Nophar | Een blog vol dilemma’s

by Nophar Sapir

Soms weet ik niet goed waar ik over moet bloggen. Sommige onderwerpen zijn al vaker aan bod gekomen en mijn gevoel zegt dan dat jullie dat niet willen lezen. Soms ben ik inspiratieloos en vraag ik op mijn instagram (@nophar_) naar onderwerpen.

Een van deze onderwerpen was dilemma’s. Daarnaast vroeg ik jullie dan, wat voor dilemma’s Ik kreeg er een hele boel. Maar ik heb de leukste voor jullie uitgekozen. Ik zal ze niet al te langdradig antwoorden.

Wel of niet werken als moeder?
Het idee was voor mij om drie dagen te blijven werken. Dat leek mij de ideale combinatie van het moederschap en iets voor jezelf kunnen doen. In de praktijk lukte dat dus niet omdat ik ziek werd, mijn baan verloor en op zoek moest naar iets nieuws. Dus op dit moment werk ik niet. Maar, ik ga in september beginnen met een opleiding tot onderwijsassistent waarvoor ik stage moet lopen. Na dik twee jaar heb ik wel weer zin om iets te gaan doen!

Elke dag sporten of elke dag seks?
Elke dag sporten. Sorry schat.

Kopen of huren?
Ik neem aan dat dit over een huis gaat? Maar dan kies ik voor kopen. Wij hebben eerst een jaar gehuurd, maar vonden kopen toch voordeliger, en je steekt het in je huis en niet in iemand anders z’n zak. Nog altijd blij met deze keuze.

Vega of vegan?
Nou eet ik zelf eigenlijk geen vlees. Op kip na. Maar dierlijke producten missen ben ik zeker nog niet aan toe. Ik eet graag kaas, eieren of hagelslag met boter op mijn brood. Geen idee of ik die omslag zou kunnen maken. Voor nu ben ik al blij met hoe weinig vlees ik al sinds mijn 13e niet meer eet!

Proppen of vouwen?
Mijn was? Of mijn wc-papier? Haha! Mijn was vouw of hangt. En wat betreft wc-papier. Dan toch echt vouwen!

Hulp bij de huishouding of zelf poetsen?
Oef, ik zou heel graag een hulp in de huishouding willen. Want poetsen vind ik echt niks aan. Al is mijn huishouden best netjes en schoon moet ik zeggen. Gelukkig heb ik een moeder die het leuk vind om schoon te maken en de ramen te zemen. Zij komt regelmatig wat helpen en noemen haar dan gekscherend “tippy-wan”.

Altijd hetzelfde of eens wat anders?
Ik ga nogal goed om regelmaat. Dus ik zou zeggen, altijd hetzelfde.

Tapas of sushi?
Sushi. Al vind ik tapas ook wel echt heel lekker. Maar als we uit eten gaan dan is het meestal sushi. Ik kies dan liever voor iets wat ik thuis niet zo snel zou maken.

Patat of friet?
Friet natuurlijk. Ik ben een echte Brabantse, en hier zeggen wij gewoon FRIET!

Partner en arm of veel geld en alleen.
Als er iemand is die niks geeft om geld ben ik het wel. Liever ben ik met mensen die van me houden en waarmee ik het leuk heb. En ik zou niet zonder Jonas en Leandro willen of kunnen.

Oke, en dan de aller laatste;

Leuke avond en volgende ochtend kapot of slapen?
Dan kies ik toch voor die leuke avond. Ik heb dat een hele tijd niet gedaan en ik mis soms dat onbezorgde. Slapen doen wij eigenlijk best goed. En voor een leuke avond en een ochtend brak, dan breng ik Jonas wel naar m’n moeder. haha! Probleem opgelost.

 

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Ik vond het leuk om in te vullen! Zo leren jullie mij ook weer wat beter kennen.

 

Liefs, Nophar

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.