Oh! Sunday mornings!

by Tamara

Goedemorgen!

Of nouja voor veel mamma’s onder ons met niet uitslapende kindjes zal het inmiddels wel aanvoelen als middag! Haha!

Ik vond deze zondag morgen wel een goed moment om mijn allereerste blog te schrijven, laatste dag van de vakantie en eerste dag van een nieuwe maand! Een goede dag voor een nieuw begin! image

 

Ik liep eigenlijk al meer dan 2 jaar rond met het idee om een blog te beginnen, ( had ik al verteld dat ik een giga twijfelkont ben?) meerdere keren een gratis blog aangemaakt en na 2 keer iets schrijven weer verwijderd. Toch wel jammer, want als je hoofd vol gedachten zit, dan kun je ze net zo goed opschrijven toch?

Dus, ik wilde een blog.. Nou dan eerst maar een naam bedenken! Ik zie een blog toch een beetje als een soort dagboek en ik ben moeder.. Hmm nee mammadagboek klinkt toch niet zo leuk! Gelukkig klinkt alles beter in het Engels en zo had ik de naam ‘themommydiaries’ gevonden!

Goed en nu? Ja nog meer twijfelen, uitzoeken wat ik nou wilde en me afvragen of het wel echt iets voor mij was. Dus na een hele tijd mijn instagram naam eerst maar veranderd, wat veel positieve reacties opleverde en dus nu, na al die tijd de stap genomen.

Ik zal de komende tijd eerst nog veel bezig zijn met het uitvogelen van onder andere de layout, ( schrik niet als hij ineens knalpaars met groene draken is ) en alles wat er verder nog bij zo’n blog komt kijken!

Dus tot de volgende blog!

Veel liefs!

Tamara.

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Bien 1 september 2015 - 09:51

Leuk eerste blogje!

Reply
Erica 2 maart 2015 - 07:41

Super leuk, ik hou van blogs lezen!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.