Shoplog Action, Zeeman en Bol.com.

by Tamara

Als ik zeg dat wanneer ik bij de action kom voor alleen een douchegordijn en ik kom er vervolgens vandaan met een heleboel spullen die ik eigenlijk niet nodig had, komt dat jullie dan bekend voor of niet? Haha! Gisteren ben ik dus even bij de Action geweest omdat ik een nieuw douchegordijn nodig had. De oude hadden we nu 6 jaar en die had inmiddels wat vlekjes die er niet meer uit wilden, dus het was wel weer tijd voor een nieuwe. Ook bestelde ik wat dingetjes bij Bol.com en ging ik nog even langs de Zeeman. Kijk je mee naar wat ik gekocht heb?

(let niet op de kwaliteit van de foto’s, ik had smiddags geen tijd om foto’s te maken en wilde s’avonds de rommel graag opgeruimd hebben, dus vandaar dat ik de foto’s in het donker gemaakt heb haha!)

Shoplog Bol.com.

image

Ik moest luiers hebben en zag dat ze bij Bol.com nu de maandboxen met 40 % korting hadden. Ok dan zij ze nog niet goedkoop, maar dan kunnen we wel weer even vooruit. Ook zag ik dat alles van Garnier de 2e gratis was, dus ik besloot daar ook wat producten van uit te kiezen. Sinds de zwangerschap van Lauren heb ik een hele slechte huid met veel droge plekken, maar ook veel mee-eters en puistjes.  Dus een fijne reinigingsgel is dan altijd fijn! Ook zag ik dat ze die Pure Active borstel hadden, hier was ik wel benieuwd naar, omdat ik had gehoord dat deze heel erg goed tegen mee-eters en onzuiverheden helpt! Ik ben benieuwd!

Dat micellaire water had ik al een keer eerder gekocht en die beviel me echt super. Alleen vond Floris het wel een goed idee om het in de wasbak te gieten, dus die oude was leeg. Verder kocht ik nog een haarmasker, ik vind deze haarmaskers echt superfijn en ze ruiken heeeeerlijk!

Shoplog Zeeman.

image

Bij de Zeeman kocht ik alleen deze twee shirts. Het zijn fijne basic shirts en ze waren nu maar 5 euro per twee. Ik ging eigenlijk kijken voor rompers voor Lauren, maar ze hadden niet zoveel leuke in maat 80.

Shoplog Action.

image

Bij Action kocht ik een heleboel schoonmaakspullen. Ik heb geen vaatwasser, dus sponsjes en een afwasborstel zijn geen geen overbodige luxe. Verder dus een douchegordijn en luchtverfrisser. Ohja, en wc blokken. (die ik inmiddels gesloopt heb! Oeps!)

Die groene zeep heb ik trouwens van de AH, ik zweer echt bij dat spul! Daarmee krijg je alle vlekken overal vanaf! Floris heeft als grote hobby het onderkliederen van mijn tv meubel met potlood en hiermee is het er heel erg snel vanaf!

image

De mannen hier in huis waren al hun sokken weer kwijt, dus ik kocht weer een paar nieuwe. Floris en Maxim dragen dezelfde sokken, aangezien Floris maat 28 heeft en Maxim maat 30. Ook kocht ik voor mezelf sokken en voor Lauren 2 maillots.

image

Tot slot kocht ik nog deze twee stoere zonnebrillen voor de jongens. Ze hadden hun oude gesloopt en aangezien ze maar 1 euro per stuk zijn, nam ik 2 nieuwe mee!

Dat was mijn shoplogje. Ik heb ook een heleboel nieuwe kleren gekocht, zowel voor mezelf als voor de jongens. Vinden jullie het leuk om daar een shoplogje van te zien?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

18 comments

jodi - liefthuis 5 april 2016 - 14:30

Heerlijk van alles en niks shoppen. Ik hou van de 2 is 1 acties. Dan sla ik altijd lekker veel verzorginsproducten en shampoo enz in.

Reply
Fleur 5 april 2016 - 12:43

Die groene zeep hadden we toen ik heel klein was ook thuis. Ik kan me de geur ervan zelfs nog herinneren. Ik wist niet dat hij nog bestond!

Reply
Mèlanie 5 april 2016 - 12:26

Die borstel van Garnier is echt super fijn heb hem zelf ook gehad…

Reply
Lilian 5 april 2016 - 12:17

Ik denk dat iedereen dat probleem van de Action wel kent, haha. Die zonnebrillen zijn stoer. Wil er voor Jay ook een halen. Vraag mij alleen af of hij deze op houd! Leuke shoplog.

Reply
Dina 5 april 2016 - 11:56

Goede tip van die groene zeep. Ben wel benieuwd hoe je die wc-blokken nu hebt gesloopt. :’)

Reply
Simonne 5 april 2016 - 10:59

Ik ga meestal naar de action voor iets…kom thuis met van alles behalve het gene waar ik voor ging. .. :/

Reply
Vlijtig Liesje 5 april 2016 - 10:35

Gezellig zo’n shoplog! En de Action en Wibra vind ik ook altijd fijne winkels. Lekker goedkoop.

Reply
Michelle 5 april 2016 - 10:08

Leuk, zo’n kledingshoplogje! Dat van de Action is zo herkenbaar. Ga je voor een fles wasmiddel, kom je thuis met een tas die te zwaar is om te tillen.

Reply
susan noordergraaf 5 april 2016 - 09:10

heel herkenbaar! neem ook altijd meer mee dan waar ik voor kwam. Erg leuk die shoplogs dus wat mij betreft, laat die kleding maar zien.

Reply
Hanna @ eenbezigbijtje.nl 5 april 2016 - 08:57

Heel herkenbaar, ik kom ook altijd met meer thuis haha.

En een shoplog is leuk!

Reply
Lieke 5 april 2016 - 08:52

Jaa ik ben heel erg benieuwd naar de kleren die je hebt geshopt! Ik vind zulke shopogjes ook altijd leuk, leuk om te zien wat anderen kopen bij de budgetstores! (zo kom ik ook weer op ideeën)

Reply
Lisanne 5 april 2016 - 07:56

Heel erg herkenbaar dat is de kracht van de action. Die spulletjes van de garnier zijn allemaal stuk voor stuk heerlijk hoor, ga je geen spijt van krijgen. Ben hier voor het eerst maar vind het nu al gezellig en leuk. Fijne dag candaag liefs lisanne

Reply
Simone 5 april 2016 - 07:50

Altijd leuk om te zien shoplogs, ik ben ook benieuwd naar de kleding! 🙂

Reply
Nicole 5 april 2016 - 07:49

Goed geslaagd!!

Reply
Wilmaaa 5 april 2016 - 07:44

Leuk, ik koop er ook geregeld wat. & shoplogs altijd leuk!

Reply
Charlotte 5 april 2016 - 07:25

Ja kom maar op met je shoplog! Leuk!

Reply
Channa 5 april 2016 - 07:19

Oh zeker herkenbaar. Koop voor mijn gevoel altijd de Action leeg. En tuurlijk, ook gewoon een kledingshoplog, leuk! 🙂

Reply
demallemolenmoeder 5 april 2016 - 07:09

Handige artikelen. Ik ben dol op shoplogs dus kom maar op.. ?

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.