Op zoek naar het onvindbare Speelgoed!

by Tamara

Mijn zoons hebben een voorliefde voor onvindbaar speelgoed, speelgoed dat niet meer verkrijgbaar is, speelgoed dat overal uitverkocht is Enz. Zo heb ik voor Maxims verjaardag een hele tijd gezocht naar de oude versie van de playmobil brandweerkazerne. Die was echt onvindbaar! Uiteindelijk hebben we dan toch maar de nieuwe gekocht, maar geef nou toe, deze was wel veeeeel minder mooi!

Sinds we een extra zender pakket op de tv hebben genomen, was daar ineens Nick jr en op Nick jr was Paw Patrol. Ik had de hondjes al eens in de winkel zien staan, maar ik kon me niet voorstellen dat kinderen dat nou leuk vonden. Hondjes in Helicopters en Politieauto’s. Maar goed, wel dus, want ze zijn er hier staaaapelgek op! Als ze de begintune horen klimmen ze op de bank en zitten ze net zo lang ademloos naar de tv te kijken tot het afgelopen is. ( het is maar goed dat we de jongens hebben wijsgemaakt dat de terugspoelfunctie stuk is) Maar, van Paw Patrol is ook een heleboel speelgoed en toen we aan Maxim vertelde dat sinterklaas in aantocht was en er verlanglijstjes gemaakt moesten worden, kun je natuurlijk al raden wat er op moest! Alles van Paw Patrol en Playmobil. Nu heeft hij een tijdje geleden al het mobiele hoofdkwartier gekregen, maar meneer had in de winkel gezien dat er ook nog een uitkijkpost en een heleboel bijpassende auto’s gezien. Dus prima, we schreven dat op zijn verlanglijstje.

paw patrol

Maar toen mama, uhhhh Sinterklaas online ging speuren naar 1 bepaald soort speelgoed, namelijk de skye helicopter, bleek deze onvindbaar. Hoeveel winkels en webshops er ook afgespeurd werden, de Sint kon zoeken wat hij wilde, maar nergens was dit stuk speelgoed te koop. Nu heeft de Sint een heeeel handig platform ontdekt, namelijk de site GET1, 2 , waar je al het speelgoed wat je maar zoekt kunt vinden en meteen in lijstjes kunt ordenen. Hier vond hij ook het lijstje van Maxim! En wat stond daarop? De Skye helicopter!

GET1,2 is een site waar je lijstjes kunt samenstellen. Nou wat is daar nou zo bijzonder aan zul je misschien denken, maar GET1,2 is geen gewone lijstjes site. Je kunt op deze site namelijk lijstjes samenstellen uit 10 miljoen producten uit honderden verschillende winkels. Ook kun je meteen prijzen vergelijken en diegene met de goedkoopste prijs op je verlanglijstje zetten. Want we houden allemaal van geld besparen toch? Je kunt deze site trouwens niet alleen gebruiken voor kinderspeelgoed en sinterklaas. Je kunt er ook bijvoorbeeld een lijst samenstellen voor je kraamvisite, babyshower, huwelijksfeest enz! Echt als je speelgoed hier niet kunt vinden dan hebben ze het gewoon nergens! 

Terwijl het mij .. uhhh nouja sinterklaas dus.. zooooooveeel moeite had gekost om Skye te vinden, typte ik hem op GET1,2 in en hij stond meteen bovenaan, plus prijs en de webshop waar hij te koop was! Ideaal toch! Maxim heeft hem inmiddels in zijn schoen gehad en hij stond te juichen omdat hij zo ontzettend blij was! Hij ging mee naar bed en hij is vandaag ook mee naar school!

Dus mocht jij ook kinderen hebben die speelgoed willen hebben dat onvindbaar is, dan zou ik zeker een kijkje nemen op GET1,2 of de app downloaden in de appstore!

Button-MijnLijstjesStaatOp-400x100

 

Wat staat er allemaal op het lijstje van jouw kinderen?

 

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Daniëlle 29 november 2015 - 16:21

Haha, hier doen we nog niet aan lijstjes. Ze krijgen gewoon waarvan ik denk dat ze dat leuk vinden. Puzzel, kleurboekje, luiers voor de pop, armbandje enzovoort..Kleine cadeautjes dus. Wel handig platform inderdaad!

Reply
Linda 27 november 2015 - 19:32

Ivy wil ook al heel lang die skye met helicopter, nergens te vinden of uitverkocht :S

Reply
Miranda 27 november 2015 - 17:56

Bij ons staat niet veel op het lijstje.
De kleuter wil playmobiel, een chuggington trein en een chocolade letter.
De peuter een fles en speen voor de pop, een kassa met centjes
Hij valt mee.
Maar daarna komt de verjaardag en ojee daar komen de dure wensen ?

Reply
Vlijtig Liesje 27 november 2015 - 14:05

Bij mijn dochters staan vooral boeken op de verlanglijstjes gelukkig!

Reply
Kelly 27 november 2015 - 14:02

Hier is Paw Patrol ook favoriet. Alleen het uitspreken is nog een kunst an sich… TATATROL heet het nu whahahah

Reply
Malou 27 november 2015 - 11:43

Ik vind het ook een hele handige site 🙂

Reply
Kimberley 27 november 2015 - 11:38

O, hele handige tip! Ik zet hem tussen mijn favorieten, thank you.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.