Prêt à Pregnant Summer Party.

by Tamara
Prêt à Pregnant Summer Party

Door Cassandra. Na wat lelijke dagen was het zondag prachtig weer. Tijd om te shinen en hét nieuwe jurkje die ik vrijdag had gekocht aan te trekken, maar eerst een gevalletje spraytan want die benen van mij reflecteren anders het zonlicht en verblinden de mensen, zo wit waren ze haha! Het stond niet op de planning, maar toen ik in de trein zat appte Tamara dat ze toch helaas verhinderd was om naar de Prêà Pregnant Summer Party te gaan omdat Lauren niet zo heel erg gezellig was geweest in de nacht ervoor. Ik was al onderweg naar Amsterdam om naar Market @ Kleine Fabriek te gaan en zo grapte ik dat ik eventueel wel voor haar naar de Prêà Pregnant Summer Party kon gaan. Ze was eigenlijk meteen enthousiast en na wat uitzoek werk was de deal rond. Ik ging naar het event in plaats van Tamara en daarom deel ik vandaag een photo report van de dag!

 Prêà Pregnant Summer Party.

Verdwalen in het Vondelpark

IMG_4224

De rit naar Amsterdam was simpel, ik moest uitstappen bij station Zuid en daar begon de ellende. Waar moet ik nu heen? Is het Vondelpark lopend te doen? Bij Starbucks werd mij verteld dat ik beter tram 5 kon pakken, dus nadat ik mijn Hazelnoot ijskoffie mét slagroom in mijn eigen gave beker in ontvangst nam ging ik de uitdaging aan bij het ticket apparaat. De tram stond al klaar en eenmaal in de tram dacht ik oké en nu? Waar moet ik er eigenlijk uit? Niemand in de tram kon het me ook vertellen, want het waren allemaal toeristen. Oeps. Uiteindelijk stapte ik maar uit bij het Museumplein, maar achteraf bleek dit een halte te vroeg. Gewapend met Google Maps op mijn telefoon ging ik op zoek naar het Vondelpark, eerst strand ik in de PC, wauw wat een mooie merken, maar niet afgeleid raken, we moeten door! Uiteindelijk kwam ik aan bij het Vondelpark, maar aangezien ik daar nog nooit was geweest was het lastig om de daadwerkelijke locatie te vinden. In de uitnodiging stond dat het vlakbij het melkhuisje en het zwembad was… Een zwembad in het Vondelpark dacht ik nog? Maar ja, er is dus een openlucht zwembadje voor kinderen in het Vondelpark, super leuk! Eenmaal aangekomen bij de locatie zag het er erg gezellig uit.

IMG_4376 IMG_4266

Prêà Pregnant Summer Party

Net een soort buurt bbq met veel ballonnen, picknicktafels, kleedjes op de grond en natuurlijk die bbq en een dranken tafel. Ik herkende meteen Nicole en Saskia en ook Rory die ik al eens eerder had gezien schoof aan.  Nadat we een  gezellig praatje maakten ben ik op jacht gegaan naar een toilet die ik uiteindelijk heb gevonden bij het Melkhuisje. Daar wachtte ik op, die net als ik verdwaald was in het Vondelpark, om zo samen weer naar de ontmoetingsplek te wandelen.

Josan, Cassandra en DE Wing! ( Aanschouw de wing!)

Josan, Cassandra en DE Wing! ( Aanschouw de wing!)

Eenmaal aangekomen zie ik een dame met blond haar.. Hey, is dat niet Bobbi Eden?! En Maria Taylor?! Naast mamabloggers waren er dus ook een aantal BN-ers aanwezig op het event, ik voelde me daardoor eerst wat ongemakkelijk want halloooo wat moet ik nou op een feestje met BN-ers? Alsof die ooit met mij zullen praten!! Zo bijzonder ben ik namelijk helemaal niet. Maar ondanks mijn eigen gevoel hing er een ontzettend relaxte sfeer en werd er dus zelfs een praatje gemaakt met de BN’ers.. Wauw! 

IMG_4351

Omdat bescherming tegen de zon belangrijk is

Al snel werd duidelijk wat er werd gepresenteerd op het event. Zo werd er een uitgebreide presentatie gegeven door Garnier over het belang van het beschermen van de huid van je kids in de zon. We kregen dan ook een goodiebag, of beter gezegd een leuk emmertje gevuld met een aantal prachtige producten die ik natuurlijk ga testen op mijn blog. Door Polaroid werden we geïnformeerd over het beschermen van onze ogen en daarnaast werd de eerste Diaperbag van Goosecraft gepresenteerd waaronder Bobbi Eden en Maria Taylor aan mee hebben gewerkt. En wat is hij gaaaaaaf!

PretaPregnant_Janine_THEMOM_Goosecraft_Loreal_Noppies_Polaroid_Summerparty_BBQ_By_Marinke_Davelaar-3IMG_4377

Ook L’Oreal heeft ons na afloop van het event verwend met een goodiebag gevuld met prachtige producten zoals een nagellakje van Essie en een geweldig mooi oogschaduwpalette. Tegen een uur Prêà Pregnant Summer Party was ontzettend geslaagd en rond een uur of 15.00 ging ik samen met Josan richting Amsterdam Raii om daar nog langs de Kleine Fabriek te gaan, wil je hierover meer weten? Het verslag daarvan is binnenkort te lezen op mijn eigen blog, Momambition.nl

Tamara bedankt dat ik namens jou aanwezig mocht zijn op dit gezellige event, ik heb voor jou natuurlijk ook een emmertje met producten meegekregen, dus we moeten snel weer eens daten 😉

PretaPregnant_Janine_THEMOM_Goosecraft_Loreal_Noppies_Polaroid_Summerparty_BBQ_By_Marinke_Davelaar-nw

Cassandra heel erg bedankt dat jij voor mij aanwezig wilde zijn op dit ontzettend leuke evenement! Ik vind het heel erg jammer dat ik zelf niet kon komen! En ja, we moeten snel weer eens daten! Haha!

Misschien vind je dit ook leuk

5 comments

Cindy 16 juli 2016 - 17:44

Wat een leuk event zeg, tof ook in het Vondelpark!

Reply
Anoniem 16 juli 2016 - 09:16

het is dat ik weet dat je mijn dochter bent maar je neusje lijkt ook wel wat op die van Bobby hahaha mooi dat je zo hebt genoten van deze dag …is je gegund.. en lieverd en BNer is ook maar een mens…

Reply
MetMirjam 15 juli 2016 - 23:17

Het ziet er echt uit als een heel gaaf event!

Reply
Josan 15 juli 2016 - 17:26

Hahaha die wing hahaha ik pies in mijn broek zowat 🙂

Reply
Nathalie 15 juli 2016 - 16:20

Oh ho leuk is dit!!!!!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.