Onze zwangerschapsaankondiging!

by Tamara
Onze zwangerschapsaankondiging!

Vandaag ga ik jullie laten zien hoe wij onze zwangerschap aankondigden en hoe we deze zwangerschapsaankondiging gemaakt hebben. Want tja, dat was ook nogal een dingetje. Onze vorige zwangerschappen hebben we eigenlijk niet op een hele speciale manier aangekondigd. Bij Maxim hadden we gewoon op facebook staan dat we een kindje verwachtten, bij Floris had ik een gedichtje uit naam van Maxim gemaakt. Bij Lauren maakte ik een foto van Maxim en Floris met een bord met daarop grote broers en deze keer?? Tja dat lees je in deze blog!

Onze zwangerschapsaankondiging!

Omdat ik de vorige keren de zwangerschapsaankondiging had bedacht, mocht Richard deze keer bedenken wat we zouden doen. De enige eis die ik had is dat wel alledrie de kinderen erin verwerkt zouden moeten worden. Al snel hadden we een aankondiging bedacht die misschien niet heeeeeeel erg origineel is, maar wel heel goed bij ons past!

Ik had natuurlijk kunnen weten dat wanneer ik Richard iets zou laten kiezen, het mij een heleboel werk zou kosten omdat meneer nooit zo snel tevreden is. De ene keer waren de bordjes niet leuk, de andere keer de foto’s niet. Maar toen ik zei dat hij het dan maar zelf moest doen, was het ineens allemaal prima en was het resultaat goed.

Het leek ons grappig om behalve de kinderen, ook Richard een rol te laten spelen. Het was eigenlijk de bedoeling dat hij op de grond zou gaan liggen met de test, maar aangezien Lauren net besloot een speelgoedkist om te gooien, was er niet echt plek meer. Ach dit is ook leuk!

De kinderen werkten verbazingwekkend goed mee. Ik had verwacht dat het een week zou kosten om 3 foto’s te krijgen, maar het viel ontzettend mee! Een paar klikjes en we hadden een goede foto.

Op zulke momenten paar ik wel dat mijn camera kapot is, want de foto’s zijn niet zo mooi scherp, maar je kunt ook niet alles hebben he? Haha!

 

Wat vinden jullie van onze zwangerschapsaankondiging? Wij vinden hem heel leuk geworden! Heb jij nog een speciale manier gebruikt om je zwangerschap aan te kondigen?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

17 comments

Maai 28 februari 2017 - 10:17

Ik vind hem heel leuk, had hem trouwens nog nooit gezien dus voor mij wel origineel. En gefeliciteerd met je zwangerschap, zo leuk

Reply
Anja 27 februari 2017 - 20:22

Nou, ik vind het een hele originele manier om een zwangerschap aan te kondigen hoor. Mijn man zou echt niet zo creatief zijn.

Reply
Silvy 27 februari 2017 - 13:47

Ik vind het heel origineel zo die vier foto’s samen! Niet iets van de zovele ideeën die je al online ziet. Deze is echt iets persoonlijks! Mooi en vol liefde!

Reply
Karen 27 februari 2017 - 11:00

Heel leuk! Maar wat Joyce zegt.. waar was jij zelf?

Reply
Jodi - liefthuis 27 februari 2017 - 10:38

Leuk gedaan met die borjdes, vooral die levels er ook bij. En zon mannenfoto blijft grappig

Reply
Joyce 27 februari 2017 - 09:13

Leuk gedaan Tamara! Maar eigenlijk mis ik jou op de fotos haha!:P

Reply
Nienke 27 februari 2017 - 08:50

Ik vind ‘m erg leuk en heel mooi gemaakt ook!

Reply
Simone 27 februari 2017 - 08:24

Heel leuk gedaan. Leuk om alle kinderen een rol te laten spelen ja, en die foto van Richard! ?

Reply
Mathiske -gelukineenrompertje- 27 februari 2017 - 08:23

Hij is echt heel erg leuk! Ik vind hem best origineel hoor

Reply
Mirjam 27 februari 2017 - 08:12

Haha, heel leuk gedaan!

Reply
simpel, met een snufje liefde 27 februari 2017 - 08:10

Leuke aankondiging. Bij de eerste hadden wij een lijstje met en rijstkorrel en een gedichtje. Bij de laatste miskraam had ik een foto van een waslijn met daaraan onze broeken en een romper.

Reply
Bianca Schrijft 27 februari 2017 - 08:01

Het is erg leuk dat jullie er met het hele gezin actief ingedoken zijn. Nogmaals gefeliciteerd.

Reply
Leonie van Mil 27 februari 2017 - 08:00

Ja heel leuk!! Ik zelf had er niet heel veel werk van gemaakt. Net als bij jullie eerste een aankondiging op Facebook. Verder niet. Maar als je al kinderen hebt, is het natuurlijk ontzettend leuk om het op deze manier te doen.

Reply
Moniek 27 februari 2017 - 07:30

Leuk gedaan! Geniet van je zwangerschap!

Reply
Marianne 27 februari 2017 - 07:25

Wat een leuke manier! Bij de eerste had een vriendin van onze tante op vakantie voor de grap een buikschildering gemaakt bij mijn man (een buikje en zo gek als een deur). Ze had een tekening van een baby gemaakt op zijn buik. We hebben toen een foto gemaakt dat ik zijn buik vast houd. Uiteindelijk hebben we die foto dus gebruikt om het aan te kondigen. Bij de tweede hebben we een foto gemaakt dat onze zoon een beschuitje eet met roze en blauwe muisjes.

Reply
Priscilla schutte 27 februari 2017 - 07:19

Wij hadden bij onze eerste een lijstje gemaakt voor opa en oma
Je kunt me nog niet horen je kunt me nog niet zien maar als ik in september word geboren mag ik dan in dit lijstje misschien

Het werd uiteindelijk oktober ….. haha

Reply
Josan 27 februari 2017 - 06:37

Als ik ooit zwanger word van de 4de gebruik ik jouw blog om dat aan te kondigen (geintje). Nope niks speciaals gedaan. Maar ik vind die van jou wel leuk.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.