Shoplog | Back to School!

by Tamara

haha, oké! Het duurt nog wel even voordat de scholen weer beginnen. Sterker nog, de tweede week vakantie zit er hier pas net op. Maar in de afgelopen tijd was het natuurlijk flink sale overal en aangezien dat kind van mij groeit als kool, kon hij wel wat nieuwe shirts gebruiken! nu werd ik een tijdje geleden benaderd door een webshop die ik nog niet kende, namelijk Nickis.com. Hier verkopen ze de allerleukste kleding voor kinderen van hele mooie merken zoals Tommy Hilfiger, Vingino, Kenzo en nog veel meer. Ik mocht een aantal dingen uitzoeken en die laat ik jullie zien in deze shoplog!

Mijn favoriete merken voor Maxim.

Maxim heeft heel erg de bouw van zijn vader, hij is heel groot voor zijn leeftijd en ook heel breed, dus ik vind het vaak lastig om kleren te vinden die mooi bij hem zitten. Nu heb ik al wel eens vaker verteld dat ik voor Maxim heel erg fan ben van de kleding van Vingino. De spijkerbroeken zitten altijd perfect bij hem en de shirts sluiten mooi aan. Ik vind het niet mooi als shirts heel wijd vallen bij bijvoorbeeld de schouders en dat is bij deze shirts niet zo. Verder koop ik vaak kleding voor hem van bijvoorbeeld Name-it. Maar nu heb ik een merk ontdekt dat ook heel erg mooi bij hem zit! Namelijk Tommy Hilfiger. Ik draag dit merk zelf heel veel omdat ik de tshirts echt heel erg fijn vind. Ik heb namelijk een wat langer bovenlijf en shirts zijn bij mij heel vaak te kort. De shirts van Tommy Hilfiger zijn vaak wat langer en blijven mooi in model, dus daarom draag ik die graag. Maar, ik had nog nooit een shirt van Tommy Hilfiger voor Maxim gekocht. Toen hij kleiner was droeg hij wel overhemdjes en polo’s ervan, maar de gewone tshirts niet. Nou, dat gaat vanaf nu veranderen! Want wat een ontzettend mooie shirts zijn dit! Ze sluiten mooi aan, zitten goed en zijn ook niet heel erg duur! Ja wat mij betreft is dit merk een blijvertje voor tshirts!

Maxim zijn zomerjas is kapot en ik heb erover getwijfeld om een nieuwe te kopen. Alleen is het momenteel zo ontzettend warm dat hij toch geen jas draagt en op de dagen dat het iets koeler is, kan hij best dit warme vest dragen. Staat hem erg leuk! Vinden jullie niet?

Tot slot nog iets voor de wat koudere dagen, deze sweater die hij zelf uitgezocht heeft. Hij vond de legerprint in de H op de voorkant heel erg mooi. Het is ook echt een mooie trui, goede kwaliteit en de binnenkant is lekker zacht.

Ik ga zeker vaker in deze webshop kijken! Ik heb er zoveel leuke dingen gezien en de bezorging was heel erg snel! Kennen jullie de webshop Nickis.com al?

 

In samenwerking met Nickis.com.

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

daphne dam 7 augustus 2018 - 08:29

Wat een leuke kleding heb je uitgezocht!! en wat lijkt Maxim erg op zijn vader zeg :D.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.