Ontzettend kneuterige dingen waar ik heel erg blij van word.

by Tamara

Ik was laatst eens met de was bezig ( net zoals elke dag hoor, het is niet alsof ik eens in de zoveel tijd eens de was doe.) toen ik even aan de was rook en me bedacht hoe blij ik was dat ik de was buiten kon hangen. Het volgende moment bedacht ik me meteen hoe kansloos dat was, want wie wordt er nou blij van de was buiten hangen? Maar toen dacht ik een beetje na en kwam ik erachter dat er nog veel meer van die ontzettend kneuterige dingen zijn waar ik heel erg blij van word! En die zet ik voor jullie op een rijtje!

Ontzettend kneuterige dingen waar ik heel erg blij van word.

Was buiten hangen.

Ik las laatst op de blog van iemand ( geen idee wie, zo goed is mijn geheugen na al die zwangerschappen niet meer) dat ze een hekel had aan was buiten hangen, omdat het dan niet lekker meer zou ruiken. Ik ben het daar niet mee eens. Was die buiten hangt ruikt toch juist enorm lekker? Ik kan echt heel erg gelukkig worden van schoongewassen beddengoed dat buiten gedroogd is. Heeeerlijk!

Naast dat het lekker ruikt, vind ik het ook gewoon heel erg fijn als was lekker buiten kan drongen. Ik probeer de droger zo min mogelijk te gebruiken ( team harde handdoeken hier) en als ik zie dat het een mooie zonnige dag is,probeer ik zoveel mogelijk was weg te werken!

Wasmiddel in de aanbieding.

Nou, na dat geneuzel hierboven snappen jullie vast wel dat ik echt enorm veel was heb. Ik draai minimaal één, maar vaak ook wel twee of drie wassen per dag. Het wasmiddel vliegt er hier doorheen en ik word ontzettend gelukkig van wasmiddel aanbiedingen. Als ik een wasmiddel aanbieding zie sla ik groot in om een zo groot mogelijke voorraad te hebben. #hamsterforlife Overigens ben ik heel merkvast met wasmiddel. Ik gebruik altijd de roze Robijn klein en krachtig, of de blauwe met Morgenfris geur. Dat is ook meteen mijn favoriete wasverzachter voor beddengoed. Heerlijk!

Schoonmaakmiddel dat lekker ruikt.

Nu denken jullie vast dat ik een poetsfreak ben, maar dat valt wel mee hoor. Ik word gewoon heel blij van dit soort kneuterige dingen. Zo krijg ik echt zin in schoonmaken als ik lekker ruikend schoonmaakmiddel heb. Vorige week kocht ik bij de Jumbo Ajax met magnolia geur en die is zooooo lekker! Zo lekker zelfs dat ik mijn hele huis ermee gesopt heb en ik het nu nog ruik!

Plantjes water geven.

Wie mij volgt op Instagram ziet regelmatig mijn plantjesverzameling voorbij komen. Ik heb twee Pilea’s die het enorm goed doen, twee monstera’s en nog een aantal andere plantjes waar ik heel blij van word. Als ik me een beetje gestrest voel van al die deadlines of kinderen die vervelend zijn, ga ik altijd even met de plantjes ouwehoeren. Ze allemaal water geven, ze besproeien met wat water of kijken of ze nog genoeg aarde hebben. Ik kan er echt van genieten als ik zie dat plantjes nieuwe blaadjes krijgen of supergoed groeien. Jep, kneuterkampioen!

Gelakte nagels.

Hoe druk ik het ook heb, ik probeer altijd gelakte nagels te hebben. Ik heb jaren acrylnagels gehad, maar met typen begonnen ze steeds meer te irriteren, dus ik heb me gefocust op mijn eigen nagels die nu kort, maar wel heel sterk zijn. Ik vind het heerlijk om ze te vijlen en te lakken. Al ben ik niet zo origineel qua kleuren. Ik wissel al jaren af tussen drie zomerkleurtjes en drie winterkleurtjes, maar ze zijn wel altijd netjes gelakt. Word ik blij van!

Nu ben ik wel heel erg benieuwd van wat voor kneuterige dingen jullie blij worden? Ik kan toch niet de enige kneutertruus zijn toch?

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Celeste 1 juli 2019 - 08:20

Ja hoor Kneutertje hier.. precies deze dingen en nog wel een aantal.. kleine pleziertjes

Reply
Angelique 1 juli 2019 - 07:48

Nee je bent niet de enigste! Was die buiten hangt heerlijk! En vooral dan je beddengoed. Waar ik ook heel blij van kan worden is wanneer het in de herfst regent (en je niet naar buiten hoeft) en iedereen is lekker thuis. Of een bos verse bloemen…een huis wat naar schoonmaakmiddel ruikt… enz…

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.