ik heb nu even aan mezelf beloofd dat ik nu niets meer koop tot de kamer klaar is, want ik heb dit nu opgeborgen in de reiswieg op de kast en dat is toch wel een beetje zonde. Wanneer had jij alle babykleertjes in huis? En heb jij babykleertjes van je oudste kinderen doorgeschoven naar je baby?

 

Ben jij ook op zoek naar leuke babykleding? Kijk dan op de site van Ikwordmama.nl

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Charlotte 7 juli 2017 - 09:11

Dat laatste pakje is super! Ga ik misschien ook nog wel zoeken voor Emmi…

Reply
Joyce 7 juli 2017 - 09:08

Oh dat jurkje van Z8 moet ik hebben! <3

Reply
MarjonS 7 juli 2017 - 07:04

Leuke kleertjes! Zoiets kom ik ook gekocht hebben.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.