Onze vakantie naar Frankrijk! ( En hoe onze plannen in de soep liepen.)

by Tamara

Inmiddels zijn we alweer een paar dagen terug, maar vorige week zaten we heerlijk in Frankrijk. Voor de tweede keer gingen we naar camping La Croix du Vieux pont in Berny Rivere! Echt een enorme aanrader, want de camping is prachtig en de omgeving is echt heel erg mooi! In deze blog vertel ik jullie alles over de vakantie en hoe al onze plannen helemaal in de soep liepen en we zelfs een dag eerder naar huis moesten gaan! Lezen jullie mee?

Onze vakantie naar Frankrijk.

In de vorige blog vertelde ik jullie al dat we de eerste dagen noga pech hadden met het weer en dat toen het eindelijk beter werd, Sarah ziek werd. uiteindelijk was dat ook de reden dat alles een beetje in de soep liep, want hoewel ze heel erg vrolijk was en er niet zoveel mis met haar leek te zijn, hield ze amper wat binnen en spuugde ze heel erg veel. Op donderdag zouden we naar Parijs gaan, maar omdat we niet met een spugend kind door de stad wilden lopen, besloten we niet te gaan. Achteraf maar goed ook, omdat er op die dag nogal wat gedoe was in de stad door dat gele hesjes gedoe.

Toen Richard donderdagmiddag even lunch aan het halen was, kwam ik een hele leuke aanbieding voor Disney tegen in een la van het huisje. Hadden we die eerder gezien dan waren we dinsdag gegaan, maarja. Zulke dingen zie je altijd pas op de laatste dag! Haha! We besloten dat als Sarah beter zou zijn, dat we dan vrijdag zouden gaan. Maar je raad het al, Sarah werd vrijdagnacht nog zieker en Floris en Lauren begonnen ook al. Dat was voor ons de reden om alles maar gewoon in te gaan pakken en naar huis te gaan. Want thuis met zieke kinderen is al vervelend, maar op vakantie zonder wasmachine etc is het helemaal vreselijk natuurlijk.

Hebben we het wel leuk gehad?

Nu klinkt het alsof we een vreselijke vakantie hebben gehad, maar dat was absoluut niet zo. De kinderen hebben een geweldige vakantie gehad en ik vond het echt heel erg fijn om tussen alle drukte door eens samen een weekje weg te zijn. Het leuke van vakantie is dat je kinderen echt ziet groeien. Floris klom in alle bomen en Saar rende ineens overal naartoe en ging van alle glijbanen. Ik zei nog tegen Richard, we gingen met een baby op vakantie en kwamen met een peuter terug! haha!

Over la Croix du vieux Pont.

Ik vertelde jullie al dat we vorig jaar ook al op deze camping waren geweest ( vorig jaar zaten we in huisje 9 en nu in huisje 10) en we vinden het er zo heerlijk dat we nu voor de zomervakantie weer aan het kijken zijn om er een weekje naartoe te gaan. Het ligt op ongeveer 3.5 uur van de belgische grens en de omgeving is prachtig.

Op de camping is heel erg veel te doen en zeker als je kinderen hebt kun je je er heel erg goed vermaken. Er is een zwembad met een heleboel glijbanen en speeldingen voor de kinderen, een soort ballorig binnenspeel gedeelte en volgens mij hebben ze vanaf eind mei een gedeelte met allemaal spelletjes buiten.

Wij sliepen deze week net als vorig jaar in een Villa Lodge van Eurocamp Luxe campingvakanties.. Dit is een houten chalet met vier slaapkamers en twee badkamers. Heel geschikt voor grotere gezinnen, of voor wanneer je met vrienden of familie op vakantie gaat. Ook staan deze huisjes op een prachtige plek, direct aan het meer, met een grote speeltuin voor de deur!

Maar behalve de villa’s, heeft de camping ook stacaravans, safaritenten en nog andere soorten huisjes. Echt een aanrader om eens te gaan kijken als je nog een leuke vakantie zoekt dus!

Wij hebben dus een hele fijne vakantie gehad, ondanks alle ziekten en we hopen in de zomervakantie weer te gaan!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.