De Nuna Pepp Luxx, de meest geweldige buggy ooit!

by Tamara

Wauw! Ja dat is het eerste woord wat in me opkomt als ik deze buggy moet beschrijven. Ik heb de Nuna Pepp Luxx nu ruim twee maanden in gebruik en ik raad hem al vanaf de eerste week aan iedereen aan! Een buggy die eigenlijk alleen maar pluspunten heeft en vrijwel geen minpunten. Hij is mooi, makkelijk in en uit te klappen, comfortabel, handig in gebruik en nog zooooveel meer! Ben je nog niet overtuigd? Na het lezen van deze blog vast wel! En dan heb ik nu ook nog een geweldige kortingscode voor jullie!

Nuna pepp luxx

De Nuna Pepp Luxx, de meest geweldige buggy ooit!

Waarom wij voor de Nuna Pepp Luxx kozen.

Eigenlijk hadden we het plan om toen ik zwanger was van onze dochter een nieuwe kinderwagen te kopen. Alleen doe ik hier in het dorp eigenlijk alles met de bakfiets en loop ik eigenlijk niet zo heel vaak ergens naartoe. daarom besloten we het bij onze oude kinderwagen te houden en later voor een extra buggy te kijken.

image

Nu had ik al een gewone quinny zapp, een prima buggy, maar best wel rammelig en hij kon bovendien niet in ligstand. Ik besloot op zoek te gaan naar een echt goede buggy en kwam al snel uit bij de Nuna Pepp Luxx. Overal waar ik informatie zocht over deze buggy waren de reacties ontzettend enthousiast en dus was de keuze heel snel gemaakt.

Voordelen Nuna Pepp Luxx.

Merk je al dat ik heel erg blij word van deze buggy? Dat komt omdat er gewoon heel erg veel voordelen aanzitten! Wij zijn stiekem best wel veeleisend als het om babyspullen gaat en van deze buggy kan ik alleen maar heel erg enthousiast worden! Hier komen de voordelen!

image

  • Zitting met meerdere standen. Zittend, halve ligstand en hele ligstand. Je kunt de standen heel makkelijk veranderen door middel van ritsen.image
  • grote boodschappenmand. Dit is echt iets wat ik ontzettend miste bij onze oude kinderwagen en buggy. Doordat daar amper een boodschappenmand onder zat, had ik altijd mijn hele armen volhangen tijdens een dagje shoppen. Bij deze buggy is dat niet nodig! Er zit een flink boodschappennet onder waar een heleboel in past!
  • handige met 1 voet bedienbare rem. Nog zo’n puntje dat echt ideaal is! Je kunt de Nuna met 1 druk met je voet op de rem zetten! Wanneer je weer verder wilt rijden druk je supermakkelijk met je voet de rem weer omhoog en je kunt meteen verder!
  • Kleine draaicirkel. De buggy heeft 6 wielen die echt supersoepel draaien. Je kunt dus een ontzettend kleine draaicirkel met de buggy maken en dat lukt ook gemakkelijk met 1 hand!
  • Verstelbare duwstang. Dit was echt iets dat ik heel erg mistte bij andere buggy’s. Buggy’s zijn vaak een stuk lager dan kinderwagens en ik vond het echt een stuk minder fijn lopen dat de buggy zo laag was. De Nuna Pepp Luxx heeft een verstelbare duwstang die je heel hoog of heel laag kunt zetten. Hij is dus ideaal voor elke lengte!
  • Makkelijk in en uitklappen. Ik heb nog nooit een buggy gezien die zo makkelijk uitklapt als deze. Je haalt de beveiliging los en vouwt de buggy met 1 hand moeiteloos uit.  Inklappen is al bijna net zo makkelijk, je duwt de handgrepen bij de duwstang naar beneden en je buggy klapt als vanzelf in!
  • Hij is gewoon heel erg mooi. Tja, sorry, deze moet gewoon tussen de voordelen! Ik vind het gewoon echt een prachtige buggy! Je kunt zien met hoeveel zorg en liefde er aan het ontwerp gewerkt is. Alle details kloppen gewoon aan deze buggy, hij is heel stoer en robuust, maar toch niet lomp! Met recht een lust voor het oog dus!

image image

Nadelen Nuna Pepp Luxx.

Als ik dan 1 nadeeltje moet opnoemen? Als hij opgeklapt is, is hij best wel groot. Ik kan hem wel meenemen in de bakfiets, maar dan moet ik wel 1 bankje opofferen. Hij past wel helemaal plat op de grond van de fiets, maar dan hebben de kinderen hun voeten erop en dat vind ik zonde. Verder kan ik dus echt geen nadelen bedenken en dat wil heeeel wat zeggen bij zo’n mevrouw klaaggraag als ik!

image

Eindoordeel Nuna Pepp Luxx.

Zoals je dus wel kunt lezen ben ik dól enthousiast over deze buggy. Alhoewel, ik vind dat het woord Buggy hem geen eer aandoet, want het is zoveel meer dan gewoon een buggy! Ik merk dat ik nu ik deze buggy heb, ik veel vaker gewoon even een stukje ga lopen, domweg omdat hij zo fijn loopt. Nog belangrijker, Lauren wordt ook heel gelukkig van deze buggy. Ze gaat elke keer klappen als ik de buggy klaar zet en kruipt er dan supersnel naartoe. Het is dat ze er nog niet in kan klimmen!

Ik ben dus meer dan positief over de Nuna Pepp Luxx! Het is een buggy die zijn geld helemaal waard is en die ik echt aan iedereen aanraad!

image

Koop de Nuna Pepp Luxx nu met 15% korting bij Babyplus!

Ben je nu na het lezen van dit artikel net zo enthousiast als ik over de Nuna Pepp Luxx? In samenwerking met Babyplus heb ik een kortingscode waarmee je de Nuna Pepp Luxx kunt aanschaffen met 15% korting! Dan betaal je ipv €299 voor de Nuna nog maar  €254.20! Dat is toch een korting van bijna €50 euro. Goedkoper ga je hem niet vinden! En ja, het is een prijzige buggy, maar hij is het echt 100% waard!

De kortingscode voor 15% korting op de Nuna Pepp Luxx is : TMDLuvNuna.

Nuna pepp luxx korting

Dus ben jij op zoek naar een buggy die het helemaal is en waar je echt heel erg gelukkig van wordt? Wacht dan niet langer en koop hem nu met deze gave korting!

 

Misschien vind je dit ook leuk

11 comments

Rebecca 21 maart 2018 - 08:59

Ben benieuwd of je nog altijd even enthousiast bent en de Nuna ook voor je jongste dochter zal gebruiken?

Reply
Tamara 21 maart 2018 - 09:03

Ik weet niet of je een mailtje terugkrijgt dat ik reageer op je comment. Want dat gebeurd heel vaak niet.

Maar ik ga hem voor de jongste zeker weer gebruiken! Blijft een geweldige buggy!

Reply
Rebecca 21 maart 2018 - 15:03

Dank je wel! Was een beetje research aan het doen.
Zag dat het bericht al oud was, denk even checken hoe het erbij staat inmiddels! Bedankt voor je reactie! Nu houdt alleen de prijs me nog enigzins tegen haha

Reply
Simone 15 augustus 2016 - 21:14

Hij ziet er mooi uit, Nuna maakt mooie spullen. Als ik een buggy zou kopen (ik gebruik nu gewoon de wandelwagen als buggy) dan zou ik er een kopen die echt snel en gemakkelijk en vooral erg klein opklapbaar is, zodat ik hem op de fiets mee kan nemen. Ik zie het voordeel er anders niet echt van boven mijn bugaboo wagen.

Reply
Anouk 15 augustus 2016 - 20:36

Wat een belachelijk duur ding. Ik heb deze nog nooit gezien bij iemand uit mijn omgeving, maar gezien de prijs snap ik dat ook wel. Een buggy hoort klein opklapbaar te zijn en een kleiner prijsje te hebben is mijn mening.

Reply
Kleine Prinses 15 augustus 2016 - 11:02

hij ziet er erg mooi uit! En alle voordelen zijn ook puntjes waar ik op lette!

Reply
MetMirjam 15 augustus 2016 - 08:46

Wij hebben precies dezelfde, maar ik ben iets minder enthousiast als jij. Op zich een prima ding, maar ik had achteraf toch wel een beetje spijt van onze (dure) keuze..

Reply
Liset - Beautydagboek 15 augustus 2016 - 08:19

Dit ziet er uit als een goede buggy! Wij hebben al een paar jaar zo’n grote Maxi Cosi buggy, maar ik neem graag een kleine, opklapbare mee in de auto als ik even snel de boel uit de auto wil halen :). Deze ziet er makkelijk en handzaam uit.

Reply
Nathalie 15 augustus 2016 - 07:55

Wat heb jij al een collectie buggy’s hahaha. Deze is idd ook leuk. 🙂

Reply
Nathalie 15 augustus 2016 - 07:57

Oh sorry meid, hahaha, ik heb me vergist. Geen idee of je veel buggy’s hebt! Ik heb je even verward met iemand anders. SHAME ON ME. hihihihi.

Reply
Nicole 15 augustus 2016 - 07:48

Wat een mooi ding!!!!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.