Series waarbij het me maar niet lukt om ze uit te kijken.

by Tamara

Ik kwam van de week een topic tegen, waarin mensen vertelden waarom ze hun favoriete series nog niet uit hadden gekeken. Dat was in heel veel gevallen omdat ze niet wilden dat het voorbij zou zijn, maar bij andere series was het juist omdat omdat de serie naar het einde toe zoveel slechter werd, dat ze hem niet uit willen kijken. Als ik naar mezelf kijk, zijn er een heleboel series die ik eerst helemaal geweldig vond, maar waarbij ik me er toch niet helemaal toe kan zetten om de laatste afleveringen te kijken. Welke series dat zijn en waarom? Dat vertel ik in deze blog!

Orange is the new black.

Ooit was ik mega fan van deze serie. Ik bingewatchte alle afleveringen achter elkaar en wachtte gespannen af tot er een nieuw seizoen kwam. Ik volgde de personages op instagram, zocht wat achtergrondinformatie op en wilde zelfs het boek wel lezen. Ik heb de eerste paar seizoenen echt achter elkaar gekeken, maar toch vond ik het tegen het einde steeds minder goed worden. Toen het zevende en laatste seizoen uitkwam, was ik andere series aan het kijken en nog steeds voel ik niet echt de behoefte om verder te kijken. Zeker niet omdat het al een tijdje geleden is dat ik het heb gekeken en ik dus geen idee meer heb wat er allemaal gebeurd is.

Suits.

Ik heb de eerste aflevering van deze serie ongeveer vier keer moeten kijken voor ik het leuk genoeg vond om verder te kijken. Meestal haakte ik af na die scene waarin Harvey op liep te scheppen dat hij de beste was en dat er een aantal moeilijke termen voorbij kwamen. Maaaar, uiteindelijk lukte het me wel en heb ik het allemaal verder gekeken, tot seizoen 6, aflevering 11. Volgens mij was er toen een soort van tussenstop? En uiteindelijk duurde het me allemaal te lang, dus ben ik andere dingen gaan kijken. Ik kan absoluut geen meerdere series door elkaar heen kijken, dus verdween suits een beetje op de achtergrond. Hetzelfde probleem als bij OITNB.. Ik heb niet echt meer een idee wat er allemaal gebeurd is en heb geen zin om alles weer opnieuw te kijken. (Ja, misschien als ik Richard zover krijg, maar die heeft een hekel aan series kijken haha)

13 reasons why.

Deze serie was een paar jaar geleden een enorme hype en mede daarom ben ik er maar aan begonnen. Ik had op dat moment niets anders te kijken en hoewel ik meestal liever dingen kijk als de hype al voorbij is, besloot ik het een kans te geven. Het eerste seizoen vond ik wel aardig, maar niet echt geweldig zoals vele mensen wel hadden. Ik ben zelf heel erg gepest vroeger en kom me niet echt verplaatsen in Hannah. Het tweede seizoen heb ik ook nog gekeken en hoewel ik het derde seizoen en het laatste seizoen wel wilde kijken (en daarvoor zelfs overnieuw was begonnen met de serie) heb ik het nooit gedaan omdat ik van veel mensen hoorde dat het tegenviel en veel hetzelfde was.

Pretty little liars.

Dit was een serie waarvan ik al mega veel gehoord had, voor ik eraan begon. De eerste seizoenen vond ik echt enorm spannend, maar ik vond het personage van Allison zo ontzettend vervelend en zeurderig, dat ik me echt begon te ergeren. Ik heb ergens tot het punt gekeken dat ze opgesloten waren in een ‘poppenhuis’ en daarna werd het voor mij te ongeloofwaardig. Inmiddels kun je het ook niet meer kijken omdat het van Netflix af is, maar toen ik de spoilers over het einde las, was ik toch wel heel erg blij dat ik niet verder gekeken heb.

Riverdale.

Nog zo’n serie die je echt MOEST kijken, mocht ik iedereen geloven. Nou ehh, ja.. ik heb het één seizoen volgehouden, maar ik vond het hele verhaal zo ongelofelijk cliché en voorspelbaar, dat ik niet eens verder gekeken heb. volgens mij ben ik gewoon een beetje te oud voor die serie haha!

 

Welke serie vond jij in het begin goed, maar heb jij nooit uitgekeken? en vind je dat ik één van deze series absoluut wel moet afkijken? ik ben heel benieuwd!

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Debbie 9 maart 2021 - 09:34

Orphan black en jane the virgin zijn ook van die series waar je nooit doorheen komt. Oh en once upon a time

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.