Review BabyBjörn EasyGo campingbedje.

by Tamara

Soms kom je producten tegen die zo handig zijn, dat je er gewoon iedereen enthousiast over wilt maken. Nu staan reisbedjes niet echt bepaald bovenaan de lijst van dingen die handig zijn. Sterker nog, ik heb een grote afkeer tegen campingbedjes gekregen, omdat ik al menig bedjes gesloopt heb. Gevolg is dat ik ze nooit meer meeneem op vakantie, omdat ik altijd ruzie met zo’n bedje heb. Maar goed, nu is er een bedje dat beloofd wel heel erg handig te zijn, namelijk het BabyBjörn Easy Go campingbedje. Een bedje dat je in een paar seconden op kunt zetten en weer in kunt klappen. Wat ik ervan vind? Dat lees je in deze blog.

Nog even over dat slopen van campingbedjes.

Ik denk dat ik nog even wat moet ophelderen over het slopen van die campingbedjes. Want ja, dat is dus iets wat echt gebeurd is. Ik ben niet zo geduldig en bij de meeste campingbedjes moet je gewoon geduld hebben met het opzetten. Nu hadden wij zo’n campingbedje met een kliksysteem. Je moest het frame omhoog trekken en klikken en dan bleef hij staan. Eerst de rand en dan de rest van het bedje. Nou als het zweet op je rug staat, moet je het losse matrasje er nog bij doen en dan staat je bedje klaar. Nou dat is leuk en aardig, maar vervolgens moet je hem weer afbreken. Als je denkt dat het in elkaar zetten lastig is, dan heb je het afbreken nog niet gedaan. Je moet dus dat hele frame weer knikken en als je de ene kant ingeklapt hebt, klikt de andere kant weer in elkaar. Nouja, uiteindelijk was ik er tijdens de laatste keer zo zat van dat ik er een schop tegen heb gegeven en grof geweld heb gebruikt, met als gevolg dat het bedje stuk was.

Het BabyBjörn Easy Go campingbedje.

Toen ik het BabyBjörn Easy Go campingbedje mocht reviewen, was ik eerlijk gezegd een beetje sceptisch. Het vorige bedje dat wij hadden zou ook heel makkelijk in elkaar gezet moeten kunnen worden, maar dat bleek dus niet zo te zijn. Toen ik de doos ontving, viel mij al meteen iets op. ‘NEEE er zit geen matras bij!’ Dat was dus ook iets wat ik bij mijn vorige bedje had gemist, dat er geen matras bij zat. Maar goed, ik besloot eerst de doos open te maken en te kijken hoe het bedje in elkaar gezet moest worden, voordat ik voor een matras ging kijken.

Dus ik opende de doos en was blij verrast! Er zit gewoon een matrasje bij het bedje. Ideaal! En ook niet zo’n flutmatrasje, gewoon een stevig zacht matrasje. Perfect voor een baby dus. Ik legde het matrasje aan de kant en pakte het bedje. Nog voor ik na kon denken hoe hij in elkaar moest, stond hij al. Het is echt zo simpel! Je pakt hem uit de doos en hij klapt bijna vanzelf uit. Nadat ik over mijn verbazing heen was betreffende het opzetten, probeerde ik het bedje voor het eerst in te klappen. Oké, dat ging niet vanzelf, maar het kostte ook maar een paar seconden. Ik was gewoon helemaal verbaasd over dit bedje. Zo makkelijk kan het dus zijn!

De voordelen van het BabyBjörn Easy Go campingbedje

Naast het makkelijk in- en uitklappen van het bedje, heeft het BabyBjörn Easy Go campingbedje nog meer voordelen!

De afmeting is bijvoorbeeld een groot voordeel. De meeste bedjes zijn langwerpig en nogal groot, maar het BabyBjörn Easy Go campingbedje is maar 49 x 60 x 14 groot. Daar komt nog bij dat er al een matras bij zit. Je kunt het bedje dus heel makkelijk opbergen, of nog beter, heel makkelijk meenemen in de auto!

Ook het gewicht is een voordeel. Mijn vorige bedje zou lichtgewicht zijn, maar in de praktijk was hij nog best wel zwaar. Dit reisbedje is maar 6 kilo!

De prijs van het bedje is wel een beetje aan de hoge kant, want hij kost € 254,90 euro. Nu moet ik zeggen dat ik hem dat wel waard vind. Als iets mij net zoveel tijd en frustratie bespaard als dit bedje, dan ben ik best bereid om daarvoor te betalen. Haha!

 

Wil je meer info over het Babybjorn easygo campingbedje? Klik dan hier.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.