Outfit! Dagje weg met kinderen.

by Tamara

Stiekem vind ik het best wel lastig om me een beetje leuk te kleden nu ik drie kinderen heb. Kleding moet ineens aan zo ontzettend veel meer eisen voldoen dan doen ik nog geen moeder was. Nu kom je met 1 kind nog wel weg met een leuke ietwat oncomfortabele outfit, maar zodra je 3 kinderen om je heen hebt kruipen wordt dat al een stuk lastiger. Ten eerste omdat kinderen kleine vlekkenmonsters zijn. Zodra jij een zwarte broek aan hebt, hebben zij een vieze neus die ze maar wat graag aan jou afvegen. Heb jij een leuke witte blouse aan? Gegarandeerd dat ze iets aan je afsmeren. Heb jij je hoge hakken aan? Dan gaan ze ervandoor. ( Probeer maar eens elegant achter je kinderwagen op stiletto’s achter een peuter aan te rennen)

Dus ik ben altijd wel op zoek naar leuke outfits die ook een beetje geschikt zijn om een dagje weg te gaan. Mijn grote tip is toch wel veel laagjes te dragen. Is je vest vies? dan kun je hem gewoon uittrekken! Of is je trui vies? Dan heb je er altijd nog een hempje over die leuk te combineren is met je blazer.

Ik stelde twee leuke outfits samen met artikelen van de webshop Twinkeltje.nl

twinkeltjeDeze outfit is echt iets voor mij. Ik ben gek op blazers of lange vesten in combinatie met een jeans. Je kunt de outfit heel makkelijk afstylen met bijvoorbeeld een leuke sjaal of wat mooie zilveren sieraden. Een paar mooie sneakers of hakken eronder en je bent klaar!
twinkeltje1

Nog zo’n fijne simpele outfit die altijd goed is. Een zwarte jeans past eigenlijk overal bij en is superleuk als je hem combineert met een gestreept shirt. Een fel gekleurd vest erbij vrolijkt de boel nog net een beetje op! De zwarte jeans is ook erg leuk om te combineren met de top en de blazer van de eerste foto!

Vind jij het moeilijk om leuke kleding te vinden nu je moeder bent? En wat vind je van de bovenstaande outfits?

Misschien vind je dit ook leuk

5 comments

Marguerita 26 februari 2016 - 11:01

Leuke outfits, ik houd ook van comfi 🙂

Reply
Sabrina 25 februari 2016 - 22:30

De eerste outfit is ook helemaal mijn ding. Echt mooi!

Reply
Nicole @ Everyday-Life.nl 25 februari 2016 - 22:14

Leuke outfits! Ik draag nog dezelfde kleding als van voor dat ik moeder werd. Op hoge hakken heb ik nooit kunnen lopen 😉

Reply
Mathiske's mama blog 25 februari 2016 - 18:02

Leuke outfits! Het is inderdaad lastig, ik vind tegenwoordig dat ik overal mn buik in zie, toen ik zwanger was dat niet erg maar nu? En jurkjes en borstvoeding is ook niet echt een goede combi

Reply
Jodi - liefthuis 25 februari 2016 - 17:52

Vooral dat eerste vest vind ik zo leuk. Lekker lang, netjes maar toch casual.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.