Overzicht eerste week #12daysofchristmasgiveaway!

by Tamara
de allergrootste winactie ooit

Wauw wat was de eerste week van de #12daysofchristmaswinweek een enorm succes! Er is zo’n ontzettend grote deelname aan alle acties en iedereen doet ook echt leuk mee! Op de vraag van Josan op facebook of er nog een keer een gezamelijke winweek moet komen zeiden jullie massaal ja! Dus ik denk dat we nog wel wat leuks op de planning hebben! Omdat er echt een heleboel winacties zijn en er nog een heleboel aankomen, besloot ik alle winacties tot nu toe nog even op een rijtje te zetten. Ook geef ik nog een keer aan wat NIET de bedoeling is als je kans wilt maken op een prijs! Kijken jullie mee?

Alle 12 days of christmas winacties op een rij.

Er staan mooie prijzen tussen he?

Regels winacties op TheMommyDiaries.

Hoewel ik een uitgebreide blog heb geschreven over de regels tijdens de winacties op mijn site, merk ik dat er toch een heleboel mensen niet lezen. ( Of nouja ze lezen alleen het woordje WINACTIE) Hieronder dus even kort was niet de bedoeling is.

  • Geen gedichtjes. Ik heb een hekel aan gedichtjes en ik vraag me ook echt waaaaarom je met een gedichtje onder een winactie reageert? Anyhow, Aangezien ik weer de nodige gedichtjes voorbij zag komen, hierbij nog een keer: IK WIL GEEN GEDICHTJES! * stampt een paar keer boos op de grond*
  • GEEN zielige verhalen. Ik vind het onwijs sneu als je cavia onder een vrachtwagen is gekomen of je huisspin is overleden. Maar vertel dat maar aan je buurvrouw, je maakt namelijk echt niet meer, ( eigenlijk zelfs minder) kans als je me gaat vermoeien met dat soort dingen.
  • Wanneer je geblokt bent van mijn pagina ( doe ik af en toe met een hele goede reden) dan hoef je dus ook niet te reageren of de winactie te delen, want ik verwijder je reactie gewoon. Je bent niet voor niets geblokkeerd. Bye Bye.

Nou op naar nog een week vol winacties! Hebben jullie er zin in? Wij wel hoor!

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Moniek (sprankje) 17 december 2016 - 21:07

“Cavia onder een vrachtwagen”…
Da’s wel heul zielig hoor 😉

Reply
Eline 16 december 2016 - 13:59

Superleuke winactie, goed georganiseerd!!<3

Reply
Lianne 15 december 2016 - 21:21

Superleuke en gezellige winacties! Voor ieder wat wils!

Reply
Anja 15 december 2016 - 20:48

Geweldig, soms vind ik een actie ook gewoon leuk, maar doe ik niet mee en deel ik wel 🙂 Petje af voor jullie alledrie en ik hoop dat jullie na deze give away zelf flink kunnen genieten samen met je gezin

Reply
Marian Zw. 15 december 2016 - 18:44

Super leuke acties hadden jullie weer! Ook leuk dat er variatie in zit. Iets voor mama’ s met baby’s en juist iets voor wat grotere kinderen zoals het Oral B pakket.

Reply
Annemiek Visser 15 december 2016 - 15:52

Het zijn inderdaad hele leuke winacties. Wel is het handig dat jullie van te voren de regels duidelijk maakt. Het is soms best wel lastig om een situatie niet zielig te laten lijken en die eigenlijk ook niet zielig is. Ik ben heel benieuwd wat de komende dagen jullie voor ons in petto hebben.

Reply
Tamara 15 december 2016 - 16:00

Daarom heb ik van te voren ook al eens een artikel geschreven met wat niet de bedoeling is!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.