Positiekleding van Lidl, vanaf vandaag te koop!

by Tamara

Gisteren schreef ik al een blogje over de allerleukste babykleding van de Lidl die vanaf vandaag te koop is, maar vandaag hebben ze nog meer leuke dingen te koop. Tijdens je zwangerschap heb je nieuwe kleding nodig en dat hoeft niet duur te zijn! Heb je al eens aan positiekleding van Lidl gedacht? Het is heel erg leuk, vanaf vandaag te koop en is echt goedkoop! In deze blog zet ik de leukste items op een rijtje en laat ik ook iets anders heel erg leuks zien! Namelijk een luiertas die precies op die van Elodie Details lijkt! Maar dan veeeel goedkoper!

Positiekleding van Lidl.

Allereerst de tops. ik denk dat elke zwangere vrouw wel dat moment kent dat je gewone shirts net even iets te kort worden. Dat kun je oplossen door zo’n oerlelijke buikband met zo’n vreselijke tekst. Maar je kunt ook gewoon een iets langer shirt of een positieshirt kopen. Nu vond ik de meeste positieshirts niet zo heel erg leuk. Ze hadden drukke printjes of rare teksten en daar zit ik gewoon niet zo op te wachten. Vandaar dat ik veel gewone kleding in een maatje groter gekocht heb. Maar om eerlijk te zijn vind ik deze positieshirts van de Lidl wel heel erg leuk! En goedkoop!

Ook verkopen ze voedingstops en voedingsbeha’s. Nu red ik me prima zonder ( lees dit artikel maar waarin ik vertel dat ik bewust geen borstvoedingskleding draag) maar ik hoor van veel vrouwen dat ze er niet zonder kunnen!

Ik woonde vooral tijdens de laatste weken van de zwangerschappen van de jongens in leggings. Niks zat meer lekker en hoewel ik normaal vind dat een legging dus geen broek is, vind ik dat dat tijdens die laatste weken van je zwangerschap best weg geoorloofd is! Wil je toch voor wat netter gaan? Dan kun  je voor een panty kiezen!

Dan nu de Elodie details dupes! Hoe leuk zijn die tassen? Toen ik ze zag moest ik meteen aan de tassen van Elodie details denken, die ik in mijn handen heb gehad tijdens de zwangerschap van Lauren. Toen vond ik ze veel te duur, maar ik vind deze prijs een stuk beter te doen!

Als laatste twee dingen die de beste vriend van menig zwangere vrouw zijn. Een voedingskussen en een zijligkussen. Ik kon werkelijk niet slapen zonder iets tussen mijn benen en schreef tijdens mijn zwangerschap zelfs een ode aan mijn voedingskussen. Ik durf zelfs wel te zeggen dat ik hem tijdens mijn zwangerschap meer gebruikte dan erna!

 

Zo! ik hoop dat jullie wat aan deze blog hadden! Gaan jullie voor positiekleding van Lidl?

 

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Patricia 19 januari 2017 - 07:24

Bedankt voor de reminder. Was alweer vergeten dat ik vandaag dus naar de Lidl moet, haha 😉

Reply
Kimberly 19 januari 2017 - 07:07

Ik vind ze leuk! Lidl komt de laatste tijd toch steeds weer met nieuwe dingen, met mooie prijsjes. Vind ik fijn ?

Reply
Channa 19 januari 2017 - 06:49

Geen positiekleding meer nodig, maar echt heerlijk dat je dit voor Lidl prijsjes kunt aanschaffen!

Reply
Josan 19 januari 2017 - 06:34

Nope, ik ben niet zwanger. Jij wel? Hoewel die voedingsbh’s lekker zitten weet ik uit ervaring en ze blijven ook mooi.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.