Roomtour door Laurens babykamer.

by Tamara

Ja ik weet het, ik heb al heeel erg vaak beloofd dat ik jullie een kijkje in Laurens kamer zou geven maar het kwam er gewoon steeds niet van! Maar bij deze dus! En nee, het is niet altijd zo netjes, speciaal voor jullie opgeruimd! Lief he?

DSC_0431 (2)

Zoals jullie zien mist er hier en daar nog wat decoratie. Ik ben namelijk superslecht in leuke dingen vinden! (en ik heb notabene een jaar binnenhuisarchitecteur gestudeerd! Maar ik tekende alleen zwart witte huizen! Haha) Dus wie weet wat ik nog kan doen om Laurens kamer helemaal ‘af’ te maken, roept u maar!

image

A little love company letterbanner en CarlijnQ deken met driehoekjes, ikbenzomooi.nl

Toen ik wist dat we een dochter kregen riep ik keihard dat ze echt echt écht geen roze kamer zou krijgen. Zie hier het resultaat! De verf is van Lief! en raad ik echt iedereen af want het dekt voor geen meter. Er zitten gewoon 3 lagen verf op die muur! Het witte gebreide dekentje heeft mijn oma gemaakt, superleuk om te hebben en te bewaren zulke dingen!

image

Konijn nachtlampje en muisknuffel van ikbenzomooi.nl

Het plankje boven de commode. Hier staat een mega nijntje die we van mijn vader kregen. Ze hebben deze al heel vroeg in de zwangerschap gekocht omdat ze er zeker van waren dat het een meisje zou zijn! Haha! Op het plankje staan verder alle verzorgingsspulletjes, waaronder de producten ban Naïf, die we nu aan het testen zijn. De vierkantjes aan de muur hadden we eerst beneden staan. In de linker staat het geboortekaartje en een knuffel van een muis, in het rechter kastje staat een konijn nachtlampje en de slofjes van madebyindy’s.

image

Ookal doen we Lauren altijd in bad in de badkamer, het badje staat in het hoekje naast de kast. In de mandjes zitten sokjes, mutsjes en hydrofiele washandjes. Het borduurwerk boven het badje hing vroeger op mijn babykamer en is gemaakt door mijn moeder toen ze zwanger was van mij. Het is een baby die in een hand ligt. De helaas stukke bedelketting was van mijn moeder toen ze klein was. Ik pikte hem altijd uit haar sieradenkistje en droeg hem naar school, om hem smiddags weer terug te stoppen. Ik geef hem bij deze door aan Lauren.

image

Kleine details. Gehaakte ballerina’s in een balletje. Mijn oma vond ze zo schattig dat ze aan de winkekeigenarresse vroeg of ze ze alsjeblieft voor haar achterkleindochter mocht hebben. Het beeldje is weer een hand met een baby. Mijn moeder kreeg hem van mijn oma toen ze zwanger was van mij. Toen ik zwanger was van Maxim heeft mijn oma nog overal gezocht omdat ze mij ook zo’n beeldje wilde geven, maar toen mijn moeder overleed, was dit 1 van de dingen die ik absoluut wilde hebben.

Het knuffeltje heeft Maxim uitgezocht. Ik hoorde het melodietje pas toen ik thuis kwam en hij speelt het liedje  ‘you are my sunshine, my only sunshine, you make me happy, when skies are grey’. Mijn moeder zong dit liedje altijd en had iets met zonnetjes. Ja ik moest huilen toen ik het hoorde.

Dit was Laurens kamer, een heeeeel klein  kamertje met veel persoonlijke dingen om het aan te kleden!

 

Wat vinden jullie van Laurens babykamer?

 

 

Naamloos

 

Misschien vind je dit ook leuk

23 comments

Laura 27 juli 2015 - 15:18

Wat een mooi en lief kamertje! Die roze muur maakt het wel helemaal af! Ik ben ook nog van plan om 1 muur van Jolie’s kamer roze te verven 🙂

Reply
Roelina 27 juli 2015 - 10:13

Wat heerlijk dat roze! Een echte meidenkamer, ik hou er wel van!

Reply
Nathalie 26 juli 2015 - 19:29

Ik vind het heel leuk! Wij hebben een jongen en houden van zwart-wit maar hebben ook spullen van CarlijnQ. Je hebt er iets mooi van gemaakt hoor!

Reply
Martina 25 juli 2015 - 11:08

Dat knuffeltje met het speciale melodietje, bijzonder!

Reply
Lonneke 25 juli 2015 - 05:20

Wat een leuk kamertje. Mag ik vragen waar dat knuffeltje van is wat You are my sunshine speelt?

Reply
janske 24 juli 2015 - 21:36

Wat mooi…vooral de persoonlijke spulletjes die je mooie herinneringen geven…heel mooi!

Reply
Jootje 24 juli 2015 - 18:55

Wauw, wat mooi!!
En koester die mooie herinneringen 🙂

Reply
Marije | Mumstheword 24 juli 2015 - 15:41

Super leuk kamertje. Ik ben zelf ook dol op van die bijzonder items die worden doorgegeven van generatie op generatie, of zelf zijn gemaakt. Inmiddels heeft mijn moeder voor het meisje in mijn buik al een truitje gebreid en een dekentje gehaakt. Super bijzondere stukken vind ik dat! En tja, zodra je een meisje krijgt kom je volgens mij niet onder de roze spulletjes uit 😉

Reply
Marijke 24 juli 2015 - 14:33

Wauw wat een prachtige kamer, met prachtige spulletjes. Zoveel emotionele waarde. Zuinig op zijn! En ook op je dochter natuurlijk 😉

Reply
Charlotte 24 juli 2015 - 11:02

Wat een lief en mooi meisjeskamertje! Veel bijzondere spulletjes staan erin, mooi!

Reply
Lilian 24 juli 2015 - 10:30

Wat een mooie kamer! En wat bijzonder van het liedje in dat knuffeltje!

Reply
Jess 24 juli 2015 - 10:29

Girly! Foto’s waten wat klein op de gsm, maar ziet er tof uit. Wat vind je van de naif producten? Wilde zelf ook net een klein pakketje bestellen om te testen. Maar dan moet ik ng tot sept wachten 🙂

Reply
Nicky 24 juli 2015 - 10:09

Een heel mooi meisjeskamer! Leuk ingericht!

Reply
angelique 24 juli 2015 - 09:12

Prachtig kamertje!

Reply
lin mommysworld 24 juli 2015 - 09:04

Een heel mooi kamertje, maar vooral bijzonder kamertje. Kippenvel door alle spulletjes!
Knuf!!

Reply
Saskia 24 juli 2015 - 09:04

Aah zo schattig allemaal! Kan je het bedelarmbandje misschien laten maken? En wat bijzonder van het muziekdoosje!

Reply
marlieke 24 juli 2015 - 08:54

Wat een lief kamertje, ik krijg helemaal kippenvel van die persoonlijke dingetjes die zoveel met je moeder te maken hebben. Lijkt me fijn dat deze spulletjes nu zo’n mooie plek hebben.

Reply
joyfromjoyce 24 juli 2015 - 08:49

Prachtig kamertje! Lekker dat roze. Ik ga haar sofie haar kamer ook veranderen met wat meer pastel tintjes:D

Reply
Josan 24 juli 2015 - 08:40

Die bedelketting van je moeder vind ik een mooi gebaar. Ook dat beeldje van een hand met een baby. Het zijn die kleine details die een kamer persoonlijk maken.

Reply
Dineke 24 juli 2015 - 08:29

Echt een leuk en schattig kamertje!

Reply
Charlotte 24 juli 2015 - 08:27

Wat een leuk kamertje! Toch wel anders om voor een meisje een kamertje in te richten in plaats van voor een jongen, lijkt me. En wat een mooi toeval van dat liedje in de knuffel, kan haast geen toeval zijn 🙂
Liefs!

Reply
Nicoline 24 juli 2015 - 07:33

Super schattig! Een heerlijke meisjes kamer! Ik houd ervan!

Reply
Sylvie 24 juli 2015 - 07:23

Schattig kamertje! Wat mooi dat je er zoveel herinneringen aan je moeder in hebt kunnen stoppen.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.