Reality programma’s die ik mis!

by Tamara

Heb jij dat nou ook? Dat er tv programma’s zijn die al jaren gestopt zijn en die je toch vaak nog mist? Ik ben gek op reality tv programma’s, vooral die met heeeel erg veel drama! Ik zette mijn top 3 meest gemiste programma’s op een rijtje!

1. Babyboom!

Ik keek het eerste seizoen helemaal terug op internet toen ik zwanger was van Maxim! Superleuk om mee te leven ( en heel vaak te huilen) met mensen op weg naar hun allergrootste wens: een kindje.

Ik heb alle seizoenen met veel plezier gekeken en was heel blij dat er toch nog een nieuw seizoen babyboom werd aangekondigd. Helaas is dit niet doorgegaan.

Ik zou het heel leuk vinden als ze ooit nog eens een reünie aflevering maken, om te kijken hoe het nu met al die stellen met wie we zo meegeleefd hebben gaat.

2. De Gouden kooi!

Je sluit een groep mensen met elkaar op in een enorme villa en onder het toezicht van heel veel camera’s kijk je toe hoe ze elkaar het leven zuur maken.

Ja superfout natuurlijk maar ik was verslaaaafd aan dit programma! Ik keek zelfs af en toe mee met de livestreams via internet hoe de bewoners weer aan het vechten/ roddelen en feesten waren. Ik vond het ook heel erg jammer dat het ineens stopte en het einde zo afgeraffeld werd. Ook hoor je, jammer genoeg nooit meer wat over de exbewoners van de Gouden Kooi.

3. The Hills.

Ieder tienermeisje keek wel naar deze ontzettend populaire soap waarin Lauren Conrad en haar vriendinnen hun lief en leed deelden terwijl ze een luxe leventje leidden in the Hollywood Hills toch?

Ik vond dit programma echt geweldig en heb het wel een paar keer, vanaf de verhuizing van Lauren, tot aan de bruiloft van Heidi en Spencer gekeken. Alleen het laatste seizoen vond ik niet zo leuk, ook omdat Lauren toen al weg was.

Ik had er wel vaak mijn twijfels bij, hoe realistisch het nou eigenlijk was, achteraf hebben een paar van de cast ook toegegeven dat er welliswaar geen script was, maar dat er wel veel in scene gezet en aangedikt werd. Toch wel jammer!

Welke programma’s mis jij?

Misschien vind je dit ook leuk

20 comments

Michelle 14 september 2015 - 05:03

Ik mis de gouden kooi ook! Eigenlijk is Utopia ongeveer hetzelfde alleen racen ze daar niet echt. Die ruzies in de Gouden kooi waren echt fantastisch om te zien!

Reply
Thirsa 13 september 2015 - 21:01

Peking express.. vaak aangedacht om mij aan te melden met mijn vader samen

Reply
sandra 13 september 2015 - 18:57

jaaaa! the Hills die mis ik ook nog wel. Hetzelfde als big brother vond ik ook altijd erg leuk

Reply
saskia 13 september 2015 - 16:49

Jazeker herkenbaar hoor, ik keek ze ook alle drie! Ik denk dat ik de gouden kooi nu niet zo leuk meer zou vinden maar the hills en babyboom wel!

Reply
janske 13 september 2015 - 15:40

Ik keek vroeger ook graag naar Temptation Island, Big Brother, de gouden kooi en allerlei van dat soort reality programma’s…nog steeds kijk ik Utopia, gewoon om te zien hoe mensen met elkaar (mis)communiceren…ik vind dat echt wel interessant soms…en gewoon verstand op nul en kijken maar…

Reply
Simone 13 september 2015 - 13:07

Babyboom was leuk ja. Wat ik ook erg leuk vond, was Baby te huur!

Reply
Channah 13 september 2015 - 12:34

Eigenlijk dezelfde programma’s haha, vooral programma’s als de gouden kooi kon ik echt even van genieten.

Reply
Kirsten 13 september 2015 - 12:18

Ik weet niet meer hoe dat programma heette maar dan gingen er stelletjes naar een eiland en dan gingen ze bijna allemaal vreemd, tja echt een top concept haha not maar toch wilde ik elke aflevering zien!

Reply
Debby Riemens 13 september 2015 - 23:01

Dat was temptation island. Komt binnenkort weer terug op tv. Zag al een reclame ervoor voorbij komen dat ze nieuwe kandidaten zoeken.

Reply
Eilish 13 september 2015 - 11:03

Big Brother en Peking Express mis ik!!

Reply
jeapiebel 13 september 2015 - 10:43

Ik mis Being Erica van jaren geleden en lipstick jungle.

Reply
Debby 13 september 2015 - 10:43

MTV zend regelmatig weer herhalingen uit van the Hills. Iedere keer als ik het tegen kom blijf ik kijken, ondanks dat ik het al vaak heb gezien. En nu kijk ik Utopia Hoe stom het ook is. Lekkere no nonsens tv.

Reply
Lifesabout 13 september 2015 - 10:11

Ik keek ze geen van allen haha. Ik mis wel de series van heel vroeger zoals Beverly Hills 90210 met Dylan en Brandon…en Baywatch vond ik ook leuk. Erg eigenlijk he? Goede oude tijd 😉

Reply
SoMama 13 september 2015 - 09:47

Oohh The Hills was leuk! Nu zie ik het af en toe nog op MTV maar volg er nog vrij weinig van haha. Grappig is dat ik ook van dit soort series houd, maar nu even niet op kan noemen wat ik dan mis 😉

Reply
Cassandra 13 september 2015 - 09:46

Jerry springer!!!! Haha nee grapje! Maar idd gouden kooi was hilarisch met terror Jaap hahah. En The hills heb ik idd ook wel gekeken.. Heb ook een manie gehad van as The world turns, maar dat bestaat inmiddels al niet eens meer

Reply
Charlotte 13 september 2015 - 09:23

Ja baby boom was leuk! De rest volgde ik niet. Ik mis eigenlijk As the world turns ook wel al is dat natuurlijk gewoon een soap…

Reply
angelique 13 september 2015 - 08:47

Er was vroeger ook zo’n serie op bnn dat jonge stellen het volwassen leven gingen proeven. Eerst samenwonen, dan zwanger raken door middel van een kussen, dan baby, dan peuter, kleuter, schoolkind, puber. En dat vond ik erg leuk om te zien! Ben even de naam kwijt hoe het heette. En The hills is nu gelukkig weer op mtv haha heerlijk die oude series kijken.

Reply
Bien 13 september 2015 - 08:45

Jaa babyboom!! Ik keek ook alles terug toen ik zwanger was haha. Laatst volgde ik ‘van luizenleven naar luiers’, heb je dat ook gezien? anders dan babyboom want je leert de stellen veel minder goed ‘kennen’ omdat ze maar kort worden gevolgd, maar vond het toch heel leuk om te kijken!

Reply
Sylvie 13 september 2015 - 08:08

Haha alledrie nog nooit gezien, voel me een beetje een loser nu 😀 Heel andere programma’s: Floortje naar het einde van de wereld & Boer zoekt vrouw

Reply
Joyce 13 september 2015 - 07:41

Oh de goudenkooi idd lekker rellen!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.