OH ZO SNELLE WINWEEK| WINACTIE 5 | Win een Disney Ariel Style Deluxe pop.

by Tamara

Vijfde winactie alweer jongens! We zijn op de helft! Vandaag heb ik ook weer twee hele toffe winacties voor jullie, de eerste winactie van vandaag is een Disney Ariel Style Deluxe pop en vanavond kun je op Instagram hele mooie oorbellen voor kleine meisjes winnen! Dus zorg dat je me daar ook volgt, want dan mis je geen enkele winactie!

Goed, verder naar de winactie van nu, de Disney Ariel Style Deluxe pop. Kijken jullie mee hoe je hem wint?

Over de Disney Ariel Style Deluxe pop.

Al sinds Lauren vorig jaar een Ariel de zeemeermin pop kreeg, is ze helemaal weg van Ariel ( Al kan er niets op tegen haar grote liefde Elsa natuurlijk haha). Het komt gedeeltelijk ook omdat ze toen we in Disney waren Ariel heeft gezien en helemaal sprakeloos was. Toen Ik een tijdje geleden mijn toen nog lange haar rood verfde, zei ze ook de hele tijd dat ik op Ariel leek haha. Ze krijgt deze pop voor Sinterklaas en ik ben heel erg benieuwd wat ze ervan gaat vinden. Ik vind hem in ieder geval heel erg tof!

 

 

De Disney Prinsess style series bestaat uit een aantal poppen die de moderne wereld in geslingerd zijn en helemaal klaar zijn voor een bal met hun prachtige jurken en accessoires. De jurk van Ariel is helemaal in onderwater wereld thema en ze heeft een schelpen handtas en een jurk die bezaaid is met parels.

 

 

Hoe kun je hem winnen?

Wil je hem nou heel graag winnen? Dat snap ik best! Zo kun je meedoen!

Dat was het! De winnaars krijgen komend weekend mail!

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Annick 29 november 2019 - 13:39

Ariël, vroeger al mijn favoriet! ?

Reply
Marian 27 november 2019 - 22:19

Wat een leuke pop, dat zou mijn dochtertje ook vinden. Hier ga je zeker een kindje blij mee maken. Helaas voor mij kan je alleen meedoen door te reageren op FB. Ik hou daar alleen niet zo van … volg je er wel trouwens.

Reply
elisabeth timmermans 27 november 2019 - 16:02

wat een schitterend exemplaar met haar mooie rooie haar
verrras mijn kleindochter maar

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.