Nou, dan koop ik er zelf wel één!

by Tamara

Je zou het bijna vergeten door alle vakantiedrukte, maar volgende maand zijn Richard en ik 10 jaar verloofd. Ja, tien jaar en nog steeds niet getrouwd inderdaad. Waarom niet? Ja geen idee, het komt er maar niet van! Haha! Een paar jaar geleden kon ik me er heel erg druk om maken, maar inmiddels maakt het me niet zoveel meer uit. Ik vind het namelijk ook wel een leuk idee om bijvoorbeeld te wachten tot de kinderen iets groter zijn en ze er ook echt iets van mee krijgen.

Maar goed, tien jaar verloofd dus, dat betekent dat ik ook al tien jaar een hele grote verlovingsring om mijn vinger heb. Letterlijk groot, want toen hij me vroeg was het heel erg warm en was ik zwanger, dus die ring is al een jaar of tien een beetje te groot! Bovendien loop ik al vanaf dat we vijf jaar verloofd waren te roepen dat de ring verlopen is en dat ik een nieuwe wil. Nou, en dat moment was nu!

Een beetje aan vervanging toe.

Ik had nooit zoveel met ringen en jarenlang was mijn verlovingsring het enige sierraad dat ik droeg. Daarna had ik een tijdje waarin ik juist over the top ging met armbandjes, horloges, heel veel oorbellen, ringen, enzovoort. Nu merk ik dat ik weer iets meer naar minimalistisch neig. Hoewel ik wel van ringen houdt, moeten ze wel subtiel zijn en niet ‘teveel’ aanwezig.

Ik had al een tijdje de ringen van het merk Isabel Bernard op het oog. Een jaar geleden kocht ik hier twee armbandjes van en die draag ik nog steeds met heel veel plezier! Ik hou van dit merk, juist omdat het hele mooie minimalistische en simpele sieraden van hele mooie materialen heeft. Ik hou niet zo van glitters en steentjes en druk, gewoon simpel is prima!

Ik koos deze ding uit en ben er heel erg blij mee. Toen hij binnenkwam, grapte ik naar mijn vriend: Tja, als jij geen nieuwe ring voor me koopt, kies ik er zelf wel eentje!

Nog even over dat horloge.

Ik was dus iemand die nooit een horloge droeg. Niet omdat het niet fijn zat, maar gewoon omdat ik het niet handig vond. Ik keek dan op het horloge, keek nog een keer en vervolgens pakte ik mijn telefoon om te kijken hoe laat het was. Tot ik twee jaar geleden een Michael Kors horloge kocht.  Een heel mooi verfijnd horloge met een grote klok in rosé goud. Heel mooi matchend bij een aantal Michael Kors tassen die ik toen veel gebruikte. Hij was prachtig en ik heb hem met veel plezier gedragen, totdat mijn oudste dochter het een goed idee vond om hem onder de douche te leggen en te verzuipen. Ja, de meeste horloges kunnen wel tegen wat water, maar helemaal doorweekt, tja.. Dat redde hij niet. Dus deed ik een hele tijd zonder horloge, tot ik bij het bestellen van de nieuwe ring, ook tegen een nieuw horloge aan liep, eentje van Tommy Hilfiger.

Hij is iets lichter dan mijn vorige en van gewoon goud in plaats van rosé. Eigenlijk past hij veel beter bij de sierraden die ik verder draag, dus ik ben er echt heel erg blij mee! Ik draag hem bijna elke dag en kan er zelfs op klokkijken, wat wil je nog meer? Haha

Draag jij vaak een horloge? En ken jij dat verhaal van toch even op je telefoon kijken voor hoe laat het is?

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.