Persoonlijke update.. Het gaat niet zo goed.

by Tamara

Het is een beetje stil op de blog en dat is niet zonder reden. Ik was eigenlijk niet van plan om er iets over te schrijven, maar inmiddels kreeg ik regelmatig vragen waarom er geen blogs meer online kwamen en daarom besloot ik er toch maar kort iets over te zeggen. Wie mij volgt op instagram heeft het waarschijnlijk wel meegekregen, maar het gaat momenteel niet zo heelerg goed hier. In deze blog zal ik vertellen wat er aan de hand is en hoe het nu allemaal verder moet.

Afgelopen vrijdag,

Vorige week ging ik er weer vol voor met de Weightwatchers, ik at weer gezond en regelmatig, snoepte niet en sportte weer eens wat meer. Ik merkte het ook direct aan alles. Ik voelde me beter, fitter en ik was minder moe. Bovendien had het als resultaat dat ik weer ruim een kilo afviel, dus dat is ook mooi meegenomen. Nu had ik vrijdag niet zo’n zin om te koken, dus we haalden patatjes. Dat ging eigenlijk wel prima, maar die avond had ik toch wat last van mijn buik. Ik was een beetje opgezet en had meteen spijt dat we niet zo gezond hadden gegeten. Zaterdag at ik dus weer braaf gezond en in de avond at ik nog een paar chipjes en wat kaas. Zondag werd ik wakker met een enorm opgeblazen gevoel. Mijn hele buik was opgezet en deed echt behoorlijk zeer. Ik snapte niet wat er aan de hand was maar ging ervan uit dat mijn lichaam het gewoon niet zo leuk vond dat ik een week lang gezond had gegeten en dan ineens een paar dagen wat minder. Zondagavond ging ik met buikpijn naar bed en lag ik veel wakker.

Naar de dokter.

Wie mij kent weet dat ik eigenlijk nooit naar de dokter ga, dus als ik dan eens bel is het meteen wel heel ernstig. Ik begon me ook al zorgen te maken, het was een krampende pijn rond mijn navel die af en toe naar boven trok. Ik kon die ochtend alleen maar krom lopen van de pijn en baalde als een stekker. Ik had serieus zin om lekker te gaan sporten en hardlopen met het mooie weer en nu gebeurde dit. Ik belde de dokter en ik maakte een afspraak voor de volgende dag. In de loop van de dag ging het wel redelijk, mits ik niet teveel at en ik wat in beweging bleef.

Die avond ging het ineens mis, ik wilde de kinderen naar bed brengen en ik kreeg ineens een krampende en stekende kramp in mijn buik. Ik wilde niet wachten tot de volgende ochtend en belde de huisartsenpost waar we meteen langs mochten komen. De arts heeft alles nagekeken, overal gevoeld, maar ze kon niets ontdekken. Thuis ben ik onder de warme douche gaan staan wat iets verlichting bood en daarna ging ik naar bed.

Nog meer onderzoeken.

De volgende dag was het weer hetzelfde verhaal, ik had echt heel veel pijn en was blij dat ik naar de huisarts kon. Daar werden een urine onderzoek, een bloedtest en een zwangerschapstest gedaan, maar hier kwam allemaal niets uit. Omdat ze het toch wel raar vonden, werd er besloten dat ik een buikecho moest laten maken en dat ik bloed moest laten prikken.

Nou dat bloedprikken heb ik gisteren gedaan en daarvan krijg ik vandaag de uitslag denk ik. Morgen moet ik naar het ziekenhuis om een echo te laten maken. Het is heel erg dubbel, aan de ene kant ben ik blij dat ze niets  vinden, maar aan de andere kant is het bijna niet te doen en wil ik toch heel graag wel weten wat het is zodat ik er iets aan kan doen. Dus we wachten de echo en de resultaten van de onderzoeken maar even af.

Dit is dus de reden dat het ietsje rustiger is momenteel. Als er geen blogs online komen, dan weten jullie in ieder geval de reden. Het is niet dat ik niet wil, maar het lukt momenteel echt even niet allemaal. Daarnaast hebben we ook nog behoorlijk rotnieuws over Floris gekregen wat ik toch wel een beetje moet verwerken. Dus het heeft even wat tijd nodig.

Duimen jullie mee voor goede resultaten en dat ik niets ergs heb? (en dat die stomme pijn snel over is?)

 

veel liefs!

 

( Ik ben momenteel wat actiever op instagram. Je kunt me hier vinden: Themommydiaries_nl)

Misschien vind je dit ook leuk

14 comments

Susanne 21 april 2018 - 09:52

Jee wat vervelend! Ik hoop dat er snel een oorzaak voor de pijn gevonden wordt. Logisch dat je even wat minder kunt bloggen als je je niet goed voelt! Beterschap!

Reply
Marina 20 april 2018 - 21:52

Wat ontzettend vervelend en onzeker. Beterschap!

Reply
Melissa 19 april 2018 - 21:57

Beterschap meis… Veel liefs! X

Reply
Lieke van Veen 19 april 2018 - 17:22

Heel veel beterschap! Hopelijk komen ze er snel achter wat het is en kunnen ze er iets tegen doen.

Reply
Tan Callie 19 april 2018 - 10:39

Daar zit je niet op te wachten ik hoop dat het snel opknapt en dat ze de oorzaak vinden. Xxx

Reply
Eva 19 april 2018 - 09:34

Sterkte meid! Hopelijk voel je je gauw beter ❤️

Reply
Chaya 19 april 2018 - 09:26

Dacht ook meteen aan galstenen na het lezen van je verhaal. Hopen dat ze wat kunnen vinden en het snel over is. Sterkte!

Reply
Lize 19 april 2018 - 08:20

Heb je een hormoon of een koperspiraal. Ik krijg zelf heel erge buikpijn van hormonen uit anticonceptie. En ik ken nog vrouwen die hetzelfde hadden. Echt vreselijke buikpijn die onverklaarbaar was, maar stopte toen ze hun hormoonspiraal weg lieten halen of stopte met de pil (zoals in mijn geval).
Heel veel sterkte in ieder geval! Ik weet hoe vreselijk pijnlijk en uitputtend buikpijn kan zijn.

Reply
Melanie 19 april 2018 - 08:08

Heel veel sterkte. Ik moet ook bloedprikken dan wel om andere redenen. Hoop voor je dat je snel duidelijkheid krijgt.

Reply
Carin 19 april 2018 - 08:02

Jeetje wat vervelend. Ik hoop dat je gauw wat meer weet en dat er aan de pijn wat gedaan kan worden. Sterkte en pas op jezelf, de blogs komen wel weer!

Reply
Ann 19 april 2018 - 07:14

Veel sterkte! Hopelijk weten ze snel wat er aan de hand is!

Reply
MarjonS 19 april 2018 - 07:05

Wat vervelend… sterkte en beterschap!

Reply
Erika van koert 19 april 2018 - 07:00

Ow jee. Klinkt een beetje als galstenen. Daar kreeg ik ook last van na het eten van vette dingen als chips en patat. Hopelijk weten ze snel wat het is

Reply
Priscilla 19 april 2018 - 07:00

Dat klinkt best heftig! Hopelijk is de oorzaak snel duidelijk en knap je snel weer op. Sterkte!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.