Plog weekendje Centerparcs. Maart 2019

by Tamara

Een paar weekjes geleden alweer gingen we een weekend naar Centerparcs de Huttenheugte! We zijn al naar een aantal parken geweest, maar we blijven altijd terug gaan naar dit park! Zeker omdat het zwembad en de omgeving zo mooi is!! Nu gaan we daar best vaak naartoe, dus zo heel bijzonder is het niet, maar deze keer hadden we wel wat te vieren. Het was namelijk Richard zijn verjaardag en daarom was het extra leuk om te gaan. Nu denken jullie vast: ‘Waarom schrijf je daar nu pas een blog over? Nouja.. Tamara was heel erg slim haar sd kaartje met daarop alle foto’s kwijt. Dus ja.. Ik kon wel een plog gaan schrijven, maar zonder foto’s is hij niets aan! Dus hierbij een beetje een verlate plog van ons weekendje Centerparcs, waarin we een aantal hele bijzondere gasten kregen!

Vrijdag 29 maart.

In februari gingen we met Floris zijn verjaardag een weekendje naar Centerparcs, dat vond hij zo ontzettend leuk dat hij met Richard zijn verjaardag weer wilde gaan. Dus ik heb samen met hem gedaan of we een weekend naar Centerparcs boekten en zo was het een beetje ons geheim. ( In werkelijkheid waren we uitgenodigd door Centerparcs en viel dat samen met Richard zijn verjaardag, maar goed, het gaat om het idee. ) Hij heeft het heel erg knap twee weken stil gehouden en onderweg naar het park heeft hij een paar keer de weg gewezen. We speelden allemaal mee en zijn koppie toen we bij de ‘verrassing’ aankwamen was onbetaalbaar! Hij vond het zo leuk!

Hij bleef maar vragen of Rich het een leuke verrassing vond! Zo schattig!
Nu waren we dat weekend niet alleen op het Park! Mijn vader, stiefmoeder en zusje waren er namelijk ook! Wel in een eigen huisje, helemaal aan de andere kant van het park, maar wel heel erg leuk! Omdat zij helemaal in Breda wonen en ik helemaal in Groningen, zien we elkaar niet zo vaak en een weekendje met zijn allen is dan dan leuk om even bij te praten.

Vrijdag kwamen we om 4 uur. we gingen even snel de spullen uitpakken en dan direct door naar het zwembad, want we hebben allemaal waterratjes hier!

Zaterdag 30 maart.

Op zaterdag werden we wakker en hing het door Richard bestelde ontbijt al aan de deur. Ideaal! Lekker verse croissantjes, vers sap en lekkere broodjes! Daarna gingen we op weg naar Plopsa, Saar is al tijden helemaal wild van Bumba, maar nu ze hem in het echt zag was hij toch wel heel groot en eng hoor!

Het is zo grappig! Sarah durft dus echt alles en is nergens bang voor! Als je haar in een achtbaan zou zetten zou ze het nog leuk vinden ook! Maar hier zat ze toch maar even naar grote zus in de draaimolen

De beste plek is toch wel bij pappa!

Kijk dit gezichtje! <3 ze was zo aan het genieten!

Waaaaaaah ik ben het ballenbak monsterrrr

Saar haar eerste keer in de ballenbak! Het was een succes totdat de jongens met ballen gingen gooien! haha!

Overal waar we komen zeuren de kinderen om zo’n smerige slushpuppy in 100 kleuren. We hebben inmiddels al een hele rij van die bekers staan thuis hahha

Knap stel <3

Ohhhh grote knapperd!!!

Glijden glijden glijden!

De grote broers in de achtbaan en de meisjes dansen op k3! Al vindt Lauren de oude k3 leuker! haha

In de avond gingen we Barbecuen. Mijn vader heeft een soort draagbare barbecue gemaakt en ze hadden allemaal vlees gekocht! Eerste barbecue van het jaar was dus geslaagd!

De huttenheugte is zo’n ontzettend mooi park! Kijk ons uitzicht! prachtig toch?

Zondag 31 maart.

Op zondag vroegen we de kinderen wat ze wilden doen. Nou verrassing! dat werd natuurlijk Zwemmen. Lauren durfde ineens van elke glijbaan af ( ook van de hele hoge) dus mijn vader werd continue meegesleept om van alle glijbanen te gaan. Zelf Saartje durfde van de glijbaan in het peuterbadje.

Op de terugweg sliep Sarah in de draagzak en bij het huisje waren de meisjes zo moe dat we ze zo op de bank konden leggen. Nog snel even het hele huisje inpakken en opruimen ( we hebben ons record verbroken, binnen 20 minuten was alles ingepakt en opgeruimd) en was het tijd om weer naar huis te gaan!

En jullie raden het vast al, eenmaal thuis kregen we meteen alweer de vraag wanneer we weer zouden gaan!

 

Voor deze blog mochten we op uitnodiging naar Centerparcs. Echter gaan wij elk jaar minimaal 3 å 4 keer naar dit park, dus dit veranderd niets aan mijn mening.

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Lieke van Veen 23 april 2019 - 19:01

Zo te zien was het heel erg geslaagd! Welke camera gebruik je trouwens?

Reply
Kirsten Mamagisch 18 april 2019 - 08:51

Ik zag inderdaad ook al andere bloggers die een weekendje Center Parcs hadden, dus ik denk dat je daar ook nog wel wat ‘bekenden’ tegen bent gekomen 😉 Wij gingen vroeger met mijn ouders ook altijd weekendjes weg. De afgelopen jaren heb ik dat zelf eigenlijk te weinig gedaan. Ruimte voor verbetering dus!

Reply
Tineke 18 april 2019 - 07:03

Wij kwamen vroeger ook heel vaak bij Huttenheugte. Ik vind alleen de huisjes nogal gedateerd voor de prijs, de budget huisjes dan. Maar voor het park zelf zou ik er graag weer eens naartoe willen. Over een paar jaar als de kinderen wat ouder zijn doen we dit vast weer eens.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.