Ik heb een nieuwe verslaving.. Aliexpress

by Tamara
Aliexpress

Ik had er al wel vaker van gehoord, Aliexpress. Een site waar je al die neppe zooi die je normaal gesproken op vakantie in Turkije koopt (goedkoper dan Zeeman) gewoon vanuit je woonkamer kunt bestellen. Nu moet ik zeggen dat ik het de eerste keer heel erg eng vond om er iets te bestellen. Je besteld toch iets uit het buitenland en je hebt natuurlijk niet echt de garantie dat het ook echt aankomt. Bovendien was ik best wel bang dat het voor dat bedrag wat die spullen kosten, nooit echt veel kan zijn. Maar tot nu toe ben ik eigenlijk altijd positief verrast! Wat ik tot nu toe gekocht heb en wat er nog onderweg is? Dat lees je vandaag!

Ik heb een nieuwe verslaving.. Aliexpress.

Het begon allemaal toen ik eens een foto van Lauren op Instagram plaatste met een heel erg leuk strikje in haar haar. Dat strikje was 1 euro bij Zeeman en dat had ik er als tip voor andere moeders bij gezet. Toen reageerden er een heleboel moeders met dat zij dat soort dingen op Aliexpress bestellen en dat je daar soms wel 10 strikjes voor 1 euro had. Nu ben ik een mega krent en besparen is mijn grootste hobby ( naast geld uitgeven dan haha) dus ik ging meteen even op de site kijken. Nu kon ik daar eerst echt helemaal niks vinden. Er staat zoveel op dat je al snel de weg kwijt bent. Toen deed ik iets wat ik beter niet had kunnen doen, ik werd lid van een Aliexpress groep op facebook. Dus zo’n groep waar mensen hun aankopen in laten zien.

Ik wist dus helemaal niet dat er zoooveel mensen waren die daar spullen kopen! Maar echt die groepen zijn enorm groot en er word enorm veel gepost! Ik zit zelfs in een groep met 100.000 mensen! Kun je nagaan! Ik heb btw ontzettend veel respect voor die beheerders daarvan. Al die discussies! Pffff hahaha. ( Als je lid wil worden van die groep, je vind hem hier! Aliexpress facebookgroep)

Mijn eerste bestelling.

Ik vind het altijd leuk om te zien wat andere mensen kopen en om eerlijk te zijn werd ik best wel hebberig van al die mooie goedkope spulletjes! De eerste keer bestelde ik niet zoveel. Ik heb make-up kwasten besteld, 3 paar oorbellen en een wenkbrauwkwast. Ohja en 3 Rayban aviator zonnebrillen, want voor 1 euro per stuk kon ik die natuurlijk niet laten liggen. Binnen een week kwam het eerste pakje al binnen. De zonnebrillen. Nou was mijn eerste aankoop meteen een miskoop, want ze waren me veel te klein. Nu was dat niet zo’n probleem, want nu konden de jongens ze op. Maar ik was wel een beetje huiverig voor de rest van de spulletjes.

Gelukkig bleek de rest heel erg mee te vallen. De make-up kwasten waren top. Het zijn replica’s van de Real Techniques bolt metals kwasten en eerlijk? Ik heb nog nooit zulke fijne zachte kwasten gehad. Wanneer je blush gebruikt hoef je maar heel even met de kwast over de blush te gaan en je hebt al genoeg. Ik durf zelfs wel te zeggen dat ik deze nepperds fijner vind dat mijn echte real technique kwasten.

De oorbellen waren ook allemaal superleuk. Wel kwam ik erachter dat ik dus nog steeds niet tegen nep oorbellen kan. Dus dat was wel een beetje jammer.

Wat er nog onderweg is.

Gister was ik even in de app aan het neuzen en kwam ik een heleboel leuke dingetjes tegen. Nu heb ik me goed in weten te houden hoor. Ik lees soms wel dat mensen 30 bestellingen in 1 x plaatsen of soms wel 60 bestellingen hebben die nog bezorgd moeten worden haha. Dit zijn de dingen die ik gisteren besteld heb.

  • Nepwimpers, 5 paar voor 60 cent. Ik heb van mezelf echt ontzettend korte wimpers. Ik kan er een hele mascara opsmeren en dan zie je ze nog amper. Vroeger droeg ik heel erg vaak nepwimpers en ik was al een tijdje aan het twijfelen of ik ze weer eens zou kopen. Deze vond ik er erg leuk uitzien en voor 60 cent nemen we de gok maar!
  • Vossensokken voor Lauren. Ik zie al een tijdje op Instagram meisjes van Laurens leeftijd voorbij komen met van die schattige overknee sokjes aan. Nu vind ik ze in de winkels hier veel te duur, maar ik kwam ze op Aliexpress tegen voor 1,38 per paar! Ik kocht 2 paar, grijze en roze!
  • Muts met 2 bollen erop. Ik kocht een tijdje geleden voor Lauren een muts van Tumble & dry met 2 bollen erop. Ik vind hem ontzettend schattig staan, maar soms vind ik het wel jammer dat ik geen donkere kleur heb gedaan. Vandaar dat ik hem nu ook in het zwart heb besteld voor €1.80.

aliexpress

 

 

Koop jij wel eens wat bij Aliexpress? En wat koop jij dan meestal?

Afbeelding Shutterstock.

Misschien vind je dit ook leuk

18 comments

marjonS 25 november 2016 - 18:53

Ik heb het ook via een vriendin ontdekt. Ik heb nog niet veel gekocht. Een Anna (Frozen) jurk gekocht voor dochterlief iets van 6euro en een ballet pakje met legging samen rond 5 euro. Dus goedkoop en beide prima 😀

Reply
MetMirjam 25 november 2016 - 18:34

Ik koop ook prinsessenjurkjes voor mijn dochter – echt zó schattig!

Reply
Sandra 25 november 2016 - 17:01

Ik heb erzelf nog nooit wat besteld. Ik kijk altijd maar ik denk elke keer “een andere keer bestel ik wat”. xD Maar mijn schoonzus die is er net zo als jij verslaafd aan zij besteld alles via ali van kleding voor haar en d’r kids tot aan party artikelen noem et maar op xD

Reply
leon 25 november 2016 - 16:10

Leuke blog hoor! AliExpress vind ik erg leuk. Heb al veel telefoonhoesjes besteld. Ben daar echt een fan van. Ook een kussensloop voor mijn vriendin voor 2 euro. Ze was er zo blij mee 😀 dat doet mij goed. Echt leuk dat Ali zo erg leeft hier in NL haha. Wat ik ook altijd fijn vind is Dezeweekgratis.nl. Elke week hebben ze een thema en krijg je een gratis dingetje toegestuurd. Altijd heel snel haha.

Reply
Lilian 25 november 2016 - 12:59

Helaas kan ik niet internet bankieren en daardoor ook niet shoppen bij Ali express.. Misschien aan de andere kant ook wel goed, haha want ze hebben zoveel leuks!

Reply
lana 25 november 2016 - 12:17

ik ben ook een grote aliexpress fan 🙂

Reply
Karin 25 november 2016 - 11:25

Heel erg leuke post en dank je wel voor het noemen van de groep 🙂 <3

Reply
Marcel 25 november 2016 - 11:19

Als een van de mede beheerders van de door jou genoemde FB groep, heel erg leuk stuk en zo herkenbaar. Denk dat iedereen op de groep er hetzelfde instaat.

Reply
Liess 25 november 2016 - 08:47

Als het niet uitmaakt of het deze week of over 12 weken binnenkomt… dan bestel ik het bij alie.

Reply
Saskia 25 november 2016 - 08:43

Ooh wat leuk! Ik waag mij er dus maar bewust niet aan, aan dit soort dingen. Heeft vaak een soort aan verslavende werking op mij Hihi 😉

Reply
Joyce 25 november 2016 - 08:40

Haha herkenbaar! Ik heb voor Sofie ook van die kniekousen binnen gekregen.

Reply
Marit 25 november 2016 - 08:11

Wekelijks. Ik heb nu een shirtje voor Liv onderweg en stokjes met antislip (voor de winter lekker warm, hoop ik) op die twee wacht ik sowieso al 4 weken..
kerst photobooth kartonnen maskertjes. Een menstruatiecup ? Want ja ik ben nieuwsgierig of dat nou echt zo makkelijk is. Een opbergmand voor Liv haar speelgoed. Ik had laatst poppenhuis poppetjes gekocht €5! 6 stuks. In NL betaal je €35 .. ik ben ook erg tevreden over mijn jassen. 33! Roze north face jas voor de winter. Hij is echt super! En een groene soft shell van Mammut. Normaliter in de winkel beide jassen over de €250 ik was met beide nog geen €90 kwijt en de kwaliteit is super.
Schoenen voor mezelf voor mijn man en kind☺️ Joh, autolampjes. ALLES!

Reply
Laurence 25 november 2016 - 07:29

En hoe werkt dit? Moet je verzendkosten betalen?

Reply
Tamara 25 november 2016 - 07:30

Meestal niet! Het staat er wel bij als je wel verzendkosten moet betalen

Reply
Brenda 25 november 2016 - 07:15

Ohhh ook voor de kleintjes, kleding nog niet gedaan, wel schoenen en bv cliboorbellen, muurstickers, horloges en nu oefenbroekjes besteld

Reply
Nathalie 25 november 2016 - 07:13

Ik heb er wel eens iets gekocht en ja dat is meestal wel ok. Alleen niet altijd hoe het op de foto staat omdat ze foto’s gebruiken van Instagram accounts of de echte merken die ze namaken. Dat vind ik wel minder netjes. Mijn zoontje staat zelfs op één van die foto’s!!!

Reply
Angelique 25 november 2016 - 07:05

Ik koop veels te veel bij Aliexpress. De make-up zelf (en vooral de matte lipgloss) zijn van super kwaliteit! Ik koop er ook speelgoedpoppetjes voor mn zoontje, kleren, oorbellen, diy spul enz enz. Ja ik ben verslaafd. Maar ik heb tot nu toe nog nooit een miskoop gehad en als er iets niet kwam of het was kapot kreeg ik mijn geld terug.

Reply
Nicole 25 november 2016 - 06:33

Ik ben al heel lang fan van Ali express en koop er echt ontzettend veel! Vooral veel kleding voor de kinderen! Hele verslavende site!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.