Samantha| Urban jungle; Even voorstellen

by Samantha
Hey hallo,

Ik ben vanaf vandaag de nieuwe gastblogger van The Mommy Dairies. Mijn blogs zullen over kamerplanten gaan. Met ruim 60 planten in huis, kan ik voorzichtig zeggen dat het een ware urban jungle aan het worden is.

Maar ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Samantha, 30 jaar en wonend in het prachtige Drenthe. Ik woon daar samen met mijn vriend Kevin en hebben 2 prachtige zoons Jason (2011) en Noah (2018)

Toen wij 6 jaar geleden een huis kregen in Beilen, stonden er bijna geen planten in huis. Ik begon met wat kleine vet plantjes, aloë vera , cactussen en sanservia’s. Je kent het wel, alles wat bijna tot geen verzorging hoefde, dat stond hier in huis. Nooit heb ik kunnen denken dat ik nu 6 jaar later zoveel met planten bezig te zijn. En eerlijk is eerlijk, soms sneuvelt er echt wel een plant. Maar over het algemeen zijn ze volgens mij best happy hier in huis 😉

Mijn liefde voor planten begon eigenlijk echt toen ik 2 jaar geleden in de thuiszorg ging werken en ik 1 vaste cliënt kreeg die boven een bloemenwinkel werkt. Regelmatig maakte ik een rondje door de winkel en zo af en toe kreeg ik een plant mee die ze in de winkel niet meer konden verkopen. En nu loop ik wekelijks een rondje door de winkel en gaat er dus ook regelmatig een plantje met mij mee naar huis ( die ik overigens dan zelf koop ;-))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb ontzettend veel zin om mijn liefde voor planten en neem jullie dan ook graag elke maand mee, zo wil ik graag vertellen welke planten er op mijn wishlist staan, welke planten er zijn gesneuveld , waar ik niks mee heb en nog veel meer maar dat zien jullie wel verschijnen, to be continued 😉

Ik ben te volgen op instagram, waar ik regelmatig interieur foto’s op plaats en bijna op elke foto staat, hoe kan het ook anders een plant

https://www.instagram.com/xsamanthaa.a/?hl=nl

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.