Nophar | De 5 leukste momenten van deze zomer.

by Nophar Sapir

Kennen jullie mij nog? Die meid die zou bloggen, twee keer per maand, die besloot toch maar één keer per maand te bloggen en vervolgens zo’n VIER maanden niks meer heb gedeeld. Na een van mijn laatste blogs had ik er even niet meer zo’n zin in, en eerlijk, ik wist het even niet meer. Wat moest ik nu weer delen over mijn leven?

Maar vooral zitten mensen daar nog op te wachten? Voor mijn gevoel is alles al gezegd en verteld. Daarbij, ik kreeg ook nog eens te horen dat het blijkbaar niet de bedoeling is om altijd maar over kanker te schrijven, laat staat erover te praten in real life (jep, gewoon recht in mijn gezicht). Wat geweest is is geweest. Zoiets.
Oke, terug naar mijn verhaal. Wat wil ik dan wél delen? Mijn 5 leukste momenten van deze zomer.

Op nummer 5:
We begonnen onze zomervakantie met een weekend weg naar vakantiepark Molenwaard. Ze hebben natuurlijk de avonturenboerderij, en sinds mei als ik het goed heb dus ook een vakantiepark. Helemaal in Fien&Teun stijl. Hele leuke, mooie, schoon en lekker ruikende (wil ik toch even benadrukken!) huisjes. Helaas was het weer niet echt  om over naar huis te schrijven. Maar al met al, hebben we toch een fijn weekend gehad als gezin. (#nospon)

Nummer 4: 
Die twee keer (HAHA!) dat we op het strand waren. Dit jaar hadden we besloten om ook weer in Nederland te blijven en dan maar vaak dagjes strand te doen. Aangezien het afgelopen jaren ook zo warm was. Wisten wij veel dat het deze zomer zoveel zou regenen. Die twee keer op het strand in Zeeland hebben we mooi meegepakt. Want wat hebben we genoten. Jonas die geen seconde stil zit, de hele dag in het zand aan het spelen is. Af en toe de zee is. Frietjes eten. Dagjes strand zijn vermoeiend maar wel heeeel leuk.

Nummer 3:
Deze kan ik zeker niet vergeten in dit lijstje. Namelijk dat ik mijn diploma als onderwijsassistent behaald heb!
Voor de zomervakantie begon hoorde ik dat ik weer een onvoldoede had, daarna heb ik gelukkig een herexamen kunnen doen waardoor ik mijn diploma in te pocket heb. Zo onwijs blij mee. De beste keuze die ik de afgelopen jaren gemaakt heb. Ben zo op mijn plek, heb een baan voor 2,5 dag op mijn stage school, en ik mocht mee met de klas als vaste assistent. Waardoor ik nu samen met twee collega’s groep 5/6 doe!

Nummer 2:
Deze had ook op één kunnen staan. Maar ik denk dat mijn nummer 1 me nog meer plezier gaf dan deze. Leandro en ik waren een weekend met zijn tweeen in Amsterdam. In het huis van mijn broertje en schoonzusje. Zij waren op vakantie en wij pasten een dagje op de kat zodat de buurman dat even niet hoefde te doen.
Vantevoren had ik al bedacht waar ik wilde lunchen, en wat we wilden bezoeken. We hadden fietsen staan en hebben zo’n 20 kilometer gefietst de eerste dag. Heel Amsterdam gezien. Zoveel gelachen en gegeten en gedronken. Daarna nog cultureel gedaan in het Rijksmuseum. Tip van Nof, bedenk waar je wilt eten en wat je wil zien in een grote stad, zorg dat je fietsen hebt en ga met een plan op stap. Vonden wij echt heel fijn, aangezien wij niet zo van slenteren door de stad houden.

Nummer #1:
Onze gezinsvakantie op vakantiepark Ter Spegelt. Vorig jaar waren wij er ook en dat beviel zo goed dat we dit jaar besloten om toch maar weer hier heen te gaan. Mijn schoonbroertje en zusje met hun twee jongens gingen ook, net als vorig jaar. Wat toen zo goed bevallen was. Deze keer hadden we een safari tent in plaats van een chalet, en deze beviel ook echt helemaal prima. We hadden veel zon, barbeceuden twee keer, de jongens speelden mega lief samen waardoor wij als ouders toch even achterover konden leunen. We zwommen, binnen en zaten veel in het binnen strandje. Sliepen heerlijk, dronken wijntjes en deden als moeders zijnde extra lang boodschappen en aten stiekem een ijsje zodat we nog niet terug hoefden.

Al met al hebben we echt een fijne zomer gehad. Die laatste week als gezin weg heeft ervoor gezorgd dat ik een vakantie gevoel heb over gehoudena aan deze natte zomer. De laatste zomer met een peuter thuis. De eerste zomer als werkende in het onderwijs. Een bijzondere zomer. Maar vooral heel fijn.

 

Hoe was jouw zomer?
Liefs, Nophar

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.