Saleshoppen | Een tas vol kleding voor 35 euro!

by Tamara

‘Hebben je kinderen nog nog niet genoeg kleding Tamara?’ Nou, dat vraag ik mezelf ook wel eens af. Maar afgelopen maandag stond ik voor Sarah’s kast om alles eruit te halen wat niet meer past en ehh, er bleef net niks over. Toen ik na Lauren weer een meisje verwachtte, dacht ik: ‘Ohhh handig! Twee meisje in de zomer, kan ik mooi de kleding doorschuiven.’ Nou niet dus, want Sarah heeft een heel andere bouw dan Lauren. Lauren is echt een dun sprietje en toen ze baby was had ze ook echt alleen een onderkinnetje en verder was ze helemaal slank en Sarah is gewoon een heerlijke spekkiebaby! Inclusief van die heerlijke plooitjes op haar beentjes. Daarnaast had Lauren maat 80 in de winter en Sarah heeft dat nu. Kortom, ze had niet echt kleding meer. Nu is het gelukkig overal sale en hoewel het niet echt de bedoeling was, nam ik een hele tas met kleding voor alle kinderen mee. Ik geloof dat ik in totaal 35 euro kwijt was ( exclusief de kleding voor Maxim van de c&a) en ik had 13 dingen voor 35 euro. Best netjes toch? In deze blog laat ik jullie zien wat ik allemaal gekocht heb.

Bij de Wibra.

Bij de Wibra ( was volgens mij vroeger de scholten?)  wilde ik vroeger nooit naar binnen. Ik bleef altijd buiten staan wachten terwijl mijn moeder daar aan het winkelen was en verstopte de tasjes altijd tussen de duurdere tassen. Nu vind ik dat echt onzin, ze hebben er namelijk best wel leuke dingen! Er hing buiten een heel rek met allemaal sale spulletjes en daar vond ik dit tussen:

Deze zijn voor Lauren

 

Deze is voor Floris

De rompers waren niet in de sale, die kosten volgens mij 2.79 per stuk. Maar ik vind de rompers van de Wibra altijd zooo fijn! Lekkere zachte stofjes, rekbaar en leuke printjes! Ohja en ze blijven lang mooi. Sarah draagt nu soms wel rompers die van Lauren waren en die zijn nog goed. Het fel oranje shirt zou zo van B nosy kunnen zijn toch? Ze hadden er trouwens ook hele leuke broekjes met rouches. Ze vallen alleen best groot, dus ik denk dat ze ook over wasbare luiers passen.

Bij de Zeeman.

Lauren heeft al een blauwe jumpsuit van de Zeeman waar ze heel erg veel complimentjes over krijgt en toen ik deze zag hangen, vond ik hem meteen leuk. Ze is echt dol op meloen ( kind eet zo een halve meloen weg) en toen ik haar vroeg of ze deze leuk vond, riep ze meteen ja!

Ook bij de Zeeman hebben ze hele fijne rompers. Let wel op, ze krimpen heel erg in de was, dus ik neem altijd een maatje groter.

Bij de C&A.

Maxim schiet de laatste tijd weer de lengte in, hij heeft inmiddels maat 140!!! Soms maak ik hem in de ochtend wakker en schrik ik er gewoon van hoe groot hij alweer is. Zelf vindt hij dat heel erg leuk, dat hij zo groeit. Want hij mag nu in pretparken in alle attracties hahahah! Zelf vind ik het iets minder leuk. We zijn nu bij hel punt aanbeland dat ik hem niet meer kan optillen en ik vind dat toch wel een dingetje hoor hahaha.

Maar goed, korte broeken kunnen natuurlijk nog wel als ze iets korter worden, alleen had meneer er afgelopen week twee gesloopt. Bij 1 lag de zak eraf en bij de ander de knoop (en de knoop zelf was spoorloos) dus ik besloot een nieuwe te kopen. Het werd deze hele coole met krokodillen en kameleons met een vetersluiting en dit shirt! Ze hebben bij C&A heel vaak shirts voor 3.50 per stuk. Je moet even zoeken, maar er zitten vaak hele leuke tussen zoals deze!

 

Groeien jullie kinderen ook zo ontzettend hard? En hebben jullie nog wat kunnen scoren in de sale? Ik ben heel erg benieuwd!

 

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Natasja 6 juli 2018 - 08:36

Niemand wilde vroeger naar de Wibra, haha! Mijn man gaat daar nog steeds niet naar binnen. Ik moet zeggen dat ik er ook al lang niet meer geweest ben, maar goede tip om daar ook eens voor kleertjes te kijken!

Reply
Liset - Beautydagboek 4 juli 2018 - 10:53

Ik heb bij de Zara enorm veel gekocht voor de kids. En ook al wat kleertjes voor de winter zoals spijkerbroeken en truien kunnen scoren. Scheelt straks weer! Jij bent ook goed geslaagd zo te zien :).

Reply
Manouk 4 juli 2018 - 10:12

Haha herkenbaar van de wibra. Of ja ik had het bij de zeeman, naar de wibra gingen we eigenlijk nauwelijks. Super onzin eigenlijk, want voor de kinderen hebben ze soms echt leuke dingen er tussen hangen en de basic items zijn er voor de oudere kindjes en volwassenen super goed! Ik heb eigenlijk geen kleding gekocht. Ze hebben beiden echt nog genoeg. Heb een maand of 2 geleden nog geshopt vandaar haha.

Reply
MarjonS 4 juli 2018 - 09:34

Leuke kleren!! En totaal niet prijzig. Ideaal.
Herkenbaar van de wibra vroeger, Haha. Terwijl ik er nu ook kleren voor onze kinderen koop. En laatst voor mezelf een rok!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.