Onbereikbare Liefde hoofdstuk 19

by Tamara

Boos gooide ik de voordeur van mijn huis achter me dicht, ik gooide de doos in een hoek en trok mijn veel te strakke rok uit en gooide hem over de stoel. Ik plofte in mijn hemdje en onderbroek op de bank, waar ik in huilen uitbarstte . Eindelijk had ik een leuke baan met leuke collega’s. Eindelijk werkte ik op een plek waar ik het naar mijn zin had en nu was ik alles kwijt! Door één stomme fout! Luke had geen straf gekregen en was eraf gekomen met een stomme waarschuwing die niets voorstelde! En ik werd meteen ontslagen! Hoewel het pas 12 uur was, pakte ik een fles wijn uit de koelkast en ik schonk het allergrootste glas wat ik kon vinden helemaal vol, waarna ik hem in één teug naar binnen goot. Ik schonk het glas nog eens vol en plofte weer op de bank waar ik mijn laptop open klapte.

‘Kom op Isa, je bent 28. Zo heel moeilijk kan het niet zijn om een nieuwe baan te vinden.’ mompelde ik. Ik typte het adres van een vacaturesite in en keek naar alle vacatures in de regio. Al snel besloot ik dat het zinloos was, er waren alleen maar vacatures voor lasser en heftruckchauffeur en lieten die twee banen nou net een klein beetje buiten mijn opleiding vallen. Ik zag een knipperende banner aan de zijkant van de pagina met een vakantie naar een tropisch eiland. Ik klikte erop en al snel begon mijn hart sneller te kloppen. Ik had altijd willen reizen toch? Het was altijd mijn droom geweest om een rondreis door een warm land te maken en nu was meer het moment dan ooit!

In de afgelopen jaren had ik genoeg gespaard om een tijdje vooruit te kunnen, als ik zuinig zou doen, zou ik makkelijk een paar weken of maanden weg kunnen gaan. Ik zou mijn huis tijdelijk kunnen verhuren en als ik terug zou komen kon ik met frisse moed weer een baan gaan zoeken! Ik werd steeds enthousiaster en voor ik het wist had ik voor aan het einde van die week een vliegticket naar Bali geboekt. Vanuit daar zou ik wel verder kijken. Voor het eerst in mijn leven wilde ik gaan doen wat goed voelde voor mij en wilde ik me niet meer steeds laten leiden door wat andere mensen ervan vonden.

Toen ik een beetje tot bezinning was gekomen, besloot ik mijn moeder het leuke nieuws te vertellen, maar helaas reageerde ze niet helemaal zoals ik had gehoopt. ‘BEN JE HELEMAAL GEK GEWORDEN?’ schreeuwde ze door de telefoon. ‘Je gaat toch niet als meisje alleen door zo’n land heen reizen?’ Ik lachte, stiekem had ik wel verwacht dat ze zo zou reageren. Als haar jongste kind was ik toch een soort van oogappeltje voor haar en ze noemde me nu zelfs ik al 28 jaar was, nog steeds meisje. ‘Ik heb al geboekt, dus ik ga. Ik neem wel wat souvenirs voor je mee!’ Ik hoorde mijn moeder mopperen en snel drukte ik haar weer weg.

Hoewel die ochtend alles zo uitzichtloos had geleken, voelde het nu juist allemaal weer heel erg goed! Ik had weer iets om naar uit te kijken. Ik ging naar een plek waar ik helemaal tot rust zou kunnen komen en waar ik de gebeurtenissen van de afgelopen maanden kon verwerken. Ik was zelfs gewoon een beetje trots dat ik eindelijk een keer voor mezelf gekozen had. Ik dronk het laatste slokje wijn op en besloot een lijst te maken van alle dingen die ik nog nodig had voor ik zou vertrekken. Ik bekeek globaal eens de reis die ik wilde maken. Ik wilde me zoveel mogelijk door het moment laten leiden en niet teveel van te voren vastleggen, maar toch vond ik het wel fijn om de dingen die ik heel graag wilde zien en doen op te schrijven en een soort van route uit te stippelen. Die hele middag was ik aan het plannen en net toen ik naar de keuken wilde lopen om te kijken of er iets te eten was, kwam Joris binnengelopen.

Hij stond bij de voordeur en onze blikken kruisten elkaar. De afgelopen tijd had ik het zo normaal gevonden dat hij bij me woonde, dat het me niet eens meer was opgevallen hoe knap hij was. Ik beet op mijn lip en hij kwam langzaam naar me toe gelopen. ‘Waarom sta je hier in alleen je ondergoed?’ vroeg hij zachtjes terwijl hij heel dichtbij kwam staan. ‘Het kost me normaal al zoveel moeite om me te beheersen, ik ben bang dat het zo helemaal niet meer lukt.’ Mijn mond werd droog en mijn ademhaling versnelde. ‘Je hoeft je van mij niet in te houden..’ fluisterde ik terwijl ik in zijn grijze ogen staarde. Ik voelde zijn hand zachtjes over mijn arm glijden en terwijl hij dat deed voelde ik mijn hele huid tintelen. Hij kwam tegen me aan staan en ik wilde niets liever dan hem en wel nu. Ik ging op mijn tenen staan en trok zijn gezicht zachtjes naar beneden, waarna ik hem kuste. Alle opgebouwde spanning van de afgelopen weken had geleid naar dit moment en hoewel ik me niet in kon houden, nam hij heel rustig de tijd om alles perfect te doen. We belandden in mijn slaapkamer, waar hij de resterende kledingstukken heel rustig bij me uittrok. Behendig haakte hij mijn beha los en terwijl hij langzaam mijn onderbroek naar beneden trok, kuste hij elk stukje vrijgekomen huid. ‘Jeetje wat ben je toch een prachtige vrouw.’ hij hij zacht terwijl hij zijn mond over de gevoelige huid van mijn nek liet gaan.

Ik kreunde en wilde niets liever dan hem nu in me voelen en doordat hij zo de tijd nam, wilde ik hem alleen nog maar meer. Ik voelde zijn vingers bij me binnendringen en binnen een paar minuten knalde ik uit elkaar in een explosie van genot. Zijn ogen schitterden terwijl hij bovenop me kwam liggen. ‘Weet je het heel zeker?’ vroeg hij hijgend. ‘Ik doe dit niet zomaar, als we dit doen wil ik zeker weten dat wat ik voel voor jou wederzijds is.’ Ik beantwoorde zijn vraag met een kus en kreunde terwijl hij binnendrong. Zacht begon hij op en neer te bewegen en ik kon aan niets anders denken dan dat dit de meest geweldige seks was die ik in mijn hele leven had gehad. Ik had nog nooit een man gehad die zo de tijd voor mij nam, die zo heerlijk aanvoelde en zo goed wist wat hij deed. Hij versnelde en ik voelde onze lichamen samensmelten tot één, toen hij zijn ogen dichtkneep en diep in me klaarkwam.

Hij rolde van me af en trok me tegen zich aan. Ik keek naar boven om hem een kus te geven en hij streek zachtjes een haar uit mijn gezicht. ‘Weet je wel wat je met me doet?’ zuchtte hij. Het was het meest perfecte moment van mijn leven, maar hoe moest ik hem nou ooit vertellen dat ik weg zou gaan?

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Michelle 24 mei 2017 - 19:08

Jezus ik drijf bijna weg ??? fifty shades is er niets bij. ??

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.