Sandra | Onze zwangerschapsfotoshoot!

by Tamara

Hoera! Ik heb zwangerschapsverlof!
In mijn vorige gastblog was te lezen dat ik allerlei plannen had voor wanneer ik verlof had. Ik heb inmiddels een week zwangerschapsverlof en heb al heel veel van dat lijstje kunnen doen, onder andere een zwangerschapsfotoshoot.
Normaal gesproken ga ik op mijn vrije dag in de rust, om weer op te laden voor de volgende werkdag(en), maar nu ik geen druk voelde dat ik weer aan het werk moest, had ik iedere dag van alles gepland. Aan het eind van de week was ik dan ook ontzettend moe (maar dan ook ECHT heel erg moe!) en nu merk ik dat ik echt een stapje terug moet doen en mijn rust moet pakken, daar waar het verlof voor bedoeld is.

Mandy de Jong Fotografie heeft mij benaderd om zwangerschapsfoto’s van mij te maken en ik laat jullie graag een aantal resultaten zien. Er werden ook foto’s gemaakt samen met mijn man en dochter, maar foto’s maken van een opstandige peuterpuber is een flinke uitdaging. Toch zitten er een aantal leuke tussen die ik graag met jullie wil delen.

Het was prachtig weer, heel leuk om te doen en ik ben blij met de resultaten.
Nu ga ik in de ruststand en begin ik thuis met de eerste babywasjes. Nog vijf weken tot de uitgerekende datum…

Misschien vind je dit ook leuk

8 comments

Tineke 8 juni 2017 - 09:08

Ik zag ze al op Facebook voorbijkomen, ze zijn prachtig Sandra.
Liefs

Reply
Sandra 8 juni 2017 - 11:18

Dankjewel Tineke!

Reply
Frank 8 juni 2017 - 06:19

Mooie foto’s!! Succes met de laatste loodjes ? en de bevalling natuurlijk.

Reply
Sandra 8 juni 2017 - 11:18

Dankjewel!

Reply
Judith Switters 7 juni 2017 - 19:35

Prachtige foto’s en hopelijk veel rust nu.. Ondanks die peuterpuber 😉

Reply
Sandra 7 juni 2017 - 23:18

Dankjewel! 😉

Reply
Sandra 7 juni 2017 - 18:07

Dankjewel! De jurk is van de fotografe zelf!

Reply
Zebrazonderstrepen 7 juni 2017 - 15:54

Mooie foto’s en leuke jurk om je buik te accentueren.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.