OH ZO SNELLE WINWEEK| WINACTIE 4 | Win een Mega Mighty Black panter.

by Tamara

Woohoo, vierde winactie alweer! Sorry dat deze een beetje later is dan de rest, maar drie blogs per dag schrijven, plus mijn verhaal afmaken en de zorg voor vier kinderen en alles eromheen, is een beetje veel werk! Dus iets later vandaag! Maar ik heb wel weer een hele toffe winactie voor jullie! Je kunt vandaag een Mega Mighty Black Panter pop winnen! Wat dat is en wat je ervoor moet doen? Dat lees je in dit artikel!

Wat is een Mega Mighty Black Panter?

Zijn jullie kinderen ook zoveel met superhelden bezig? Mijn zoons zijn de laatste tijd helemaal in de ban van Marvel avengers en alles eromheen. Maxim doet continue alsof hij de Hulk is en Floris zoeft steeds door het huis als Iron man. Nu is er van deze serie ook het nodige speelgoed, zoals de Mega Mighties! Je hebt ze in een aantal varianten, Iron man, Black Panter, Transformer Bumble Bee en nog een paar! Echt heel erg tof dus!

Deze superheld poppen zijn speciaal geschikt voor wat kleinere kinderen, die wat kleinere handjes hebben. Al zullen grotere kinderen zich er ook vast prima mee vermaken. Met 3 scharnierpunten – hoofden, armen en taille – kunnen kinderen vanaf 3 jaar de Black Panther-actiefiguur op verschillende manieren neerzetten en in combinatie met de andere poppen uit de collectie kun je urenlang je favoriete scenes uit de films naspelen!

Hoe kun je hem winnen?

Wil je hem nou heel graag winnen? Dat snap ik best! Zo kun je meedoen!

Dat was het! De winnaars krijgen komend weekend mail!

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Anoniem 28 november 2019 - 20:34

Stoer geschenk voor mijn zoon Yven.

Reply
Cindy j 28 november 2019 - 20:35

Stoer geschenk voor mijn zoon Yven

Reply
Marian 28 november 2019 - 11:47

Deze is leuk voor mijn neefje! Hij is nu al, net als zijn vader een grote superhelden fan! Ik volg je op Bloglovin en FB.

Reply
Carina 27 november 2019 - 09:14

Leuke winactie, doe graag mee voor mijn zoontje Thijs.

Reply
Sabrina 27 november 2019 - 07:07

Jaaa ik doe super graag mee voor dean!! Volg je al op beide kanalen ?

Reply
Sab 26 november 2019 - 20:53

Jaaaa super cool zeg voor mijn zoontjes☘️

Reply
elisabeth timmermans 26 november 2019 - 20:08

voor mijn kleinzoon een cool kado

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.