Shit, is het echt zo ver?

by Tamara

29 jaar geleden, op 21 februari 1991 werd er in een huisje in Hoogezand op een donderdagmiddag rond 1 uur, een klein kindje geboren. Er lag een grote Duitse herder onder het bed, er stond een babykamertje klaar met roze vloerbedekking (omdat ze het gevoel hadden dat het een meisje zou worden, goed gegokt:P) en de baby zou Jeffrey heten als het een jongen was en Tamara als het een meisje was.  Nouja, het werd dus een meisje, want here I am! Fijne Tamara dag allemaal! Ik ben Jarig vandaag!

Wat grappige feitjes over mijn verjaardag en wat ik allemaal wil doen in mijn laatste jaar als niet dertiger!

Oké, 29 jaar! Dat is dus ehm, 348 maanden, of 1513 weken.. En als je het nog pietluttiger wilt hebben, 10592 dagen oud. Heb ik helemaal uit mijn hoofd uitgerekend net, knap he? ( Grapje ik heb het gegoogled natuurlijk)

Goed, wat leuke feitjes over mijn verjaardag! Zoals ik hierboven dus vertelde, ben ik een meisje en dus besloten mijn ouders me Tamara te noemen. Maaaarrrr, het had niet veel gescheeld of ik had Priscilla geheten. Mijn moeder vond die naam helemaal het einde, tot ze hoogzwanger door het winkelcentrum waggelde en een vrouw TAMARA hoorde roepen naar haar dochter. Nou, dat moest hem worden! Op zich ben ik wel heel erg blij dat ze me geen Priscilla hebben genoemd, al is het maar omdat het zo verschrikkelijk bij mijn achternaam klinkt ( Postma) Maar heel erg mooi vind ik mijn naam ook niet. Al komt dat grotendeels omdat het vroeger kennelijk een naam was die mensen uit lagere klassen aan hun kinderen gaven. Een beetje de ‘insert onuitspreekbare naam met heel veel overbodige letters’ van toen dus.

=De populairste namen in mijn geboortejaar waren trouwens:

  • Kevin (1295 keer)
  • Thomas (1261 keer)
  • Jeroen (1172 keer)
  • Johannes (1122 keer)
  • Laura (1010 keer)

Ik was niet de enige baby die die dag geboren werd. Op 21 februari 1991 werden er wereldwijd namelijk 375,519 baby’s geboren.

Wist je trouwens dat ik één van de eerste mensen ben die nooit een wereld zonder internet heeft gekend? Het internet werd namelijk gestart in 1990! Toch wel gek! Haha.

De film die het populairst was op mijn  geboortedag was The Silence of the Lambs. Dat ze me geen Clarice hebben genoemd joh, gemiste kans! Haha.

Wat wil ik doen in mijn laatste jaar als twintiger?

Ik grap al een tijdje dat iedereen nu nog maar even van me moet genieten, want als ik dertig ben moet ik natuurlijk serieus gaan doen. Grapje natuurlijk, want stiekem kijk ik er heel erg naar uit om dertig te worden. Al is het maar omdat 30 en vier kinderen ietsje minder ernstig klinkt! Haha!

Wat ik wil doen? Stiekem toch wel heel erg graag mijn rijbewijs halen, ons droomhuis vinden en een boek bij een uitgever uitgeven. Dat zijn drie dromen die ik heel graag wil laten uitkomen dit jaar! En Ik kan jullie vertellen, van één is er al een stapje gezet! 😉

Eten jullie vandaag ook een taartje op mij?

 

Liefs, Tamara

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Lieke van Veen 25 februari 2020 - 14:45

Nog gefeliciteerd met je 30e verjaardag!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.