Review Deswin Duo rolgordijnen.

by Tamara

Als er 1 ding is wat me al een behoorlijk lange tijd irriteerde in huis, was het wel onze raambekleding. Toen we hier kwamen wonen moest en zou ik per se vouwgordijnen hebben omdat ik dat ooit eens in een interieur blad had gezien en dat helemaal het einde vond. Nu leek het van binnen ook wel mooi, alleen van buiten zag het er werkelijk niet uit. Bovendien konden we ze niet helemaal dicht hebben omdat ze te kort waren, we dan helemaal niet meer naar buiten konden kijken en omdat het er gewoon heel erg lelijk uit zag. Toen ze na een ramen wasbeurt ook nog aan het raam bleven plakken en de verf losliet, was ik het zat, er moest nieuwe raambekleding komen.

Wat voor raambekleding kies je dan?

Omdat we nu 1 keer de fout in waren gegaan qua raambekleding, wisten we nu heel goed wat we wel en niet wilden en zo hebben we een paar eisen op een rijtje gezet waar ze aan moesten voldoen.

  • Lichtdoorlatend. We hebben een hele lichte woonkamer, wat we echt een ontzettend pluspunt vinden, alleen zodra we de gordijnen naar beneden deden, viel al dat licht meteen weg. Toch heb je gewoon niet altijd zin om in het zicht te zitten (zeker in de avond niet als je de lichten aan hebt) en is het wel fijn als ze gewoon naar beneden kunnen.
  • Op verschillende hoogtes in te stellen. Natuurlijk wilden we geen rolgordijnen die alleen helemaal open of helemaal dicht kunnen. Dus dit was ook zeker een eis!
  • Strak en minimalistisch. Dit was ook een eis die we heel belangrijk vonden. Ons huis is met het speelgoed van 3 kinderen al snel wat rommelig, dus we wilden de raambekleding zo strak mogelijk hebben.

raam 3

Deswin Duo Rolgordijn Mini.

We zijn uiteindelijk voor Duo Rolgordijn mini gegaan. Aanvankelijk wilde ik heel erg graag houten jaloezieën, alleen we waren het er al snel over eens dat dat bij een huis als het onze niet heel erg mooi staat. De duo rolgordijnen zijn ideaal omdat je zelf kunt bepalen hoeveel licht ze doorlaten doordat ze verstelbaar zijn met de metalen ketting aan de zijkant. Ze kunnen makkelijk omhoog en naar beneden en wat ik ook echt een pluspunt vond, is dat ze supermakkelijk te monteren waren, zelfs voor klusnoobs zoals wij!

We hebben nog wel een beetje getwijfeld over de kleur van de rolgordijnen. Omdat onze vouwgordijnen wit waren, wilden we in eerste instantie niet weer voor witte gordijnen gaan. Maar eigenlijk ben ik wel wel blij dat we het wel gedaan hebben. Het staat heel fris en licht! Bovendien willen we over een tijdje graag nog overgordijnen hebben, in een andere kleur, dus ik denk dat dat witte dan wel heel erg mooi staat.

raam 2

Over Deswin.

Bij de webshop Deswin.nl kun je ontzettend makkelijk in een paar stappen de meest mooie raambekleding bestellen. Ze werken met standaard maten, dus er zit altijd wel een maat bij die geschikt is voor jouw raam! Na het bestellen duurt het een paar dagen voor je je bestelling in huis hebt. Vervolgens kun je heel makkelijk aan de slag, er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij en eerlijk? Als het mij al lukt om ze op te hangen kan echt iedereen het!

Wat ik ook echt een enorm pluspunt vond, was dat de klantenservice echt geweldig is! Ik had aanvankelijk de verkeerde maten rolgordijnen besteld en deze werden zonder probleem nageleverd! Ook helpen ze je met het maken van een goede keuze en kun je echt overal advies over vragen (nouja, mits het over raambekleding gaat dan he?)

Neem vooral eens een kijkje op de site! Ze hebben ontzettend veel keuze en de producten zijn echt ontzettend betaalbaar! Ik geloof niet dat ik bij andere webshops deze producten voor deze prijs tegengekomen ben!

 

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe raambekleding. Eindelijk kan ik gewoon op mijn gemak in de woonkamer zitten zonder dat ik last heb van pottenkijkers! Haha!

Deze blog is geschreven in samenwerking met Deswin.

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Tamara Linssen 14 januari 2018 - 11:07

Duorolgordijnen zijn erg mooi.  Ik heb echter brede ramen en daar passen die van deswin niet voor.  Ik heb ze van duorolgordijn.eu. Ze hebben ze tot 280 cm breed

Reply
negrojm1981@yahoo.com 18 juli 2017 - 13:31

Sorry for the English. Bever order anything from Deswin.

I recently purchased something I needed to return. Because the product had special return conditions I emailed Deswin to confirm it could be returned and they did. I went through significant cost and inconvenience to return the product and AFTER they received the return they informed me they actually would not accept it. In the meantime I had made another purchase I would not have made had Deswin not committed to accepting the return.

This is unacceptable and I am proceeding with a formal dispute procedure as they have not honored their commitments. This is an unreliable and untrustworthy company and I no one should do business with them! I can’t voice my displeasure enough over how I’ve been treated through this process.

Reply
Vlijtig Liesje 18 maart 2016 - 11:25

Fijn dat het zo heeft uitgepakt! Raambekleding is best heel belangrijk vind ik, want het is heel sfeerbepalend.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.