Staycation miniwinweek #3 Win een Origami hangloose babyhangmat twx €89.95

by Tamara

Als ik een winweek organiseer, geef ik altijd alleen dingen weg waar ik zelf ook heel erg blij van zou worden. Ik word zelf niet echt warm van het weggeven van een potlood bijvoorbeeld. Dus zulke dingen zul je niet snel tegen komen op mijn site. ( Tenzij hij aangeraakt is door Ian Somerhalder ofzo, alhoewel, dan hou ik hem lekker zelf.) Een product waar ik wel heel erg blij van word is deze Origami hangloose babyhangmat! Ik zag de hangmat al een aantal keren op social media voorbij komen en ik vind hem zo zo zoooo gaaf! Dus ik ben superblij dat ik 1 van jullie mag verblijden met deze ontzettend gave prijs!

Staycation miniwinweek #3

Win een Origami hangloose babyhangmat.

Toen Maxim net geboren was, wilde hij de hele dag gewiegd worden en bij me liggen. De enige oplossing was om een soort van nestje te bouwen in de box van een voedingskussen en een heleboel dekentjes, anders kon ik niet eens even rustig naar de wc. We hebben wel een gewone babyhangmat voor hem gekocht, alleen moest daarbij steeds de box omhoog en omlaag, bovendien vond ik hem niet heel erg veilig omdat hij gewoon met 2 touwtjes vast zat.

Ik denk dat Maxim er 1 keer in gelegen heeft en toen heb ik hem weer weggedaan!

Wat is een Origami hangloose babyhangmat?

Waaaaarom bestond er toch nog geen Origami hangloose babyhangmat? Ik vind hem er zo ontzettend ideaal uitzien! Regematig zag ik hem al op facebook en op blogs voorbij komen en het lijkt me echt een superhandig ding! En natuurlijk ook heel erg comfortabel voor zo’n kleintje!

Op de site van Hangloose Baby vond ik dit over de hangmat:

Hangloose Baby is een boxkleed en hangmat in één. Dit zachte en stevige design-boxkleed bestaat uit verschillende lagen en materialen. De bovenlaag is gemaakt van natuurlijk katoen met een zachte luchtige vulling. De unieke stiklijnen van de bovenlaag zijn geïnspireerd op de Japanse origami papiervouwkunst. Door de stiklijnen kan de bovenlaag op verschillende manieren worden omgevouwen en kun je een veilige omgeving voor je baby creëeren. De onderlaag is gemaakt van een stevig canvas en kan worden opgespannen in de hoeken van een babybox. De baby ligt heerlijk op de zachte bovenlaag en door de stevige onderlaag veilig met een rechte lighouding. Hangloose Baby is zwevend in de babybox te gebruiken als hangmat voor baby’s van 0 tot 3 maanden. Hangloose Baby is tevens geschikt om buiten de deur te gebruiken als speel- of boxkleed: In het park, op het strand of gewoon in de tuin of op het balkon.

Hoe kun je hem winnen?

De hangmat is zelf niet alleen heel erg mooi, maat ook heel erg comfortabel voor je kleintje! Het is weer echt zo’n product waarvan ik het ontzettend jammer vind dat Lauren alweer te groot is! Maar, ik mag wel 1 van jullie heel erg blij maken met zo’n fantastische Origami hangloose babyhangmat! Zo doe je mee!

  • Reageer onder dit bericht op facebook. Laat gewoon een leuke reactie achter met waarom jij zou willen winnen. De winnaar wordt willekeurig gekozen uit de deelnemers, dus zielige verhalen of gedichtjes zijn niet nodig.
  • Like de facebookpagina van Themommydiaries.

Daarnaast wordt het delen van deze winactie op facebook of met je vrienden/familie/achterbuurvrouw erg gewaardeerd!

De winnaar krijgt volgende week vrijdag ( 6 augustus 2016) mail! Succes allemaal!

 

Misschien vind je dit ook leuk

25 comments

ilse 9 augustus 2016 - 20:44

oh wat een leuke win actie!! duimen!!

Reply
Mariska van lochem / op fb mariska giulianojazzlyna 7 augustus 2016 - 08:18

Nou ik dacht dat ik hierop had gereagerr maar kan het nergens vinden :-(.
Was zo nieuwsgierig of hij al verloot was en nu zie ik heel mijn reactie niet meer.
Ik ben het zo met je eens. Had voor mijn andere kleintje ook een leuke hangmat dacht ik. Maar de kleine dame verdween er gewoon in. Hangmat sloeg dicht. Helemaal niet veilig naar mijn idee. Deze ziet er veel beter uit. En ik denk dat wondertje 3 hier heerlijk in zal liggen. Wel fijn als ik er nog 2 rond heb lopen. Dan heb ik mijn handen even vrij. Verwacht mijn kleintje elk momeny.

Reply
Judith aka @Nylenna81 6 augustus 2016 - 13:37

Zag net pas je reactie op je Insta-post. Fijn dat ik zo toch nog mee kan dingen ?. Uiteraard wil ik deze heel graag winnen voor onze kleine Frummel! Ik vind hem echt onwijs gaaf en hoop dat ik de gelukkige winnaar mag zijn!

Reply
Safae 6 augustus 2016 - 10:03

Prachtig, Prachtig, Prachtig !!
Ik wil heeel graag mee doen. Zo een kans wil ik niet laten lopen. ??❤️❤️

Reply
Zahra 5 augustus 2016 - 23:40

Wauw ! Wat een onwijs stoer ding zeg. Ik doe heeeeel graag mee. Fingers Crossed !!
Leukkk dat je dit doet ! ??

Reply
Daphne 4 augustus 2016 - 22:16

Suuuuper, 36 weken zwanger dus dit zou een leuk kado zijn! ❤️

Reply
Natascha Kooiman 4 augustus 2016 - 17:02

Wat een tof product is dit zeg! Ik waag heel graag een kansje 🙂

Reply
Corrie 4 augustus 2016 - 16:38

graag winnen voor me kleindochter

Reply
Lara 4 augustus 2016 - 15:50

ik zou deze graag willen winnen voor mijn zoontje ?

Reply
l 4 augustus 2016 - 15:49

ik zou deze graag willen winnen voor mijn zoontje ?

Reply
Janneke 4 augustus 2016 - 14:15

Wauw! Wat een toffe prijs! Ik waag graag een kansje. ?

Reply
Astrid 4 augustus 2016 - 12:24

Ja leuk! Wel de lichte versie (al vind ik de antraciet ook wel heel mooi <3 ) We hebben dan nog geen box, omdat dochterlief met 2 maanden geen kant op gaat… Maar met zo'n chill ding wordt het de hoogste tijd om er eentje aan te schaffen

Reply
Sigrid 4 augustus 2016 - 10:50

Ik wacht nog op de XXXXXL variant voor mezelf 😉 Wat een heerlijk product… Helaas is onze jongste ook al te groot maar ik zou er heel blij van worden om dit cadeau te mogen doe aan een zwangere vriendin. Ik doe dus toch graag mee! (Heb geen FB maar volg je via BL)

Reply
Janske 4 augustus 2016 - 09:04

Wauw! Ik doe mee hoor! Wat een geweldig mooi cadeau 🙂

Reply
Karen 4 augustus 2016 - 07:01

Ik heb al mee gedaan! Zo’n fijne prijs.

Reply
Lieke van Veen 4 augustus 2016 - 00:38

Ik doe super graag mee voor mijn kleine neefje!

Reply
carina 3 augustus 2016 - 23:17

Dit is super handig voor m`n zoontje

Reply
Nathalie 3 augustus 2016 - 19:55

Ik zou deze wel graag willen winnen omdat we in januari een broertje of zusje voor Vince verwachten… Dit zou wel handig zijn 🙂

Reply
Margot 3 augustus 2016 - 19:30

leuk!!!!

Reply
Lina 3 augustus 2016 - 18:35

Ik zou de Origami Hangloose ontzettend graag willen winnen voor ons eerste kindje! Ik ben inmiddels meester geworden in het vinden van spullen die meeverhuisd kunnen worden naar het buitenland, aangezien ons kindje al vroeg zal moeten verhuizen! Ideaal dus!

Reply
Manon van Leijenhorst 3 augustus 2016 - 16:45

Ik zou de Hangloose heel graag winnen voor mijn beste vriendin. Ze heeft zovele voor mij betekend en ik hoop haar nu te mogen verrassen met dit super kado!

Reply
Liesbeth 3 augustus 2016 - 16:15

Met 5 swan here friend inner om mij heen Ben ik naar alvast kraamcadeaus aan het sparen. Dit is natuurlijk een supercadeau! Ik doe graag mee

Reply
Nicole 3 augustus 2016 - 16:02

Ik zou hem graag willen winnen voor een zwangere vriendin!

Reply
Vera 3 augustus 2016 - 15:55

Ik doe graag mee voor zoontje Samme! Ik vind hem erg leuk, al een paar keer in de winkel gezien, lijkt me erg handig om te hebben ☺️

Reply
Neelke 3 augustus 2016 - 15:52

Deze prachtige HangLoose zou ik wel willen winnen. Nog even aftellen… #38weken

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.