Raisa | Disney’s Betoverende kerst

by Raisa

Disneyland Parijs is altijd magisch maar nog een beetje meer tijdens Disney’s Betoverende Kerst seizoen.
Dit jaar zijn ze helaas bijna het hele kerstseizoen gesloten door de huidige maatregelen maar dat geeft mij de kans om jullie mee te nemen en weg te dromen bij de foto’s van Disney’s Betoverende Kerst!

Vorig jaar bezochten wij Disneyland Parijs tijdens het eerste weekend van het Betoverende Kerst seizoen. En hoewel nog niet alle shows gestart waren, was het magisch! Ik geef jullie een kijkje in welk activiteiten er zo al te doen zijn!

Deze geweldige kerstparade kwam 2 keer per dag langs! Helaas zijn dit jaar alle parades sowieso geannuleerd. Maar het liedje en de sfeer deden de naam van dit seizoen echt eer aan, betoverend! Een stukje hiervan was ook te zien in mijn vlog die je vorige maand kon zien.

Naast de parade zijn er ook prachtige shows. Dit jaar iets anders want de Disney Illuminations Christmas en de Tree Lighting Ceremony zijn er dit jaar niet, helaas. Maar gelukkig kun je nog genieten van shows in de verschillende theaters die de parken te bieden hebben. Er is een show met Mickey en zijn vrienden en een show met de Disney prinsessen. Die mag je zeker niet missen!

In Disney Village is een prachtige kerstmarkt opgezet met allemaal lekkernijen en prachtige lichtjes. Om na sluitingstijd van de parken je nog even helemaal onder te dompelen in kerstsferen! Het leuke hiervan is, is dat ze verschillende delicatessen hebben uit verschillende landen. Altijd al een keer kastanjes willen proeven? Dat kan zeker hier!

Als je niet van kerst houdt (wat ik me niet kan voorstellen, want je leest dit artikel), moet je niet naar Disneyland gaan in deze periode. Je ontkomt nergens aan de kerstsfeer, zelfs je hotelkamer is prachtig versierd. Dit vind ik dus wel echt ultiem van een vakantie/nachtje weg in deze tijd van het jaar.

Natuurlijk is je Disney’s betoverende kerst niet compleet zonder een bezoekje aan de kerstman! Vertel hem jouw diepste wens en wie weet, komt hij uit!

oooh hoe heerlijk zou het zijn om een bezoekje te brengen aan Disneyland Parijs in dit magische seizoen? Voor vele zal het bij deze blog (of vlogs) blijven…. Toch een beetje Disney’s betoverende kerst in huis halen? Bekijk dan deze films op Disney+:
– Olaf’s Frozen Avontuur
– Noelle
– The Santa Clause (1 blijft favoriet!)
– Belle & Het Beest een betoverend kerstfeest
– The Nightmare before Christmas
– Mickey’s mooiste kerst
– Kerstverhalen van Mickey en zijn vriendjes
– Op zoek naar de kerstman

Ben jij ook al helemaal klaar voor kerst? Na Sinterklaas gaat direct de boom opgezet worden bij ons thuis in ieder geval!

Liefs,

Raïsa

De foto’s uit deze blog zijn afkomstig van deze Bron, de officiële website van Disneyland Parijs.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.