Over de site.

by Tamara
Over de site.

 

Welkom op TheMommyDiaries! De leukste Mama Lifestyle Blog van Nederland! Leuk dat je bent aanbeland in het ‘Over de site’ gedeelte. Dit wil vast zeggen dat jij graag iets meer wil weten over deze fantástische blog *kuch*. Nou laten we daar maar eens wat meer over vertellen dan.

Over TheMommydiaries | Mama Lifestyle Blog

Het begin.

Op een dag heb je het: ‘Ik ga bloggen!!’ Nou ging daar bij mij wel ietsje meer aan vooral, een heleboel meer zelfs. Ik heb jaren getwijfeld om te gaan bloggen, want je zo bloot geven op internet, was dat wel iets voor mij? Na een paar halve pogingen op diverse sites waar je gratis kon bloggen besloot ik de trap toch maar te zetten en TheMommyDiaries was geboren!

Onderwerpen.

Op TheMommyDiaries schrijf ik over een heeeleboel onderwerpen. Natuurlijk over het moederschap ( No shit Sherlock), maar er zijn ook genoeg andere onderwerpen te vinden zoals mode, interieur en lifestyle! Zo is er voor iedereen wel wat leuks te lezen!

De verhalen.

Sinds twee jaar heb ik naast mijn gewone blogs, ook de stap genomen om de door mij geschreven verhalen op mijn site te publiceren. Elke zaterdag komt er een hoofdstuk online en wekelijks lezen er honderden mensen mee! Zo gaaf! Ben jij nou ook fan van mijn verhalen en kun je niet wachten op het volgende hoofdstuk? Je kunt ze heel makkelijk zelf aanschaffen.

Koop hier mijn boeken.

 

Samenwerkingen en advertorials.

Op Themommydiaries zul je hier en daar ook wel eens een samenwerking of een review tegen komen. Dit staat altijd aangegeven in de tekst en onder het bericht. Wil je een samenwerking opstarten met Themommydiaries en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan onder het kopje samenwerkingen of mail tamara@themommydiaries.nl voor meer informatie betreffende mijn tarieven en statistieken.

Ik wens jullie heel erg veel leesplezier! Er staan meer dan 1000 blogs online, dus neem een kop thee en een heel pak koekjes en klik maar fijn door!