OH ZO SNELLE WINWEEK| WINACTIE 6 |VTech Kidizoom KidiTalkie

by Tamara

Hallo allemaaalll! Wat leuk dat jullie weer een kijkje nemen op de blog voor een nieuwe winactie! Vandaag hebben we weer een drukke dag, want er komen weer twee winacties online. In deze blog vertel ik jullie over de VTech Kidizoom KidiTalkie die je kunt winnen en vanavond kunnen jullie Disney comics en oorbellen winnen! ( oorbellen heb ik verschoven naar vandaag omdat Sarah gisteren ziek werd.)

De prijs van vandaag is echt heel erg leuk! Ik mag namelijk de VTech Kidizoom KidiTalkie weggeven. Een walkietalkie zoals iedereen vroeger waarschijnlijk ook wel had, maar dan nog veel leuker! Kijken jullie mee?

Over de VTech Kidizoom KidiTalkie.

ik weet nog dat mijn broertje vroeger helemaal gek was op alles dat met leger en spionnengedoe te maken had. Hij had altijd een walkie talkie waar hij door aan het praten was met iedereen en stiekem was ik daar altijd een beetje jaloers op, omdat ik die altijd zo leuk vond. ( Maar ik mocht nooit meedoen, gemeen he?)

Vtech heeft de walkie talkie opnieuw uitgevonden met de VTech Kidizoom KidiTalkie. Dit is niet een gewone walkie talkie waar je alleen maar doorheen kunt praten, het is namelijk nog veel meer. Je kunt niet alleen op afstand met elkaar praten en spelen, je kunt ook spelletjes met elkaar doen ( er zijn vier verschillende soorten). Tijdens het spreken kun je je stem laten vervormen zodat de persoon aan de andere kant niet weet wie hij aan de lijn heeft.

wat hij nog meer kan?

– Op afstand praten, spelen en berichten delen!
– Stuur coole, geanimeerde berichten
– 4 uitdagende spellen om met twee spelers tegen elkaar te spelen
– Veilige, digitale communicatie met een bereik van 200 meter. KidiTalkie walkietalkies kunnen alleen verbinding met elkaar maken
– Kies je eigen stem of één van de drie stemeffecten (hoog, robot, echo) wanneer je in de walkietalkie spreekt
– Met schermverlichting: lees berichten en speel spellen, zelfs wanneer het donker is
– Stevig en duurzaam design
– Regelbaar volume
– Automatische uitschakeling

Hoe kun je hem winnen?

Wil je hem nou heel graag winnen? Dat snap ik best! Zo kun je meedoen!

Dat was het! De winnaars krijgen komend weekend mail!

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Annick 29 november 2019 - 13:46

Ooh net zoals vroeger! Heb zoveel lol gehad met walkie Talkies.

Reply
Marian 29 november 2019 - 11:41

Dit zal mijn zoon geweldig vinden om samen meet te spelen met zijn zusje of een vriendje. Een poos geleden hoorde ik hem nog zeggen dat hij graag een walkietalkie wilde want die had hij gezien bij een vriendje. Ik hoor hem er niet meer over maar ik weet zeker dat hij het super leuk zal vinden, en een hele toffe verrassing! Ik volg je op Bloglovin, FB en reageer hier.

Reply
Daan moerland 29 november 2019 - 06:09

Wat gemeen idd maar wel heel herkenbaar ? wel altijd de grootste lol gehad met walkietalkies “vroeger” en ik weet zeker dat mn meisje dit ook SUPERLEUK vind? samen met papa of met haar broertje straks als ie wat groter is ? helemaal top wij doen graag mee ☺️

Reply
Sonja kuiper 28 november 2019 - 21:08

Jaa super leuk! Heb natuurlijk mee gedaan op Facebook, volgen doe ik je natuurlijk al heel lang ??

Reply
Simone 28 november 2019 - 20:57

Het zou tof zijn om dit te winnen! ??

Reply
mark Lamberts 28 november 2019 - 19:57

Dit is echt helemaal TOP zeg Themommydiaries !!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ‘t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze fantastische VTecht kidizoom KidiTalkie, supergaaf <3 Hopelijk mag ik mijn kleine meid verrassen.. kan ze met haar overbuurmeisje communiceren, te leuk! 😀 !!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

Reply
Nathalie Hellmig 28 november 2019 - 16:28

Ohhhhhhhhh.. WAUW!! ?? Ik wil natuurlijk hééééééééééél graag deze superleuke en handige KidieTalkie van Vtecht Kidizoom winnen, supergaaf! <3 Hopelijk mag ik dochterlief onwijs verrassen Themommydiaries 😀 Kan ze eindelijk eindeloos communiceren met haar BBF (buurmeisje)…. niet meer hele dag aanbellen en kloppen op de deur… zou echt te gek zijn! hoe GAAF is dat! super SPANNEND! FINGERS CROSSED! ??? #duimen #hopen

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.