Proudmama, voor trotse (zwangere) moeders!

by Tamara

 

image

Alle vrouwen zijn toch dol op sieraden? Nu draag ik ik het dagelijks leven niet zoveel sieraden, omdat dit niet zo handig is met kinderen, maar wanneer ik ergens naartoe ga, of een outfit net even wat extra’s nodig heeft, dan is het wel heel erg leuk om er een mooi sieraad bij te doen! wat is er nou mooier dan een mooi sieraad te dragen, waarmee je ook nog kunt laten zien dat je een trotse moeder bent?

image

Ik ontving van Proudmama deze prachtige lange ketting, de bb jasseron opal. Ik ben gek op lange kettingen en hoewel deze eigenlijk bedoeld is voor wanneer je zwanger bent, vind ik hem zo ook echt prachtig. Het bolletje ( met belletje) is ingelegd met steentjes, waardoor hij, wanneer er licht op valt, helemaal begint te schitteren. Het balletje hangt aan een ketting van ongeveer 120 cm lang.

image

Wanneer je zwanger bent, hangt dit belletje op je buik en heeft het een rustgevend effect op je baby, die deze vanaf 20 weken kan horen. Ook al heb ik deze ketting niet tijdens de zwangerschap om gehad, toen ik het belletje gister aan Lauren liet horen, zat je er heel gebiologeerd naar te kijken en begon ze te lachen. De perfecte afleiding als je kindje wat troost nodig heeft dus!

Wat mij ook opviel, was hoe mooi de ketting was ingepakt. Het voelde echt als een cadeautje. De ketting zit ingepakt in papier en daarna weer ingepakt in een zakje met het logo erop. Bovendien zit er ook een echt cadeautje bij, een zomers armbandje in een mooie pastelkleur! Perfect voor de zomer! Nu houd ik niet zo van armbandjes omdat ik altijd overal achter blijf haken, maar deze is wel erg leuk!

image

Dus ben jij een trotse mama en wil je dit laten zien door middel van een prachtig sieraad? kijk dan zeker eens op de site van proudmama!

De ketting kost €42.95 en is verkrijgbaar bij o.a. ikbenzomooi.nl

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Daniëlle 12 juli 2015 - 14:37

Ik droeg tijdens mijn zwangerschappen ook een ketting van Proud Mama. Ze zijn zeker erg mooi!!

Reply
lin 12 juli 2015 - 12:06

Super mooi is die! En ik zou hem inderdaad ook zelfs als niet zwangere dragen !

Reply
Josan 12 juli 2015 - 10:46

Oh wat een mooi sieraad. Prachtig om te hebben en te koesteren.

Reply
Malou 12 juli 2015 - 09:58

Wauw, heel mooi!

Reply
joyfromjoyce 12 juli 2015 - 09:55

Mooie ketting heb je uitgekozen!

Reply
Charlotte 12 juli 2015 - 08:49

Leuk als cadeau voor een zwangere vriendin!

Reply
Minke 12 juli 2015 - 07:18

Prachtige ketting. Ik ben benieuwd of ons kindje het strax soort van herkent na de geboorte. Leuk dat het na de bevalling kan helpen ter afleiding. Proud mama!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.