Mijn onvindbare items wishlist.

by Tamara
onvindbaar

Ken je dat? Dat je een afbeelding op internet tegenkomt van een kledingstuk dat je MOET hebben, maar vervolgens is het nergens te vinden? Nou voor mij is dat dus een behooorlijke struggle. Wanneer ik een item op internet tegenkom en ik ben er helemaal verliefd op, dan kun je de donder erop zeggen dat het uitverkocht is. Vandaag dus een blogje over alle onvindbare items waar ik stiekem een beetje verliefd op ben, maar die ik nooit in mijn bezit zal hebben.

Mijn onvindbare items wishlist.

Suede Adidas superstar Berlin sneakers in Blush.

 

shoes,adidas,nude

Vorige week had ik een shoplog waarin ik zwart witte adidas superstars liet zien die ik al een hele tijd wilde hebben. Nu Wilde ik wel al een hele tijd heel graag superstars hebben, maar in eerste instantie was ik op zoek naar de Suede Adidas superstar Berlin sneakers in de kleur Blush, een soort oud perzik roze. Ik kwam ze tegen op pinterest, (waar anders) en ze bleven maar in mijn hof zitten, maar enkele dagen gefrustreerd googlewerk verder kwam ik erachter dat deze schoenen uit een hele oude collectie komen en ze dus alleen via schimmige sites te koop zijn.

Gelukkig kwam ik er wel achter dat je op de site van Adidas zelf je eigen schoenen kunt ontwerpen. Oké, je betaald dan wel 130 euro, maar dan heb je wel schoenen die helemaal naar je smaak zijn!

mi-superstar

Lavendelblauwe trenchcoat.

#coat:

Bron afbeelding.
Tamara en haar trenchcoats, ik heb er inmiddels een heleboel, maar ik ben gewoon dol op dat soort jassen! Nu kwam ik laatst een foto tegen waarbij een vrouw een lavendelblauwe trenchcoat aanhad en ik was helemaal verkocht. Maar wat denk je? Niet te vinden! Of nouja, natuurlijk is hij wel te vinden, maar steeds nét niet helemaal in mijn smaak.

Het zwart met gouden jurkje.

Ik weet het nog precies, ik was zwanger van Lauren en was op zoek naar een leuk jurkje voor kerst waar mijn buik goed in uitkwam. Nu zul je mij normaal gesproken niet zo snel in jurkjes zien, maar voor kerst maak ik graag een uitzondering. We waren in Assen en tijdens het naar de auto lopen zag ik in de etalage van een winkel een heel simpeel zwart tshirt jurkje hangen, maar dan heel mooi geborduurd met gouden stiksels. Ik had alleen echt geen zin meer om te passen, dus ik dacht: ‘Ach, ik kijk thuis wel en dan bestel ik hem online!’ Wat denk je? Het jurkje was nergens te vinden! Ik heb alle sites afgespeurd waar hij op zou kunnen staan. Ik heb alle merken van die winkel online gegoogled en gekeken of ze dat jurkje hadden, maar helaas nergens! De week daarop ging ik terug naar Assen om daar te kijken en het jurkje was nergens meer te bekennen.. De verkoopster wist zelfs niet waar ik het over had..

Het horloge waarvoor ik stad en land afbelde.

Afbeeldingsresultaat voor ar4230

Maar ik heb niet alleen de gave om onvindbare dingen voor mezelf uit te zoeken, ik doe dat namelijk ook voor anderen! In een oud tijdschrift kwam Richard een keer het AR4230 horloge van Armani tegen. ( Ja ik weet die code na 6 jaar nog precies uit mijn hoofd, kun je nagaan hoe obsessief ik gezocht heb) Ik wilde dat horloge toen graag voor zijn verjaardag kopen, alleen hij was echt nergens meer verkrijgbaar. De volgende stap was het bellen van Armani zelf, ik kreeg een hele aardige man uit de Armani winkel in de Pc Hoofdstraat aan de telefoon die me ontzettend goed heeft geholpen met zoeken, maar ook dat mocht niet baten, hij kon niet aan het horloge komen. Ook heb ik nog een heleboel juwelier gebeld en ben met de bus naar allerlei steden gereisd in de hoop dat ze hem daar hadden. Maar je raad het al, nooit gevonden.

Inmiddels heeft hij, 6 jaar later wel een heel mooi Armani horloge gekregen omdat we 10 jaar bij elkaar waren. Maar ik zal nooit vergeten wat een moeite het me heeft gekost om dat ene horloge te zoeken.

 

Heb jij ook zo’n item waar je heel lang naar gezocht hebt en het nooit hebt gevonden? Of iets dat je heel graag zou willen hebben maar dat je nooit zal kunnen krijgen? Ik lees het graag!

Dit artikel is een samenwerking.

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Jessica 1 oktober 2016 - 20:47

Wauw die Trenchcout super mooi. Snap wel dat je die wilt hebben. Ik zoek al 2 jaar zomerse hakken, maar ja ik vind ze gewoon niet!!

Reply
Monique 30 september 2016 - 21:49

Heeel herkenbaar! Ik zoek meestal ook net zo lang tot ik het vind. Gave sneakers trouwens.

Reply
Cassandra 30 september 2016 - 20:56

Die trenchcoat en sneakers ???

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.