Onze plannen voor de zomervakantie!

by Tamara

Toen ik gisteren op Instagram vroeg wat jullie graag van me zouden willen weten en er werd massaal gevraagd naar onze vakantieplannen voor komende zomer! Gaan we nog wat doen, gaan we op vakantie of wordt het toch een staycation? In deze blog vertel ik jullie het allemaal!

Een vakantie kiezen.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, we hebben nog geen vakantie geboekt.  Niet omdat we niet willen, maar we komen er gewoon niet uit wat we dan precies willen doen. Een heel bekend probleem, want we lopen er elk jaar tegenaan. Als ik Richard zou laten kiezen dan zouden we naar één of ander all inclusive resort gaan en als je mij laat kiezen doen we een roadtrip door europa. Hahhahha! Dus ehh, we liggen nogal uit elkaar met wat we willen.

Nu heeft Richard pas vakantie in de laatste drie weken van de zomervakantie, dus we hebben nog eventjes om iets te boeken. Ik zie hier en daar al steeds wat leuke last minutes voorbij komen, dus we kunnen altijd een weekje gaan. maar als we niet gaan is dat ook geen probleem hoor, we zijn dit jaar ook al vier keer weggeweest. één keer naar Frankrijk, twee keer naar centerparcs en nog een keer naar Dierenbos.

Onze favoriete dagjes weg in de zomer.

Wat we sowieso heel vaak doen in de zomer is dagjes weg gaan. We gaan meestal een keer naar Slagharen, een keer naar de dierentuin en de jongens willen heel graag weer eens naar de Drentse Koe. Daarnaast zijn we aan het kijken of we een dagje naar de Efteling gaan ( Maxim is helemaal into de serie Ravelijn momenteen) en ik wil zelf graag een keer naar Burgers zoo.

Nog wat klussen in huis?

Verder gaan we dit jaar ons huis helemaal verkoopklaar maken. Ik zie het niet gebeuren dat we dit jaar ons droomhuis vinden en meteen kunnen verhuizen, maar stel dat dat wel zo is, dan wil ik dat we het meeste kunnen halen uit de verkoop van dit huis en bovendien al een heleboel troep weggebracht hebben!

 

Dusss. Dat zijn de plannen voor de zomer! Wat gaan jullie doen in de vakantie?

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Angelswereld 9 juli 2019 - 07:40

Een staycation dit jaar! Wij zijn dit jaar al op vliegvakantie geweest en straks mag ik ook niet zomaar meer vliegen. We hebben ook maar 2 weken met z’n drieën dit jaar en er moet nog genoeg gebeuren voor dat de kleine meid kan komen.

Reply
Westen 8 juli 2019 - 21:27

3 weken Frankrijk in een stacaravan (waarvan een week met schoonfamilie op andere locatie) en huis verkoop klaar maken ?

Reply
Noor Ketelaars 8 juli 2019 - 21:16

Bij de albertheijn kun je nu sparen voor 2e kaartje gratis op heel veel dagjes uit. Via Marktplaats kan je ook nog aan dagje uit muntjes komen van de jumbo. Echte Nederlanders houden van korting ?

Reply
Tannie Callie 8 juli 2019 - 20:31

In julianadorp is het ook heel leuk en we hebben een grote bbq?. Ik doe een staycation dit jaar

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.