Staycation miniwinweek #1 Win een nutcase helm twv €69.95!

by Tamara
nutcase

bij deze de aankondiging van de miniwinweek! Half Nederland is inmiddels op vakantie en voor de thuisblijvers besloot ik eens een miniwinweek te organiseren! Deze week kun je allemaal leuke dingetjes winnen die heel leuk zijn om in de zomer te gebruiken! Je kunt boeken winnen, een cadeaubon en nog veel meer! Deze mini winweek loopt van maandag tot en met vrijdag, vandaar ‘mini’ haha! Op deze eerste dag van de Staycation miniwinweek heb ik meteen een hele leuke prijs! Een Nutcase fietshelm naar keuze! Kijk snel mee.

nutcase

Staycation miniwinweek #1

Win een nutcase helm!

Misschien weet je het zelf nog wel, het moment dat je leerde fietsen. Ik kon zelf pas heel erg laat zonder zijwieltjes fietsen. Ik was toen ongeveer 7/8 jaar. Ik weet nog hoe ontzettend eng ik het vond om zelf te fietsen. Maar toen ik het eenmaal kon, was het ook goed! Nu ging dat fietsen bij mij niet zonder vallen. Ik val normaal gesproken al als ik gewoon aan het lopen ben, zet er 2 wielen onder en het is net even wat gevaarlijker. Daarom was een fietshelm bij mij wel een goed idee geweest!

Over de nutcase helm.

Toen ik de Nutcase voor het eerst zag deed hij me nog het meeste aan zo’n american football helm denken, maar dan zonder het gaas ervoor. . Wat wel grappig is, omdat de ontwerper van deze helm (Micheal Morrow) na een football wedstrijd op het idee kwam van deze helm. Na een football wedstrijd kwam hij thuis en zag hij een oude fietshelm liggen waar hij 4 eendjes opplakte. Toen hij tijdens de volgende wedstrijd deze helm droeg was iedereen razend enthousiast en zo was de nutcase geboren.

Toen ik op de site keek naar de helmen viel het me meteen op wat een ontzettend leuke en vrolijke helmen het zijn. Je hebt echt heeel erg veel soorten maten en printjes! Zo is meteen het idee dat het fietsen of skateboarden met een helm voor mietjes is weggevaagd, want wie wil er nou niet zo’n stoere helm?

Welke varianten zijn er?

Er zijn echt ontzettend veel varianten nutcase helmen. Je kunt het complete overzicht van de  kidshelmen hier vinden. Hieronder een kleine greep uit alle Nutcase helmen voor kinderen!

nutcase

Wat moet je doen om te winnen?

Zijn jullie al enthousiast geworden en willen jullie graag zo’n helm winnen? Dan heb ik goed nieuws, want ik mag namelijk 1 nutcasehelm voor kinderen naar keuze weggeven!

Wat je hiervoor moet doen?

Daarnaast wordt het delen van deze winactie op facebook of met je vrienden/familie/achterbuurvrouw erg gewaardeerd!

De winnaar krijgt volgende week vrijdag ( 6 augustus 2016) mail! Succes allemaal!

Wil je nou heel graag zo’n helm kopen? Je kunt alle helmen vinden op Nutcasehelmets.com

Misschien vind je dit ook leuk

23 comments

brants 8 augustus 2016 - 21:31

de space kadet vind ik wel cool voor mijn kleinzoontje

Reply
Simone 5 augustus 2016 - 14:32

Ik zou gaan voor daisy pink! Leuk! Ik doe graag mee 🙂

Reply
Stien 4 augustus 2016 - 20:37

Wow, graag de little monsters voor mijn monstertje dat net kan fietsen zonder zijwieltjes, wat zijn wij allen fier!

Reply
Marita Cuypers 4 augustus 2016 - 14:46

Heel graag waag ik een kansje om de veiligheid voor mijn kleinkind met een stoere helm te kunnen garanderen! De Little monsters ziet er zo gaaf uit!

Reply
carina 3 augustus 2016 - 23:19

Komt goed van pas voor m`n zoontje!

Reply
Alyt van der Heide 3 augustus 2016 - 10:35

Mijn dochter wil dolgraag zonder zijwielen fietsen, alleen heeft ze nog niet het balans. Wil haar graag stimuleren, maar dan wel op een veilige manier. Daarom doe ik mee voor deze mooie Nutcase fietshelm. Mijn dochter vindt de ?Lotsa Love ? het allermooiste.

Just in (nut)case!

Doe je ook mee Hanneke Pieters?

Reply
Liesbeth 2 augustus 2016 - 20:52

Wow! Gaaf voor mijn nichtje! Ik zie haar al vliegen met het bijtje op haar hoofd!

Reply
Miekske Dingens 2 augustus 2016 - 20:02

Wat zijn ze gaaf!!!! Heel erg graag een kans op de Little monster’ helm voor onze kleine kapoen! Zijn al even op zoek naar een goede helm, want degene we hadden gekregen van de schoonouders, kan helaas niet tegen een stootje… Dus als die er dan ook nog eens zo stoer uit kan zien, is deze mama super tevreden! Fingers crossed!

Reply
Liline 2 augustus 2016 - 15:51

Daisy pink ?

Reply
Ashley 2 augustus 2016 - 13:19

Leuk! Ik doe mee voor de little nutty, daisy pink!
Gezien het een hele tour is om en kind in de fietsstoel te krijgen er zelf nog tussen te worstelen en dan nog eens vooruit te komen is wat veiligheid voor de kleine Sofie geen overdreven luxe?

Reply
Rory 2 augustus 2016 - 11:52

Geweldige helm! Ik heb ‘m zelf ook ontvangen voor Mila en hij is ideaal. Stevig, veilig en ook nog heel erg leuk.

Reply
Helma keijzer 2 augustus 2016 - 11:51

Mijn grote lieve schat heeft leren fietsen zonder wielen in de grote stad met een vreselijk lelijke helm. Nu fietst ze als een zonnetje! We zijn inmiddels naar de polder verhuisd en gelukkig geen trams en dubbel geparkeerde auto’s meer. Maar nog steeds die spuuglelijke helm. Wat een toffe helmen zijn dit. Veilig en hip. Ik zou daisy pink voor mijn “roze” 5 jarige Mila willen winnen.

Reply
MetMirjam 2 augustus 2016 - 10:38

Jeetje wat een leuke helmen zeg! Ik doe graag ook mee met de winactie – ik denk dat ik voor de lotsa love zou gaan voor Fiene.

Reply
Lara 2 augustus 2016 - 01:03

Heeel Graaaaag voor manuel , de silver fly, super schattige helmen ?

Reply
Joyce 1 augustus 2016 - 21:50

Super helmen! Wij hebben de Nutcase helm van Yepp. Geweldig ding!

Reply
Joyce 1 augustus 2016 - 21:40

Wat leuk zeg! Ik vind het zo jammer dat die helmen allemaal zo duur zijn. Ik doe dus graag mee om kans te maken 🙂 De Silver Fly springt er voor mij echt uit, die zou goed bij Luuk’s jas passen haha.

Reply
Nathalie 1 augustus 2016 - 21:25

Ik wil heel graag kans maken op de Silver Fly. Zou perfect passen bij de wishbone en als we binnenkort overstappen naar een wiel minder 😉

Reply
Linda 1 augustus 2016 - 20:42

Mijn kleine meid gaat helemaal uit haar dak met een helm van grote klasse, leuk om zowel anderen als haarzelf mee te verrassen.
De prijs, een hele gave Speed Star helm, die kans voor haar is helaas super klein, maar met https://www.themommydiaries.nl op mijn beeldscherm heb ik toch ook al het gevoel een winnaar te zijn!

Reply
Kleine Prinses 1 augustus 2016 - 20:10

die zijn zo leuk!!

Reply
Réwana Huntink 1 augustus 2016 - 20:07

wow, de speed star is supergaaf, en laten we nou net een grotere fiets gekocht te hebben om te gaan leren fietsen;) maar mijn zoontje is nog wel een beetje bang om te vallen en durft daardoor niet goed, mss dat dit hem over de streep trekt, want hij kan het wel, heeft goed zijn balans, etc….
Lets make it work;)))

Reply
Marange 1 augustus 2016 - 16:08

Heeel graag. Voor mijn kleine stunter! Graag de silver fry. In style op zijn skateboard

Reply
Manon van Leijenhorst 1 augustus 2016 - 16:01

Wij winnen graag de daisy pink voor onze dame. Ze wordt 4 en wil heeeeel graag zonder zijwieltjes fietsen… maar mama is niet zo’n held en met helm lijkt het haar en mijzelf een moment om het te gaan proberen!

Reply
Melissa Polfliet-de Jonge 1 augustus 2016 - 15:50

Hihi ze zijn echt geweldig! Onze jongen liam is nog maar net 16 maanden… maar als de tijd komt op zijn eerste loopfietsje dan is deze wel heel erg belangrijk. Vind ze allemaal zo stoer en cute hihi. Maar de turtle springt er hier wel echt bij uit. Hebben we straks onze eigen ninja turtle op zijn fietsje haha.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.