Roomtour Laurens Slaapkamer + Win een WICKEY bed naar keuze.

by Tamara

Hehe, daar is hij dan eindelijk! Dit was toch wel de kamer die het meeste tijd heeft gekost voordat hij helemaal goed was, dus de roomtour liet even op zich wachten. Maar daar is hij dan! De roomtour van Laurens kamer! Zondag liet ik al met een live video op facebook ziet hoe ze op haar nieuwe bed reageerde en vandaag laat ik jullie de rest van de kamer zien. Ohjaaa en nog een klein puntje, ik mag namelijk een Wickey bed naar keuze weggeven! Zeker meedoen  dus!

 

Roomtour Laurens Kamer + Win een WICKEY bed naar keuze.

Een tijdje geleden liet ik jullie al de inspiratie voor Laurens kamer zien. Ik wilde voor een romantische meisjeskamer gaan met pastelkleurtjes en gouden accenten. Tja, leuk zo’n pinterest kamer, maar Lauren vond hem helemaal niks. We hadden een heel leuk peuterbedje in haar kamer staan, maar ze weigerde er in te slapen. Je hoort vaak dat kinderen na een ledikant een eenpersoonsbed te groot vinden, maar Lauren vond haar peuterbed gewoon te klein. Ik geloof dat ze er in totaal 3 keer op geslapen heeft en dat ze het toen zat was. Gelukkig voor haar stond er nog een logeerbed op haar kamer ivm dat ik graag wilde thuisbevallen. Daar heeft ze dus een hele tijd in geslapen tot wel een andere leuke oplossing konden vinden.

Toen kregen de jongens een stapelbed van Wickey van ons en tja.. De kleine dame was een beetje jaloers! Maar om nou meteen nog weer zo’n bed te kopen vonden we een beetje zonde en daarom besloten we maar te wachten tot na de kerst. Toen kreeg ik ineens mail van Wickey of ik een samenwerking met ze wilde doen. Ik mocht een bed voor Lauren uitzoeken en er ook eentje weggeven! Nou dat laat ik me geen tweede keer zeggen!

Een hoogslaper voor een peuter?

We hebben wel even getwijfeld wat voor bed we voor haar moesten kopen. Ze hebben bij Wickey namelijk ook hele leuke gewone bedden, maarja die zijn stiekem wel wat minder leuk en als je dan zo’n bed mag uitzoeken dan moet het maar meteen goed! Of we het niet eng vinden zo’n hoog bed? Nouja, deze hoogslaper is maar 1.20 hoog. Dus dat valt best wel mee. Bovendien klom die kleine smurf al voor ze kon lopen overal op en klimt ze ook regelmatig in het bed van haar broers dat een stuk hoger is! De kant waar ze ligt daar zitten planken omheen dus ze kan er ook niet zomaar uitvallen.

Over het bed.

We zijn voor het Wickey Crazy Hutty bed gegaan. Dit is een halfhoogslaper met een glijbaan en veel leuke extra’s. Onderin zitten twee hangstoelen met een stuur en er zitten een verrekijker en telefoon op de zijkant. Het in elkaar zetten van het bed is wel echt even een klusje dat je met zijn tweetjes moet doen. Ik moest echt even op de kinderen letten, waardoor Richard alles alleen moest doen en dat is best lastig. Ik denk dat hij met zijn tweetjes sneller staat. Ik geloof trouwens dat ze bij Wickey ook een montageservice hebben, dus mocht je nou twee linker handen hebben dan kun je altijd daar voor kiezen!

 

Zoals jullie al in het filmpje konden zien is Lauren echt waanzinnig blij met haar bed. Ze heeft er de eerste nacht ook echt heerlijk in geslapen en werd de volgende ochtend superblij wakker! Zo ontzettend leuk!

De winactie.

Dan nu de winactie. Lees voordat je mee gaat doen even deze disclaimer over de regels van deze winweek! Zo voorkomen we dat er verwarring ontstaat! Je kunt tijdens deze winactie een Wickey bed naar keuze winnen! Zo kun je bijvoorbeeld voor het Crazy Circus bed gaan dat mijn zoons hebben of voor het Crazy Hutty bed van mijn dochter. Maar er zijn nog tal van andere bedden waar je uit kunt kiezen!  Je bekijkt alle bedden hier.

Hoe je mee doet?

  • Like de facebookpagina van Themommydiaries. (Dit omdat ik je anders niet kan taggen als je gewonnen hebt!)
  • Like Wickey op facebook.
  • Voor een extra winkans volg je Wickey en Themommydiaries op Instagram.
  • Laat een reactie achter onder het bericht op facebook dat je meedoet en welk bed je graag zou willen winnen!
  • Het delen van de winactie wordt heel erg gewaardeerd. Ken jij iemand die echt zo’n fantastisch bed moet hebben? Dan vind ik het superleuk als je ze tagt!

Heel erg veel winsucces! De winactie sluit 17 december.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

23 comments

Natasja 9 januari 2018 - 19:45

Super leuk bed, wij zijn ook aan het kijken voor dit bed voor ons zoontje. Vind het erg moeilijk om te bepalen welke kleur we moeten kiezen. Jullie hebben de Rood met blauwe versie? Ik zie online dat het zeil streepjes heeft, maar bij jullie niet kan je zelf kiezen?

Reply
Natasja 10 januari 2018 - 12:10

en kan je ook se glijbaan en he trappetje omwissel, dat je ook nog die zitjes kan creëren onder het bed?

Reply
mara 17 december 2017 - 13:47

de wicky sunny is super mooi

Reply
Leslie muller 16 december 2017 - 12:29

Ahh wat super tof! Zelf niet financieel haalbaar dus ik waag zeker de kans op een Crazy Hutty voor mijn zoontje! Alle stappen reeds gevolgd

Reply
Sylvia 14 december 2017 - 22:30

Leuk!!! Ik ga zeker meedoen!

Reply
Sab 14 december 2017 - 20:10

Jemig wat gaaf. Als ik het stapelbed glijbaan met Wickey crazy castle win ben ik zeker the best mom ever hihi

Reply
Cindy 14 december 2017 - 10:54

SIMPELWEG! ♡ TOF voor mijn dochtertje ze droomt al jaren van betoverend bed. Haar bed is nog van mijn vroeger geweest.

ECHT aan grote vervanging toe.
Wát zal dit grote droomprijs en verjaardagskado zijn. Daar gaat ons meisje echt gat in de lucht springen.
Niet alleen zei mama en papa ook.
Helaas kunnen geen andere aanschaffen

Reply
Anne Z. 13 december 2017 - 19:30

Ooh zoo tof! Wij zijn groot fan van Wickey:-)
Ezra is inmiddels 2 en gaat “binnenkort” over naar z’n grote jongens kamer.. thema wordt “jungle” en vriendlief heeft bedacht dat Hij zelf wel een bed gaat maken “help mijn man is Klusser”
Van het crazy Sunny bed in het groen zouden Ezra en Ik dus wel heeeel blij worden;-)
Dan hoeven Wij niet langer Te wachten op papa

Reply
Mirjam Hellingman 13 december 2017 - 15:14

Wat een geweldige actie. Ik zou gaan voor de Stapelbed Wickey CrAzY Ivy, wat een leuk bed is dit! Echt iets voor de meiden.

Reply
Linda 13 december 2017 - 15:07

Wat een mega prijs zeg! Ze hebben echt fantastische bedden, ik heb mn favoriet al gezien 😉

Reply
Menekse yanmaz 13 december 2017 - 00:52

Waauuw wat een leuke actie en geweldige bedden allemaal?? ik zou er een voor mijn dochter willen winnen namelijk de Hoogslaper Wickey CrAzY Hutty met glijbaan, zou ze helemaal geweldig vinden ❤

Reply
Marian B 12 december 2017 - 21:43

Leuke kamer! En wat een grote winactie, super tof! Mijn zoontje zou zo’n bed te gek vinden! Ik denk dat hij de Wickey CrAzY Smoky erg mooi zal vinden, ik zou hem zelf laten kiezen. Dan blijft duimen over 😉

Reply
Claudia Diependaal 12 december 2017 - 20:01

Mooie kamertjes zeg. Ik doe mee voor al onze kleinkinderen. Zou ik winnen komt het bed op de logeerlamer hier en hebben ze er allemaal wat aan. Ik duim!

Reply
Marian Zw 12 december 2017 - 15:36

Wat een gave en stoere bedden, Ik doe mee voor mijn zoon. Het wordt dan de Crazy Finny, lekker walvissen spotten vanuit je bed

Reply
Mira Schuttevaar 12 december 2017 - 14:05

Wat heb je mooie kamers gemaakt! Vind ze geweldig! Ik zit voor jongste zoon ook te kijken naar een andere kamer; lees babybedje weg. Ik vind de Crazy Circus wel heel gaaf. Kan oudste zoon gezellig bij zijn broer logeren. Of misschien willen ze dan wel samen op een kamer. Ik volgde jullie allebei al op FB, op IG volgde ik jou al, Wickey nu ook.

Reply
Regina Hendriks 12 december 2017 - 13:11

Ik zou graag de Crazy Circus winnen dan kunnen broer en zus samen slapen en word bedtijd een pret. De kleinste houd nu al van glijbanen en de zus ook. De oudste slaapt liever niet alleen en de jongste heeft nog geen grote bed dus dan is dit ook opgelost.

Reply
Lara 12 december 2017 - 10:08

Ik doe heeeeeeeeel graag mee voor me zoontje manuel ?
In maart verwachten we onze tweede zoontje ? en dat betekend dat manuel moet overstappen naar een peuterbed, zo’n bed zou gewelldig zijn voor hem ?
Hij slaapt 9 van de 10 keer bij ons in bed omdat hij niet in zijn bed wilt
Misschien wordt de wickey bed een reden om in zijn kamer te slapen ?

Reply
Bonita Smit 11 december 2017 - 23:31

Wat een leuke bedden hebben ze! Een keer iets anders als die standaard bedden ?. We willen in het voorjaar Liv haar kamer aanpakken, weg met de ‘babykamer’. Ze heeft inmiddels al een peuterbed maar die kan natuurlijk niet op tegen zo’n gaaf bed. Ik zou gaan voor CrAzY Jelly.

Reply
Mandy 11 december 2017 - 20:35

Ik doe graag mee voor onze dochter Emma. Ze is 4 en toe aan een nieuw bed ?.
Ze vind haar peuterbed met schaapjes niet zo cool meer ?.
En dan kies ik voor de Crazy Ivy. Dan kan ze zelf kiezen waar ze wil slapen en dan kan er ook prima een keer iemand blijven slapen (we hebben geen logeerkamer dus meteen opgelost ?). En als haar broertje groot genoeg is dan is het enorm leuk voor sleepovers natuurlijk!!

Reply
Joyce Koster 11 december 2017 - 19:55

Gaaf!!!

Reply
Vera de Laat 11 december 2017 - 19:48

Oh wat een geweldige winactie! Voor onze dochter Elena die in maart 6 wordt lijkt me het stapelbed Wickey CrAzY Ivy super leuk. Als er dan een vriendje, vriendinnetje, neefje of nichtje komt logeren kan die er ook bij. Ik ga héél, héél hard duimen. Wat een mooi begin van het nieuwe jaar zou dit zijn!

Reply
Marian van Trigt 11 december 2017 - 19:30

Stapelbed voor de meisjes. Gaan naar 1 kamer. Rijk gaat naar kleine kamertje. 1e maanden bij zijn ouders op de kamer.

Reply
Nadia Lahpor-Hesse 11 december 2017 - 19:11

Wat zijn de kamers super vet geworden! Echt heel leuk gedaan en welk kind wil nou niet zo’n gaaf bed… Ik ga zeker meedoen via Facebook!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.