Plog dagje Hellendoorn

by Tamara

Toen ik jullie een tijdje geleden vroeg wat jullie nou leuk vonden om te lezen, kreeg ik veel berichtjes of ik niet meer kon schrijven over uitjes voor kinderen en dan met name uitjes voor kinderen van verschillende leeftijden. Nu heb ik een gezin met kinderen in de leeftijd 1 t/m 8, dus daar kan ik genoeg over vertellen! Binnenkort ga ik mijn site een update geven, omdat ik meer wil schrijven over vakanties, uitjes en een aantal andere dingen en omdat ik dat wat beter vindbaar wil maken op mijn site! Maar voor vandaag heb ik alvast een leuk uitje voor jullie! We gingen vorige week namelijk een dagje naar attractiepark Hellendoorn en in deze blog laat ik jullie zien was we gedaan hebben!

Over Hellendoorn.

Hellendoorn is een attractiepark waar we vroeger toen ik zelf klein was vaak kwamen. De laatste keer dat ik met mijn kinderen in het park was, was met Heksendoorn vier jaar geleden. Toen was Lauren nog een baby en eigenlijk wist ik er niet zoveel meer van. Dus we besloten in de zomervakantie weer eens een dagje te gaan!

Hellendoorn is een park dat verdeeld is in een aantal gedeeltes. Je hebt dreumesland, een gedeelte waar kinderen tot 1.20 overal in mogen en wat erg leuk is voor jongere kinderen. Je hebt een groot waterslidepark dat er echt heel erg gaaf uitzag en daaromheen heb je allemaal andere attracties.

Nu waren we er dus al vier jaar niet geweest en wist ik niet zo goed meer wat ik kon verwachten. Maar het is echt een ontzettend leuk park! Het is geschikt voor kinderen van allerlei leeftijden en juist door het dreumes/peuter gedeelte is het ook erg leuk voor gezinnen met jongere kinderen!  Je hoeft niet alleen in het dreumesgedeelte te blijven, in de rest van het park staan namelijk ook genoeg attracties waar kleinere kinderen ook in mogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast heb je nog een heleboel attracties voor oudere kinderen en volwassenen. Zo zijn er meerdere achtbanen en twee wildwaterbanen, heel erg leuk! Vooral Maxim is dol op deze attracties en hij vond het een ontzettend leuk park!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik kreeg tijdens het plaatsen van de stories op instagram veel de vraag of het park een aanrader is en dat vind ik absoluut. De kinderen hebben zich er ontzettend goed vermaakt en ik vond het vooral heel erg leuk dat er zoveel verschillende en afwisselende attracties zijn. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken was het eten. We hebben wat eten besteld in het park en dat eten was prima te doen, alleen het was erg duur.

Zijn jullie wel eens in Hellendoorn geweest? En vonden jullie het een leuk park

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Anoniem 25 augustus 2019 - 07:48

Wij zijn 3 weken geleden geweest en vonden het ook een erg leuk park. Met 2 kids van net 2 en een 1 van 6 jaar een ideaal park. Nadeel waren de lange wachttijden bij sommige attracties en het eten vond ik erg tegen vallen ( duur en niet warm)

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.