Raisa | Disney vermaak tijdens de lockdown

by Raisa

Sinds gisteren zitten we met het hele land in lockdown. Het gaat letterlijk nergens anders meer over. Om de komende 5 weken een beetje fatsoenlijk door te komen en nog wat vermaak te hebben, heb ik natuurlijk weer een Disney lijstje voor je!

bron

DISNEY+
In mijn vorige blog schreef ik al over de leuke kerstfilms die je kan vinden op Disney+.
Vorig jaar hadden ze Noelle, een hele leuke film over de dochter van de kerstman en nog steeds te zien op Disney+. Dit jaar is Godmothered de nieuwe kerstfilm! Ik heb hem nog niet gekeken maar hoor er al veel goede verhalen over.

Disneyland Parijs Watch Parties
Elke zondag om 16.00 zendt Disneyland Parijs op Facebook één van de kerstshows uit van afgelopen jaren. Zo kon je al genieten van Mickey’s Christmas Big Band en Mickey’s Magical Christmas Light. Je kan alles terug kijken via hun Facebook pagina. Heel leuk, ook voor de kleintjes!

Kerstkoekjes bakken
Dit is altijd een goed idee! Kies voor makkelijk en gebruik een bakmix of ga all out en maak het helemaal zelf. Kies de lekkerste ingrediënten, haal al je decoratie materiaal uit de kast en maak er een groot feest van. Opruimen komt later wel. Eerst genieten van de verse koekjes uit de oven met een Disney (kerst)film!

Disney snacks
Wist je dat je veel snacks uit Disneyland zelf na kunt maken? Even googlen levert al een paar leuke ideeën op. Wat dacht je van Mickey Mouse cinnamon rolls of de beroemde warme chocolade melk (met Olaf marshmellows).

En het belangrijkste wat je natuurlijk in Disneyland kan doen, wat je altijd thuis kan doen: tijd met elkaar door brengen. Genieten samen en écht in het moment leven.

Ik wens je hele fijne feestdagen en hoop dat je ondanks alles toch een magische tijd hebt!

Liefs,

Raïsa

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.